Prodigy Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Neata copilasi! Mai,da' ce frumos e afara Sa va fac un scurt rezumat al concertului de aseara :naspa,naspa,naspa Ne asteptam sa gasim Arenele pline,sa se vada jocurile de lumini etc...de unde?! Un cort amarat,in care era o inghesuiala de nedescris.Am inghetat juma' de ora afara pe scaune,dupa care ne-am dus la Mec In rest,toate bune. @Vlad: Sorry k nu v-am sunat.M-am trezit tarziu azi Have phun si ... asteptam poze am avut intuitie sa nu apar acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 am avut intuitie sa nu apar acolo "nu il mai sunati la ora asta ca il deranjati" asta da intuitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Esti albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Esti albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 /index.php?...=277396&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 /index.php?...=277396&hl= mutumim, da nu e cazu sa ne aduci aminte. lasa te rog accidentele la locul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Merge lumea la Apasu la petrecerea organizata de Chopper Academy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 Merje, merje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Sa va fac un scurt rezumat al concertului de aseara :naspa,naspa,naspa Ne asteptam sa gasim Arenele pline,sa se vada jocurile de lumini etc...de unde?! Un cort amarat,in care era o inghesuiala de nedescris.Am inghetat juma' de ora afara pe scaune,dupa care ne-am dus la Mec A fost haos. Noi am intrat in cort si ne-am facut loc, am stat chiar lejer. Pana pe la 4 dimineata am stat in spate si apoi am mers in fata. A bagat pEsa dupa pEsa Un fel de progressiv vocal hard trance ) La 5 s-a oprit din mixat, iar apoi la insistentele publicului a mai mixat 25 de minute. Am adaugat inca un DJ care nu trebuie ratat pe lista PS: Cand ati plecat voi inca mixa Pagal, care oricum le-a dat si el bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Anca,ma bucur k te-ai distrat Muzica n-a fost naspa....pur si simplu organizarea a lasat mult de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Anca,ma bucur k te-ai distrat Muzica n-a fost naspa....pur si simplu organizarea a lasat mult de dorit. Prin Kristal ai fost sa vezi aglomeratie? Poate data viitoare o sa fiti mai rabdatoare pana vine trupa de soc )) Paul van Dyk a bagat demential. De obicei sunt singura care danseaza de la inceput pana la sfarsit in continuu, dar de data asta am avut competitie. Pur si simplu nu-ti venea sa te opresti )) PS: Am consumat foarte putin alcool, deci spun astea dintr-o perspectiva lucida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Hai in club diseara!In Terminus e ff misto,dansezi toata noaptea.Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Am dormit 2 ore dupa concert, ca am avut niste treaba. Ma bag la somn si daca ma trezesc, dau un tel/sms. In caz ca nu ajung, distractie placuta PVD aseara http://www.youtube.com/watch?v=C82P-mcGZgA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 neatza ... re pushu ! ce mai faci ? io si BBL cheia. vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Dar te vei intoarce probabil ca da... iarasi am uitat sa dezleg coarda elastica de picior si ma trage inapoi cred ca ajung prin noiembrie, in prima jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) neatza ... re pushu ! ce mai faci ? io si BBL cheia. vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pushu redescopera tehnologia - am computer!!! Cheia la anu' ca am ramas fara ambreiaj - levierul din capac e rupt, s-a crapat! Am dat comanda de piesa, vine intr-o sapatamana. Daca stiti pe cineva care are asa ceva...merge si de la 600RR....dati-mi de stire Aveti grija pe Cheia, io am fost aseara pe Timisoara...vezi la accidente... Asfalt uscat!! Editat Octombrie 11, 2008 de Pushu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Am dormit 2 ore dupa concert, ca am avut niste treaba. Ma bag la somn si daca ma trezesc, dau un tel/sms. In caz ca nu ajung, distractie placuta PVD aseara http://www.youtube.com/watch?v=C82P-mcGZgA varza sonorizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 neatza care aveti un aplicator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 neatza care aveti un aplicator ? Mandibula nu stiam ca te epilezi......daca ti-ai schimbat orientarea sexuala iti urez: sa fie intr-un ceas bun......Unde e dragoste mare, sexul nu mai conteaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Ba conteaza! Tre sa fie o diferenta. Macar 2-3 cm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Ba conteaza! Tre sa fie o diferenta. Macar 2-3 cm.. Kali iar imi pui apa la temelie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Poate mai "cresti" si tu.. Hai, va pup! Ma duc la catzei. Ma asteapta 9 patrupede sa le dragalesc Pupix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Poate mai "cresti" si tu.. Hai, va pup! Ma duc la catzei. Ma asteapta 9 patrupede sa le dragalesc Pupix Auzi Dane ....... Te-a mancat in bisboaca sa te confesezi Iuliei Hohan ca nu corespunzi la dimensiuni ......maine te vad la ziar si poimaine vine prietenul lui Angel si iti face si un film....Sti ca te iubesc.... Sau ai taiat prea mult din ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 am arcuit-o pe doina. e buna, e laptoasa . v-o recomnd tuturor, si la baieti si la fete. tel 0264-432884 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Neata copii! @ JJ,DEEEE CEEEE devenisi galben??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate