cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 De la ping pong mi se trage... Cum, nene, cu fizicu' lu' matale, si ai luat gripa?? uraaaaaaat!! La fizicul meu bestial....Mai ales ala un pic cosmetizat........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 stiati ca : gripa netratata tine o saptamana.,... cea tratata, doar 7 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 stiati ca :gripa netratata tine o saptamana.,... cea tratata, doar 7 zile Sa ne facem bine pana vineri,k tre sa merem la concert Poate dam si prin club dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ar trebui sa facem un club al racitilor si sa ne ingrijim unuii pe altii! Ce trebuie sa fac sa racesc din nou? Ca abia mi-a trecut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Sa ne facem bine pana vineri,k tre sa merem la concert Poate dam si prin club dupa. Eu am fost sambata in club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Eu am fost sambata in club Eu vineri N-ati vrut sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Eu vineri N-ati vrut sa veniti Pai vineri am ajuns pe la 1 acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Pai vineri am ajuns pe la 1 acasa La "unu fara"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 La "unu fara"? Cred ca pe la 1 fara Si n-am ajuns la unu'. Am ajuns la ora 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Pai vineri am ajuns pe la 1 acasa Pai buuuei...la ora 1 abia incepea distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Pai buuuei...la ora 1 abia incepea distractia Ehhh...eu eram obosita si mai facusem si febra musculara :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Prin ce cluburi va ascundeti voi? Eu sambata am descoperit Expirat, jumate pitzi-girls, jumate emo-girls! Ce puteam sa-mi doresc mai mult? Editat Octombrie 6, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ehhh...eu eram obosita si mai facusem si febra musculara Si, ai luat o aspirina?? Macar d-aia a saracului?? ..ca face minuni in caz de febra musculara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Prin ce cluburi va ascundeti voi? Eu sambata am descoperit Expirat, jumate pitzi-girls, jumate emo-girls! Ce puteam sa-mi doresc mai mult? De aia nu-mi place mie in Expirat Si, ai luat o aspirina?? Macar d-aia a saracului?? ..ca face minuni in caz de febra musculara.. Nu aveam la indemana dar am tratat-o sambata cu niste zbenguiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 De aia nu-mi place mie in Expirat Hai in Paw! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Prin ce cluburi va ascundeti voi? Eu sambata am descoperit Expirat, jumate pitzi-girls, jumate emo-girls! Ce puteam sa-mi doresc mai mult? Nu e bun Expirat-ul. Eu am mers in Terminus vineri seara.Fuse foarte frumos,am dansat toata noaptea Poate rezervam un separeu intr-o seara,k sa mergem toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Hai in Paw! Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Eu vineri N-ati vrut sa veniti Daca nu ai venit sa ne iei cu lautarii de acasa......... Pai vineri am ajuns pe la 1 acasa Kawalin daca nu a fost cu tine inseamna ca te insala si pe tine.... Ehhh...eu eram obosita si mai facusem si febra musculara :rock: La mana de la numarul de sticle consumate.....Daca sticla era de fier ce brand aveam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Cand? Lumea se aduna Miercuri dupa Arc, Vineri, Sambata la alcoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Lumea se aduna Miercuri dupa Arc, Vineri, Sambata la alcoale Da' unde e? N-am fost pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Vis-a-vis de Club A, sub Salt Pub, ai sa vezi multe motociclete parcate acolo. Luni e zi nush cum, marti samba and shit, miercuri e folk, joi am uitat, iar in we muzica veche combinata cu d'asta mai noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Nu aveam la indemana dar am tratat-o sambata cu niste zbenguiala Cu cine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 @ JJ:da nu stiu ce a fost in capul meu, cred ca de la febra. a 2a oara nu mai refuz asa tratament Am auzi ca, cui pe cui se scoate si acum ies la plimbarica. Daca nu imi poate poate macar o pun de un medical pentru sapt asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Vis-a-vis de Club A, sub Salt Pub, ai sa vezi multe motociclete parcate acolo. Luni e zi nush cum, marti samba and shit, miercuri e folk, joi am uitat, iar in we muzica veche combinata cu d'asta mai noua Gata,stiu Am mers pe acolo intr-o seara si am vazut motoare,dar nu stiam unde se strange lumea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate