ser79ban Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 /index.php?...=278172&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Salutare baieti! Am si eu o problema cu Hornetul meu... l-am inecat si nu-si mai revine. Mai multe detalii aici. Eu stau in Militari, pe Vistiernicul Stavrinos ( Iuliu Maniu colt cu Apusului, in spate la Raiffeisen, pe stradutze ). Este cineva dispus sa-mi dea o mana de ajutor maine seara in jur de ora 19:00. Fac cinste cu ceva, ne intelegem. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Baietelul s-a trezit si mai racit...Sper ca Angel sa nu se ridice din pat....Pozele.........Buburuza cu 3 sticle de whisky........Parca nu mai beam alcool si nu mai fumam....Facem ceva interesant azi? Nu m-au lasat sa le beau singura pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 /index.php?...=278172&hl= poate asa vede cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 /index.php?...=278172&hl= poate asa vede cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Buna Seara fratilor, am si eu mare nevoie de voi, ieri in jurul orelor 12.30 am observat k placuta de inmatriculare a motorasului meu scump lipseste, se pare ca cineva nu foarte binevoitor a avut ideea de a mi-o fura, daca vedeti prin trafic vre-un motor cu numarul de inmatriculare B 60 NAB am marea rugaminte sa ma contactati , mototcicleta se afla la momentul respectiv in zona TURDA parc sf Regina Maria (pt cunoscatori strada Iani Buzoiani ), daca vedeti pe careva cu nr respectiv pe motor sau il vedeti aruncat pe undeva , am amrea rugaminte sa ma contactati la nr 0723188392 ofer recompensa o lada de bere , Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pentru frumosii si chiparosii baieti ai acestui forum care se laudau ca se inscriu la concursu mister moto de la bikers a sosit clipa sa isi arate frumusetea. M-a sunat o tipa de la bikers sa va anuntz sa va inscrieti si sa ii trimiteti niste date personale la office@bikersclub.ro ( motor, de cand ai carnet and stuff like that ). A mentionat ca Sonea nu are voie la concurs ca sa mai aibe ceilalti totusi o sansa )) !! V-am pupat ! Si pregatiti-va de show )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Bine ca ai scris,k Sonea sigur n-o sa mai vina acum. Somn usor kids....RIP Rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pentru frumosii si chiparosii baieti ai acestui forum care se laudau ca se inscriu la concursu mister moto de la bikers a sosit clipa sa isi arate frumusetea. M-a sunat o tipa de la bikers sa va anuntz sa va inscrieti si sa ii trimiteti niste date personale la office@bikersclub.ro ( motor, de cand ai carnet and stuff like that ). A mentionat ca Sonea nu are voie la concurs ca sa mai aibe ceilalti totusi o sansa )) !! V-am pupat ! Si pregatiti-va de show )) i'm in MISTER MOTO 2008 17 octombrie Cand tureaza motorul se zguduie soseaua, muschii se incordeaza si devine o forta bruta! Motociclistul : este o specie de barbat vanata in permanenta, indiferent de sezonâ�ÂŚdar cu siguranta nu este pe cale de disparitie... Daca te consideri un â��exemplarâ�� reprezentativ pentru â��specia motociclistilorâ�� vino sa te punem la expozitie in Bikerâ��s Club -Otopeni , in cadrul concursului Mister Moto 2008. Nu garantam ca la petrecerea ce va urma nu se va declansa o vanatoare care sa va scoata â��in afara sezonuluiâ��. thumbup.gif Inscrierile se fac la adresa office@bikersclub.ro yahoo.gif campanie pro-bike harta poate si eu la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pentru frumosii si chiparosii baieti ai acestui forum care se laudau ca se inscriu la concursu mister moto de la bikers a sosit clipa sa isi arate frumusetea. M-a sunat o tipa de la bikers sa va anuntz sa va inscrieti si sa ii trimiteti niste date personale la office@bikersclub.ro ( motor, de cand ai carnet and stuff like that ). A mentionat ca Sonea nu are voie la concurs ca sa mai aibe ceilalti totusi o sansa )) !! V-am pupat ! Si pregatiti-va de show )) Multumesc adi,putini oameni de valoare..... : Bine ca ai scris,k Sonea sigur n-o sa mai vina acum. Somn usor kids....RIP Rontz Asa neserios ma sti tu pe mine.....Eu ma tin intodeauna de cuvant...Sa vedem ce fac si ceilalti......Am zis ca mergem toti.... Deschidem lista maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) neatza ! primu la munca ! poate asa vede cineva Editat Octombrie 14, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Recomand GSXF-ul PS: BBL, ce cautai la 8 fara 10 pe Podul Grant? Data viitoare fa-mi mie cu mana. Tico verde, cu martian, da? e o motocicleta frumoasa p sa incerc sa te "abordez" dar sper sa nu imi umplii frigiderul martianul il tii in portbagaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 e o motocicleta frumoasa p sa incerc sa te "abordez" dar sper sa nu imi umplii frigiderul martianul il tii in portbagaj? in fata pe bord. e verde si are coada lunga looool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Asa neserios ma sti tu pe mine.....Eu ma tin intodeauna de cuvant...Sa vedem ce fac si ceilalti......Am zis ca mergem toti.... Sa te vedem De ce n-ai raspuns aseara la tel? Neatza kids! Sa aveti o zi super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Neatza everybody. Facem azi 1000 de pagini? Lansam o discutie interesanta si ne dam cu parerea. De preferinta discutia sa fie motociclistica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 'Neatza All, o zi usoara va doresc ce stiti de acest subiect: http://www.ziare.com/Doi_motociclisti__gra...ala-434410.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Sa te vedem De ce n-ai raspuns aseara la tel? Neatza kids! Sa aveti o zi super! Ma iubeste femeile......Am vazut foarte tarziu ca ai sunat si nu te-am mai sunat...Stai linistita ca l-am trezit pe Dan di am vb si cu Angel care era cam dusmanos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 'Neatza All, o zi usoara va doresc ce stiti de acest subiect: http://www.ziare.com/Doi_motociclisti__gra...ala-434410.html Neata Ramona! @Costin,de acest accident mi-ai zis aseara,nu? Poate ai aflat mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Care e amator sa mergem la un tenis de camp mai incolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ................................... @ honey: da, ala e accidentul de aseara de care iti spuneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ma duc sa iau bilete la Tudor Gheorghe,sunt 2 concerte...biletele sunt 180 ron amandoua.....Daca vrea cineva sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Care e amator sa mergem la un tenis de camp mai incolo.... ce inseamna la tine mai incolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ................................... @ honey: da, ala e accidentul de aseara de care iti spuneam PS : Sonea e absolut convins ca va castiga concursul daca nu-i vor opri microfonul membrii juriului. Ca sa evitam situatii neplacute,am hotarat sa ii aducem unul de acasa k sa poate vorbi doar el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate