cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ce rau esti mai Sonea... NU este adevarat,eu nu sunt egoist sa ma gandesc doar la mine...Angel e dusmanos a fost dusmanos cu mine,a luat el toate gagicile-n furca... Muci?? Ai unde sa-i vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ce rau esti mai Sonea... NU este adevarat,eu nu sunt egoist sa ma gandesc doar la mine...Angel e dusmanos a fost dusmanos cu mine,a luat el toate gagicile-n furca... Muci?? Ai unde sa-i vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neatza. chiar nu are nimeni un aplicator de rimsripes ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neatza. chiar nu are nimeni un aplicator de rimstripes ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neatza. chiar nu are nimeni un aplicator de rimstripes ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am vrb cu ea si nu poate lipsi de la cursuri , altfel ar fi venit . Poate organizam ceva de weekend si mergem mai multi Opa Chiar v-ati intalnit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am iesit la un consum de 6.2 % combinat oras, cu dn viteze intre 100 -160 si cheia, tinuta in 8k ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Mie mi-a trecut raceeeeala Nu avea nici o grija.....Istoria se repete.... am vrb cu ea si nu poate lipsi de la cursuri , altfel ar fi venit . Poate organizam ceva de weekend si mergem mai multi Dane mai lasa-ma dracu-n pace cu fata asta...Cum dracu ti tu legatura cu ea nu stiu ,poate s-a incantat cand i-ai propus ceea ce noi nu stim dar ne-am dorii.. Opa Chiar v-ati intalnit?aE curvar mare dan asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neatza all @honey @ jordy: CONTESTATIE CONTESTATIE CONTESTATIE 1. avizul metrologic il au numai pt pozitie stationara (;e ceri sa vina la tribunal cu poza radar care are un numar unic corespunzator aparatului respectiv si pentru acel aparat ceri Certificat + Aviz metrologic) 2. de semnat ai semnat pentru ca ai primit procesul verbal nici de cum ca iti recunosti vina 3. nu conteaza localitatea sau judetu in care te au prins tu contesti la tribunalul Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neatza.chiar nu are nimeni un aplicator de rimsripes ? Neata a tutti frutti! Am eu dracie din aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neatza all@honey Dane mai lasa-ma dracu-n pace cu fata asta...Cum dracu ti tu legatura cu ea nu stiu ,poate s-a incantat cand i-ai propus ceea ce noi nu stim dar ne-am dorii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Neata. Ce sali de fitness/aerobic decente sunt prin zona Lujerului in afara de Isamar Lady (cea de la etaj din SIR)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 vreau casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dane ca un bun prieten ca iti sunt iti spun BAFTA MULTA BAFTA,la pescuit maine.......Glumesc mai draga,stiu ca nu esti suparacios....O iei si pe Iulia Hohan cu tine sa-i dai o vasla? Ieo tomna fusei la Ostrov!!! am prins f'o 5 salai la moneda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 NIcol ce stai si nu zici nimic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 vreau casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Mandi, mai vrei aplicator din ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Mandi, mai vrei aplicator din ala? sarumana... am gasit unul la borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 sarumana...am gasit unul la borris Boris ai inceput si tu sa te epilezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 NIcol ce stai si nu zici nimic..... Nicole are trebulitza! Si sunt obosita dupa week end...am fost la nunta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 stie careva ceva despre nolan N84 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neata . cam tarziu dar...treaba tata....am gasit motor,suzuki gsxf600 din 2002.am mers cu ea sambata si a mai vazut-o un prieten care a fost incantat.motociclist tipul. moto arata ok,e intretinuta,primul proprietar...etc.merg la reprezentanta cu el sa ii dacem un control sa ma conving ca e ok.sapt asta o iau. sper sa iau si permisul acum...ca e cam aiurea cu sala. ps BBL te-am vazut dimineata pe podul grand,mai erai cu un tip ..pe la 8 fara ceva. bafta si saptamana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 neata . cam tarziu dar...treaba tata....am gasit motor,suzuki gsxf600 din 2002.am mers cu ea sambata si a mai vazut-o un prieten care a fost incantat.motociclist tipul. moto arata ok,e intretinuta,primul proprietar...etc.merg la reprezentanta cu el sa ii dacem un control sa ma conving ca e ok.sapt asta o iau. sper sa iau si permisul acum...ca e cam aiurea cu sala. ps BBL te-am vazut dimineata pe podul grand,mai erai cu un tip ..pe la 8 fara ceva. bafta si saptamana usoara! Nu eram cu un tip. Era si el pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 unde ati disparut totzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu eram cu un tip. Era si el pe drum era in urma ta ,un motor cu rosu si negru parca....a ta are bbl numarul nu?si e galbena . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate