nikolas_09 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 ce uameni dom"le,ce uameni cat de tare e emoticonul ala cu aia 2 care beau si pica pe spate ...am ras de nebun cu lacrimi mie asta imi place mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 ce uameni dom"le,ce uameni cat de tare e emoticonul ala cu aia 2 care beau si pica pe spate ...am ras de nebun cu lacrimi Thomas are avatar cu "ce uameni" Mie imi place avatarul asta : Nu ma intrebati dc No bine atunci Abia astept sa ne vedem diseara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Thomas are avatar cu "ce uameni" Mie imi place avatarul asta : Nu ma intrebati dc No bine atunci Abia astept sa ne vedem diseara!!! vin si eu sa va impart din viruseii mei...sunt darnica azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 No bine atunci Abia astept sa ne vedem diseara!!! ok.o sa vin fuguta,fuguta acum ma pregatesc pentru trafic tata....kiseleff-militari,o aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) ok.o sa vin fuguta,fuguta acum ma pregatesc pentru trafic tata....kiseleff-militari,o aventura Lucrezi pe langa mine Putem sa luam pranzul impreuna Editat Octombrie 6, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 acum ma pregatesc pentru trafic tata....kiseleff-militari,o aventura Eu Calea Mosilor -dau o fuga pana-n Mall Vitan- si sa vezi dupa aia pana'n Dr Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Lucrezi pe langa mine Putem sa luam pranzul impreuna Bubu, ce directa esti!! By the bye: Razvan, sa vezi ce hamuzant e din berceni pan' pe bvd Expozitiei (pe langa gura de metroi 1 Mai) si invers!! Editat Octombrie 6, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Bubu, ce directa esti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Nico, ti-a placut la Tabiet? E buna locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Nico, ti-a placut la Tabiet? E buna locatia? Yeap, f mult si atmosfera este frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Pai hai la Tabiet Blanari la ceiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Honey, unde pe Mosilor? cind si unde va vedeti pina la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 @Serban : Pe Str Fainari,pe langa Obor Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 @Serban : Pe Str Fainari,pe langa Obor Tu? mai "la deal", pe Suvenir, prima straduta care face legatura dintre Dacia si Eminescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Credeam k lucrezi la Asesoft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Credeam k lucrezi la Asesoft un pic mai la deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Numai gura e de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Numai gura e de voi gata, ne conformam... "Honey Bunny, te scot maine la un suc ?" E bine sefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 La un suc cu muuulta gheata Somnic usor,ma bucur mult k ne-am vazut in seara asta. @14: Anca,mi-am lasat tel acasa la incarcat Sorry k nu am raspuns. @JJ: Iti luasi obiectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 @Serban : Pe Str Fainari,pe langa Obor Tu? Fainari?Eu pe Viitorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Bunny, boxu' ala era pentru mine, sau pentru Costin?? pentru mine dar nu sunt egoist, iti las si tie @serban: pai maine imi promises mie un suc @honey: ma si inseli??? @14: data viitoare sa folosesti porumbei calatori nu tel Editat Octombrie 6, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 neatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) neatza... neatza DKW unde iti bei cafeaua? Editat Octombrie 6, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 neatza DKW unde iti bei cafeaua? prin Titan, batraneste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Numai din cauza voastra trag acum....Daca stateam acasa acum ma simteam mai bine,asa sunt liliac...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate