costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am plecat acasa (sisesti) sa pregatim excursia pe circuitul din Almeria (19-28 Dec - zile intregi pe circuit 21-26) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 JJ, sa te faci bine bre! Nikolas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Mi-a luat-o JJ inainte @Ramona : e vineri @nik : te facusi albastru @ traficului din bucuresti : gata,m-am calmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am un somn de nu pot sa il mai duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 DAR CUM VA RECUNOSC?...SI LOCURI DE PARCARE PT MASINI SE GASESC PE ACOLO? 0721240573 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 All, Luati de va amuzati....... De ce sunt barbatii imuni la boala vacilor nebune? Pentru ca sunt porci... Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece? R: Amandoi trag la gaura. I: Ce a zis Dumnezeu atunci cand a creat barbatul? R: Pot face si ceva mai bun. Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune: - Nu va deranjati, continuati! Amantul ideal e cel care mai poate sa continue... Ce are o femeie cu doua oua in mana? R: Atentia totala si nepartinita a barbatului... Un baietel il intreaba pe tatal lui: - Taticule, cit costa sa te insori? Tatal raspunde: - Nu stiu, eu platesc inca... Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed... nevasta-ta te inseala! Arabul se face rosu la fata... scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze: "Ar trebui sa ma calmez un pic. Intai si intai - sunt burlac... in al doilea - nici nu ma cheama Ahmed"! I.Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei ? R. Vaduva !!! I. Ce imbatraneste prima oara la un barbat ? R. Nevasta. I. De cate feluri sunt femeile? R. Femeile sant de trei feluri: cele cuminti - care se culca numai cu unul, curvele - care se culca cu toti si curvele dracului - care se culca cu toti, numai cu mine nu! Discutie intre doi barbati: - Stii, o relatie e ca o partida de carti. Daca n-ai partenera buna, macar o mana buna sa ai... Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice: - Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - Inseamna ca e o masina tare! - Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde. - Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari! - Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el: - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. - Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!! - Ba se poate! I-am cumparat un cantar! All, Luati de va amuzati....... De ce sunt barbatii imuni la boala vacilor nebune? Pentru ca sunt porci... Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece? R: Amandoi trag la gaura. I: Ce a zis Dumnezeu atunci cand a creat barbatul? R: Pot face si ceva mai bun. Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune: - Nu va deranjati, continuati! Amantul ideal e cel care mai poate sa continue... Ce are o femeie cu doua oua in mana? R: Atentia totala si nepartinita a barbatului... Un baietel il intreaba pe tatal lui: - Taticule, cit costa sa te insori? Tatal raspunde: - Nu stiu, eu platesc inca... Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed... nevasta-ta te inseala! Arabul se face rosu la fata... scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze: "Ar trebui sa ma calmez un pic. Intai si intai - sunt burlac... in al doilea - nici nu ma cheama Ahmed"! I.Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei ? R. Vaduva !!! I. Ce imbatraneste prima oara la un barbat ? R. Nevasta. I. De cate feluri sunt femeile? R. Femeile sant de trei feluri: cele cuminti - care se culca numai cu unul, curvele - care se culca cu toti si curvele dracului - care se culca cu toti, numai cu mine nu! Discutie intre doi barbati: - Stii, o relatie e ca o partida de carti. Daca n-ai partenera buna, macar o mana buna sa ai... Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice: - Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - Inseamna ca e o masina tare! - Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde. - Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari! - Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el: - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. - Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!! - Ba se poate! I-am cumparat un cantar! Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: - ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!! Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: - De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm: - Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine si tipi... Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa o intrebi: "Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?" Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: "Nu te enerva, tu urmezi." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Da da....sigur ingropi niste grenade in fatza blocului k sa-l omori pe muncitorul ala Nu mai bine pun niste mine personale. fara A nu te urca pe motoreta cred ca mai degraba le pune sub masina aia cu nr de Moldova Daca o gasesc ii fac poza si o pun pe forum ..ma ocup de asta maine... Tot sonea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 0721240573 SAR'NA! 0723.990.119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Nu mai bine pun niste mine personale. Daca o gasesc ii fac poza si o pun pe forum ..ma ocup de asta maine... Tot sonea Mine de 0.5 sau 0.7? Sonea,planteaza-i niste gagici,sa vezi show dup-aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 vreau acasa! Si eu vreau..la tine acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Mine de 0.5 sau 0.7? Sonea,planteaza-i niste gagici,sa vezi show dup-aia daca e le plantez tre sa le si ud si nu ma descurc cu udaturile...De unde atatea gagici?Sti tu pe undeva?Nu pt mine pt Angel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Mine de 0.5 sau 0.7? Sonea,planteaza-i niste gagici,sa vezi show dup-aia daca e le plantez tre sa le si ud si nu ma descurc cu udaturile...De unde atatea gagici?Sti tu pe undeva?Nu pt mine pt Angel.sau dan radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 daca e le plantez tre sa le si ud si nu ma descurc cu udaturile...De unde atatea gagici?Sti tu pe undeva?Nu pt mine pt Angel.sau dan radu Gagici din MOLDOVA!!!! Si eu vreau..la tine acasa! Cred ca e si forum de Matrimoniale p-aici pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Mai Niculae... vaz ca Adidasu' are ceva bucurie la tine OFF TOPIC: NU va suparati, era cumva o data pe aci un forum moto? Editat Octombrie 10, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Mai Niculae... vaz ca Adidasu' are ceva bucurie la tine OFF TOPIC: NU va suparati, era cumva o data pe aci un forum moto? asa stiam si eu hai weekend placut si ferice de cei ce ´calaresc´ zilele astea.nu mai am mult si o sa o strang si eu intre picioare.ce porcos vorbesc si sa nu uit...vreme frumoasa Editat Octombrie 10, 2008 de breten_razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 unde da un frate mai mare,creste pai mascat asa nu? acum ce o sa ma fac eu daca o sa ma iubiti voi toate hmm...cata incredere ai in tine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Buburuzooo,ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Buburuzooo,ce faci? Plec la ping pong Si mai citeam ce ati mai scris pe acilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Facem un club maine seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Facem un club maine seara? Eu voi fi la bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Aaaa,da :)Uitasem. Noi nush daca venim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Aaaa,da :)Uitasem. Noi nush daca venim.... vreau si eu cluuub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Noapte buna tuturor. Maine/ adica azi, ca e deja unu noaptea... Bulgaria asteapta. Konstantin si Elena, piscinele termale, alea alea...Plus drumul pana acolo si inapoi. Plus papa bun si ieftin din Bulgarica. Plus ... totul. Weekend placut tuturor. Ne auzim din nou duminica seara. Vlad over, and out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 vreau si eu cluuub sorry Razvan, da eram pe motreta cadn ai sunat. Nu am iesit in club aseara. Fetele au fost pana la Arenele Romane da au plecat repede ca era nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Neata copilasi! Mai,da' ce frumos e afara Sa va fac un scurt rezumat al concertului de aseara :naspa,naspa,naspa Ne asteptam sa gasim Arenele pline,sa se vada jocurile de lumini etc...de unde?! Un cort amarat,in care era o inghesuiala de nedescris.Am inghetat juma' de ora afara pe scaune,dupa care ne-am dus la Mec In rest,toate bune. @Vlad: Sorry k nu v-am sunat.M-am trezit tarziu azi Have phun si ... asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate