BBL Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 @BBL,n-or sa fie nici batai,nici multe pagini scrise. Pan' la urma unde iesim diseara? Sonea,vezi ca trec mai tarziu cu cainele pe la tine. Au fost multe pagini scrise acum ceva timp Buburuza versus Barbie. De batai nu am zis nimic. Cainele sa il muste iar pe Sonea. Musca-l , musca-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Definitie: Reptila cu pielea verde-cenusie sau pestrita, sprijinita pe patru picioare scurte, indreptate in afara, cu coada lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Cine binevoieste sa traduca cele de mai sus?? Niculaiesh, ai mila, mama, de un biet gramatic.. JJ, facem poze! Scuze dar eu trebuie sa scriu cat mai repede sa nu vada seful ca stau pe forum, de aceea fac prescurtari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Se pare ca unii (unele) abia dupa 1000 de pagini si-au dat seama ca locul lor e pe pasagerism.ro si nu aici... nu ti'a dus nimeni lipsa pe aici, asa ca iti recomand sa apelezi la magie (alba, neagra, de care vrei tu, pana la urma) si sa mai dispari 1000 de pagini........te chemam noi daca avem nevoie de prezenta ta (in)utila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Nu vrei sa mai schimbam rolurile, ca deja ma ustura..si nu mai pot sta pe spate Nu, nu...eu sunt stapana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ma copii, va fac cadou un bici, si vedeti voi ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ma copii, va fac cadou un bici, si vedeti voi ce si cum. si catuse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 JJ, facem poze! Scuze dar eu trebuie sa scriu cat mai repede sa nu vada seful ca stau pe forum, de aceea fac prescurtari! Facem, facem.. Nu, nu...eu sunt stapana! Hmmmm... Vand bici, stare foarte buna, aproape nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Nu, nu...eu sunt stapana! Nicol, sa nu uiti de pantofii cu toc, se asorteaza bine cu biciul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Vrei sa stai tu pe spate? Si cu dorintele mele cum ramane? ..ca dorintele tale sunt porunci pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Vrei sa stai tu pe spate? Si cu dorintele mele cum ramane? ..ca dorintele tale sunt porunci pentru mine Rezolvam noi cumva...atata timp cat exista dorinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Buei oameni buni...mai sunt si copii mici p-aci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 nu ti'a dus nimeni lipsa pe aici, asa ca iti recomand sa apelezi la magie (alba, neagra, de care vrei tu, pana la urma) si sa mai dispari 1000 de pagini........te chemam noi daca avem nevoie de prezenta ta (in)utila Eu apelez mereu la magia roz, in sperantza ca ajut pe cele care nu pot face nimic sa dispara nici cu cea alba sau neagra din cauza gabaritului depashit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Realizeaza cineva ca scriem pe a 1000-a pagina?!?!Sarbatorim? Mergem la film diseara? NU facem un film.....Il filmeaza JJ. Promit ca nu se mai repeta! : Nu vreau sa te supar. Vrei sa fii stapana mea? Ai grija la ce-ti doresti sa nu se intample ca Nico tocmai si-a luat alt set de biciuri....... Poi tie nu-ti fac, bre, cum sa fac reclama competitiei?? In schimb, mi-aduc aminte ca vorbii cu Nikulaiesh si cu HB de niscai sedinte photo.. Si-acu' se fac ca ploua... bineeeeee.. Pot sa vin eu sa tin lampa pe modele? JJule,am fost ocupate cu sedintele foto pt Playboy In ce luna apari in revista? Adidasule vezi ca sperii fata, o iei asa tare de la inceput. Rechine, cine te-a suparat tata? Te-ai trezit prea devreme? Aparitia lui Barbie = certa, chick fight, multe pagini pe forum No ofence, dar exagerezi. Las-o mai moale ca nu isi are rostul. Bai nea Sonea, fata de la magazin inchidea usa la 7 si 3 minute. Noroc ca am ajuns, altfel plangea Nanook de foame. Celor noi veniti welcome. o sa-i iau 10% din salariu. pai cum, nu sunt deja? iar ma inseli? @BBL,n-or sa fie nici batai,nici multe pagini scrise. ;Pan' la urma unde iesim diseara? Sonea,vezi ca trec mai tarziu cu cainele pe la tine. gata, imi iau echipamentul ca iar pui cainele pe mine...Cata dusmanie pe cateaua aia.....sa il muste pe baietel si se mai zice ca simt oamenii buni..... fara batai NU ca eu daor iau nu dau......... @Jordy : Te referi la faptul ca iar o sa-l muste cainele meu pe Sonea??? @DanRadu : Soparla??? Unde,cand,cum??? tiiiiiii-aiiiii dooriiii sa ma muste,o sa-l musc eu de data asta... CRED CA VROIA SA SPUNA SPARLAex: hai sa te iau la o sparla a se citi shparla care va bagati la airsoft ? ma ce inseamna asta...te spn lu roxana//// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Hello Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ma copii, va fac cadou un bici, si vedeti voi ce si cum. Va dau si eu o lesa din piele si o zgarda cu tinte.. si catuse? Neaparat cu blanitza roz..... Nicol, sa nu uiti de pantofii cu toc, se asorteaza bine cu biciul....... Ai grija ca Nicol are o prop preferata....Suge-mi tocul......asa ca ai mare grija........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Hello Ruxandra Hello! Am aterizat si eu de curand pe forum, caci abia mi-am luat carnetul Nu pot sa mai stau acum, ca trebuie sa plec la facultate, dar mai vorbim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Corect e linge-mi tocul vierme Niky, daca poti face asta, raman sclavul tau pe viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Neaparat cu blanitza roz..... De dragu' tematicii.. Hello!Am aterizat si eu de curand pe forum, caci abia mi-am luat carnetul Nu pot sa mai stau acum, ca trebuie sa plec la facultate, dar mai vorbim... Buna!! Poze, cu tine neaparat, cu motorul optional, detalii (in ce zona stai, ce filme-ti plac, ietc, ietc), si vrei sa fii prietena lu' Adidasu' pe haifaif?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Aseara am reusit sa o culc...nu pe una asa cum nu mi-as dorii(stiu ca se uita pe aici Denisa)ci pe motocicleta....A iesit o supernouva fara sa-mi dea prioritate era ud.....cam asta e tot...Nu aveam decat 10-20 km/h.Eu nu am nimic...mi s-a spart decat capacul de la motor si carena e un pic zgariata.... Am capac dar nu am garnitura...Intrebare pot sa pun maclavais dala rosu in loc de garniturra sau nu tine la presiune...Aveti idee? Ce de clone pe aici......INca una....azi avem 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Hmmmm... Vand bici, stare foarte buna, aproape nou.. Din ce an e? E stock sau aftermarket? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Cauta o foita de cligherit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Corect e linge-mi tocul vierme Niky, daca poti face asta, raman sclavul tau pe viata Costum asa gasim si motocicleta o putem cumpara! Asa nu pot sa fac...eu stiu ca- ti doresti sa fim mereu impreuna in orice conditie si sub orice forma...dar nu sunt magician! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Hello!Am aterizat si eu de curand pe forum, caci abia mi-am luat carnetul Nu pot sa mai stau acum, ca trebuie sa plec la facultate, dar mai vorbim... Am inteles , ai grija ce faci la facultate si vorbim cand te intorci pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Aseara am reusit sa o culc...nu pe una asa cum nu mi-as dorii(stiu ca se uita pe aici Denisa)ci pe motocicleta....A iesit o supernouva fara sa-mi dea prioritate era ud.....cam asta e tot...Nu aveam decat 10-20 km/h.Eu nu am nimic...mi s-a spart decat capacul de la motor si carena e un pic zgariata....Am capac dar nu am garnitura...Intrebare pot sa pun maclavais dala rosu in loc de garniturra sau nu tine la presiune...Aveti idee? Ce de clone pe aici......INca una....azi avem 2... Sonex, ce facusi frate? Ai scufundat corabia? Bine ca aveai viteza mica. Spune-mi ca erai singur si n-ai dat cu nevasta-ta de pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate