Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 JJule,am fost ocupate cu sedintele foto pt Playboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Realizeaza cineva ca scriem pe a 1000-a pagina?!?! Se pare ca unii (unele) abia dupa 1000 de pagini si-au dat seama ca locul lor e pe pasagerism.ro si nu aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Papusica de plastic ....get lost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Papusica de plastic ....get lost. Iepure...n-aveai de supt un morcov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Se pare ca unii (unele) abia dupa 1000 de pagini si-au dat seama ca locul lor e pe pasagerism.ro si nu aici... rautati gratuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 rautati gratuite adevaruri care dor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 IAR ATI INCEPUT?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Barbie,sunt finutza si nu-ti raspund la ce ai scris mai sus. Nu ne cunoastem si nu cred ca are vreun rost sa ne certam pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Cine-i Barbie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Papusica de plastic ....get lost. Iepure...n-aveai de supt un morcov? JJ e galben de la mai putin de atit. intelegeti ce vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaRider Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Costin,nu am permis inca.Momentan sunt doar pasagera. Imi pare rau ca nimeresc intr-un moment prost. Nu va cunosc,dar Barbie,am impresia ca te iei cam aiurea de oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Vrei sa fii prietena mea pe haifaiv? Adidasule vezi ca sperii fata, o iei asa tare de la inceput. Rechine, cine te-a suparat tata? Te-ai trezit prea devreme? Aparitia lui Barbie = certa, chick fight, multe pagini pe forum No ofence, dar exagerezi. Las-o mai moale ca nu isi are rostul. Bai nea Sonea, fata de la magazin inchidea usa la 7 si 3 minute. Noroc ca am ajuns, altfel plangea Nanook de foame. Celor noi veniti welcome. Editat Octombrie 22, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Promit ca nu se mai repeta! Nu vreau sa te supar. Vrei sa fii stapana mea? pai cum, nu sunt deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 pai cum, nu sunt deja? M-a trecut un fior pe sira spinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 M-a trecut un fior pe sira spinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @BBL,n-or sa fie nici batai,nici multe pagini scrise. Pan' la urma unde iesim diseara? Sonea,vezi ca trec mai tarziu cu cainele pe la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @JJ fc poze! @ Sonex, Ratza este baiat...dar dc vrei il bagam in spirala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Nu vrei sa mai schimbam rolurile, ca deja ma ustura..si nu mai pot sta pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @BBL,n-or sa fie nici batai,nici multe pagini scrise. Pan' la urma unde iesim diseara? Sonea,vezi ca trec mai tarziu cu cainele pe la tine. fara batai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 bag de seama ca incet incet pe forum se revine la vechile obiceiuri ..... cearta , clone , fitile , soparle ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @JJ fc poze! Cine binevoieste sa traduca cele de mai sus?? Niculaiesh, ai mila, mama, de un biet gramatic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @Jordy : Te referi la faptul ca iar o sa-l muste cainele meu pe Sonea??? @DanRadu : Soparla??? Unde,cand,cum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) @Jordy : Te referi la faptul ca iar o sa-l muste cainele meu pe Sonea??? @DanRadu : Soparla??? Unde,cand,cum??? CRED CA VROIA SA SPUNA SPARLA ex: hai sa te iau la o sparla a se citi shparla care va bagati la airsoft ? Editat Octombrie 22, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Aaaa..... stiu ce inseamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @Jordy : Te referi la faptul ca iar o sa-l muste cainele meu pe Sonea??? @DanRadu : Soparla??? Unde,cand,cum??? da, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate