super_buburuza Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Vedeti ca aia nu sta langa voi cand plangeti. Ei nu plang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 io ma duc la nest. la o prajitura. sunati-ma pe nr vechi, 0721 680 988 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 razvane, da B-80-GIH Da' urla IRON MAIDEN dimineata si nu aud claxoanele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 A fost furata ieri noapte Honda CRF 250 de culoare alba an fabricatie 2005 .Motorul prezinta urmatoarele particularitati: cifra “2” colantata pe fata si laterale (negre) , colant Dunlop pe apar. amortizoare, colant “Renthal” pe bascula spate, protectie ghidon centrala rosie (HONDA), “MB1” scris pe aripa fata. Orice informatie legata de aceasta motocicleta este bine venita!Furtul a fost in zona Vluntari Afumati Branesti Contact: 0723.909.564 ; 0765.420.280 id mess(mail)gabby09fast (Gabi/Just-him). Se ofera recompensa ! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 No no no.....boys don't cry. Poai ma Bubu,n-ai vazut k Sonea a si recunoscut k plang din cauza noastra? Dar lasa k papusa aia poate sa le si gateasca,sa mearga cu ei pe motor ,sa le faca ceai cand sunt raciti...etc Hai ca ii facem sa planga....suntem prea rele. PS: Maine nu mai intru pe forum,k nu vreau sa vad raspunsul lui Sonea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 No no no.....boys don't cry. Poai ma Bubu,n-ai vazut k Sonea a si recunoscut k plang din cauza noastra? Dar lasa k papusa aia poate sa le si gateasca,sa mearga cu ei pe motor ,sa le faca ceai cand sunt raciti...etc Hai ca ii facem sa planga....suntem prea rele. PS: Maine nu mai intru pe forum,k nu vreau sa vad raspunsul lui Sonea. baietii plang doar in maneaua alora de la holograf. dan bitman e gay. ce praf de melodie ! daca vreau femeie sa-mi gateasca, imi angajez bucatareasa. stii cum e in bancul ala...ca pana la 40 de ani iti iei unguroaica,ca .... pana la 60 moldoveanca, ca gateste bine, dupa, o olteanca, ca-ti face aia niste pomeni !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Nu am mai postat demult pe forum deoarece am fost foarte ocupat cu perfectionarea skilului in arta motociclismului ! Se poate observa un weelie PERFECT ! Next stoppie si burnouturi !! ATENTIE ! PE NSIP ! @Prodigy te-am luat ! Editat Octombrie 15, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Ei nu plang Sa nu innebunesti?Ar trebui sa ne ajutati sa trecem peste clipele astea grele...... No no no.....boys don't cry. Poai ma Bubu,n-ai vazut k Sonea a si recunoscut k plang din cauza noastra? Dar lasa k papusa aia poate sa le si gateasca,sa mearga cu ei pe motor ,sa le faca ceai cand sunt raciti...etc Hai ca ii facem sa planga....suntem prea rele. PS: Maine nu mai intru pe forum,k nu vreau sa vad raspunsul lui Sonea. Au, mi-ai rupt inima,ma bagi in gura lu Bubu,sa vezi in ce priza ma baga ea ca e dusmanoasa cu baietelul... Interesant....ce sa ne gatiti voi?daca va zicem ca suntem rupti de foame o sa ne intrebati de care ceai vrem....Unde mai pui ca papusa e mult mai usoara pe motor.....Papusa aia cred ca e cea mai buna investitie pe care trebuie sa o facem toti curand..Dupa cum observi am fost marinimos azi cu tine....... Cine se inscrie la papusa? baietii plang doar in maneaua alora de la holograf. dan bitman e gay.ce praf de melodie ! daca vreau femeie sa-mi gateasca, imi angajez bucatareasa. stii cum e in bancul ala...ca pana la 40 de ani iti iei unguroaica,ca .... pana la 60 moldoveanca, ca gateste bine, dupa, o olteanca, ca-ti face aia niste pomeni !!!!!!!!! Lasa bai ca ne luam suedeza aia buna.....Ce zici o luam in combinatie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Nu am mai postat demult pe forum deoarece am fost foarte ocupat cu perfectionarea skilului in arta motociclismului ! Se poate observa un weelie PERFECT ! Next stoppie si burnouturi !! ATENTIE ! PE NSIP ! @Prodigy te-am luat ! mwhahahaha foarte tare ba! cu aia cred ca o sa ramai pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Neatza! Neatza! Ce facem maine seara? Sau diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Ce liniste pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Am trimis dimineata un PM! Sa inteleg ca nu sunteti de acord sau nu are nimeni timp? Ma voi ocupa eu pana la urma, dar tre sa stiu cine este si cine nu de acord! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Am trimis dimineata un PM! Sa inteleg ca nu sunteti de acord sau nu are nimeni timp? Ma voi ocupa eu pana la urma, dar tre sa stiu cine este si cine nu de acord! Multumesc! Te ajuta si HB PS: Sunt rockstar,dar voi deveni Rocksuperstar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ce zi plictisitoare Nu am mai postat demult pe forum deoarece am fost foarte ocupat cu perfectionarea skilului in arta motociclismului ! Se poate observa un weelie PERFECT ! Next stoppie si burnouturi !! ATENTIE ! PE NSIP ! @Prodigy te-am luat ! vb lui balaur cu aia ramai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Azi dimineata am intrat intr-un tip si mi-am facut plasticele de pe fata zob (nerespectarea distantei , masina frana brusc moto poc) . Nu e cine stie ce mobra mea dar ma doare sufletu sa o vad asa. Cred ca mi s-a deplasat si ghidonul, pozitia o simt eu altfel. Sunt curios cat pot costa alte ceasuri, ca altfel o fac naked naked )) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Azi dimineata am intrat intr-un tip si mi-am facut plasticele de pe fata zob (nerespectarea distantei , masina frana brusc moto poc) . Nu e cine stie ce mobra mea dar ma doare sufletu sa o vad asa. Cred ca mi s-a deplasat si ghidonul, pozitia o simt eu altfel. Sunt curios cat pot costa alte ceasuri, ca altfel o fac naked naked )) ! cauta si tu pe net adi_zoldi.....vb pe mess cu el poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ba blaze..ce faci ba...iote ce noapte s'o lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ba blaze..ce faci ba...iote ce noapte s'o lasat asa e.....shall we ? ce zi plictisitoare vb lui balaur cu aia ramai sper sa o fac saptamana asta ...daca nu ma duc in parc cu lopata si scot chestia aia sa o pun in fata blocului la mine ! sa ma dau doar eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 asa e.....shall we ? sper sa o fac saptamana asta ...daca nu ma duc in parc cu lopata si scot chestia aia sa o pun in fata blocului la mine ! sa ma dau doar eu ! ce uom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ba prodigy esti dat dracu..ai 666 de posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ba prodigy esti dat dracu..ai 666 de posturi ai observat si tu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Jellou ! Maine seara club! Deja ne-am strans cativa omuleti dornici de dans si distractie(eu,Nicolu si posibil Vlad&Ramo.Bubu ne va spune maine). Deci maine seara Terminus ( Fire pt Borris ). V-am pupat! @Razvan,si tu vroiai Te asteptam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Jellou ! Maine seara club! Deja ne-am strans cativa omuleti dornici de dans si distractie(eu,Nicolu si posibil Vlad&Ramo.Bubu ne va spune maine). Deci maine seara Terminus ( Fire pt Borris ). V-am pupat! deci dansuri, distractie si distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Jellou ! Maine seara club! Deja ne-am strans cativa omuleti dornici de dans si distractie(eu,Nicolu si posibil Vlad&Ramo.Bubu ne va spune maine). Deci maine seara Terminus ( Fire pt Borris ). V-am pupat! @Razvan,si tu vroiai Te asteptam? chef si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate