laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 numai la prostii iti sta capul, dl balaur! vezi poate vrea vreo fata sa se dea cu tine! dar eu sa stau in spate..mwhaha evil and stuff Damn! Me too.. Edit: Eu pe motoreta mea si tu pe a ta exact asta ma pregateam sa spun )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 dar eu sa stau in spate..mwhaha evil and stuff si fata pe rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 si fata pe rezervor? aaa...am mai facut asta cu tine si nu'mi aduc aminte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 aaa...am mai facut asta cu tine si nu'mi aduc aminte? poate nu numai cu mine si d asta nu ti aduci aminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 deci d'aia aveam protectia aia de rezervor zgariata..acum se leaga totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Am inteles , ai grija ce faci la facultate si vorbim cand te intorci pe mess Mai e cale lunga pana sa faci rost de id-ul meu de mess... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 deci d'aia aveam protectia aia de rezervor zgariata..acum se leaga totul... Promit sa nu mai am unghiile mari, promit sa fiu fetita cuminte si sa nu mai zgarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Mai e cale lunga pana sa faci rost de id-ul meu de mess... auzi printeso..am io rezervoru plin... Promit sa nu mai am unghiile mari, promit sa fiu fetita cuminte si sa nu mai zgarii... asa fata tatii asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 sal care ati fost pt viza medicala pt carnet de curand? si daca ati fost...v-au luat sange pt analize? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 salcare ati fost pt viza medicala pt carnet de curand? si daca ati fost...v-au luat sange pt analize? Si tie iti e frica de ace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 asa fata tatii asa pai dc sunt cuminte, dc ma flagelezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Mai e cale lunga pana sa faci rost de id-ul meu de mess... am si eu 2 presupuneri de facut si o certitudine presupuneri: 1. esti blonda? 2. CBR ul tau e cumva negru? certitudine: avem casti identice (model sper nu si la masura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 mor cind citesc threadu' asta... am gasit 2-3 chestii interesante, pentru restul ar trebui deschisa o conferinta pe mess si sunt sigur ca s-ar umple mai multe pagini, bineinteles, nu s-ar contoriza si nu ar mai deveni unii super useri sau super membri fara sa cunoasca comenzile unei motorete... tot inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Si tie iti e frica de ace? nuuuu...sau nu recunosc... dar am ramas masca at cand mi-a zis tanti ca nu poate sa-mi dea azi fisa ca nu o sa fie gata analizele la sange si io...ca un roman constiincios am spus ca am deja grupa facuta inca de la buletin.... dar asistenta mi-a spus ca nu e pt grupa ci pt sifilis...si m-a bufnit rasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Buna!! Poze, cu tine neaparat, cu motorul optional, detalii (in ce zona stai, ce filme-ti plac, ietc, ietc), si vrei sa fii prietena lu' Adidasu' pe haifaif?? Vai, dar cata curiozitate! Cam prea multe detalii vreti voi sa stiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) ??!?! Editat Octombrie 22, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 am si eu 2 presupuneri de facut si o certitudine presupuneri: 1. esti blonda? 2. CBR ul tau e cumva negru? certitudine: avem casti identice (model sper nu si la masura) 1. nu sunt blonda (ce te face sa crezi asta? si sper ca nu te refereai la figurat, ci la propriu...) 2. da, e negru ma bucur ca avem casti identice, desi modelul asta mi se pare mai potrivit pt o fata... daca vrei sa spui bineinteles ca e si aceeasi culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 sunt blond... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 sunt blond... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 1. nu sunt blonda (ce te face sa crezi asta? si sper ca nu te refereai la figurat, ci la propriu...)2. da, e negru ma bucur ca avem casti identice, desi modelul asta mi se pare mai potrivit pt o fata... daca vrei sa spui bineinteles ca e si aceeasi culoare eu vb serios si tu ai sarit repede la gatul meu cunosc o motoretista blonda cu un CBR 125 RR si credeam ca tu esti cat despre modelul castii...................e doar parerea ta care va duceti la ARC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 eu sunt deja la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 eu sunt deja la arc si ce faci..te arcuiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Shinule,tu erai urcat pe Arc mai devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 eu sunt deja la arc ce telefon smeker ai mai domne...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaRider Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ce se intampla la Arc? Primiti si necunoscuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate