Barbie Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ne vedem diseara. O invitam si pe barbie? De fapt am uitat ca pe ea are cine sa o invite Cel mai bine ar fi sa o lasam sa vorbeasca singura. Nu merita atentie Hello...echo...!!! Ma rog...nimeni azi pe forum, vorbesc tot singura ) Latest news: Buburuza s-a dus sa cumpere cartofi si ceapa pt ciorba de diseara cu care alimenteaza spiralishtii, poate poate o lua-o cineva pe o coditza de motocicleta in disperarea cu care aduna posturi pe forum... Ca doar n-o sa-si bage unghia-n gat pt cele 2 milioane cat a dat pe casca NOLAN??!!??...oricum kilul de bostan e ieftin si anul asta AAA, ai gasit ARCUL buburuzo pana la urma? N-ai mai coborat din 41 la Cashin? Way to go girl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 http://s6.bitefight.ro/c.php?uid=40114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 buna ziua, mama ce va invidiez pe voi astia 3 de ve duceti la fumat narghilele la Shonex........ buna ziua colegul de barou, ZUZU........ce faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) buna ziua draga mea, iete ma holbez si yo la chestia asta de-a ajuns forumul motociclistilor care locuiesc prin militari. in rest sper sa-mi fac cauciucul spate cat mai repede... mi-ati verificat-o sub prelata, mai e gaura aia acolo ?! Editat Octombrie 23, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Hello...echo...!!! Ma rog...nimeni azi pe forum, vorbesc tot singura ) Latest news: Buburuza s-a dus sa cumpere cartofi si ceapa pt ciorba de diseara cu care alimenteaza spiralishtii, poate poate o lua-o cineva pe o coditza de motocicleta in disperarea cu care aduna posturi pe forum... Ca doar n-o sa-si bage unghia-n gat pt cele 2 milioane cat a dat pe casca NOLAN??!!??...oricum kilul de bostan e ieftin si anul asta AAA, ai gasit ARCUL buburuzo pana la urma? N-ai mai coborat din 41 la Cashin? Way to go girl! cate rautati domne' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 super tare : http://video.google.com/videoplay?docid=6864066340713942400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 buna ziua draga mea,iete ma holbez si yo la chestia asta de-a ajuns forumul motociclistilor care locuiesc prin militari. in rest sper sa-mi fac cauciucul spate cat mai repede... mi-ati verificat-o sub prelata, mai e gaura aia acolo ?! Era.....Era.....pe cand o plimbarica cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 http://www.bikersclub.ro/agenda.php?agenda_id=25 ptr cei interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ghiciti ce fac unii dintre noi ... Fumam narghilea,bem alcool si stabilim detalii pt munte la Sonea. Honey Bunny Ghiciti ce fac unii dintre noi ... Fumam narghilea,bem alcool si stabilim detalii pt munte la Sonea. Honey Bunny Si Nikolas,Sonea,Angel si Denisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 va urasc ! sonex maine la 5 dim ai un apel de la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Ghiciti ce fac unii dintre noi ... Fumam narghilea,bem alcool si stabilim detalii pt munte la Sonea. Honey Bunny Si Nikolas,Sonea,Angel si Denisa Asa, asa... rasuciti cutitul in rana! Ce prieteni de treaba mai sunteti si voi Va urasc si eu. Sonex maine la 8 dim ai si de la mine apel Nicolas, te-am prins cu minciuna, tu nu bei alcool Editat Octombrie 23, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 pe fix te sun...sa vedem cum il dai pe silent te sun pe telefonul parintilor, si cer cu tine la telefon, te sun la vecini, tot te dau jos din pat. si la 5.12 o sa vina alexander la geamul tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Asa, asa... rasuciti cutitul in rana! Ce prieteni de treaba mai sunteti si voi Va urasc si eu. Sonex maine la 8 dim ai si de la mine apel Nicolas, te-am prins cu minciuna, tu nu bei alcool N-am scris Nikolas,ci Honey Hai nu mai fiti invidiosi Stim ca ne iubiti. Borris,ai avut si tu ocazia sa vii .... dar n-ai putut Tot Honey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 dau telefon la pompieri > alarma falsa, sa avina la tine pe strada, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 dau telefon la pompieri > alarma falsa, sa avina la tine pe strada, Bah, tu nu esti normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) da nu se vede din poza ? pai ala sta si fumeaza narghilea...shi io ma zbat aici, rup netu-n doua, citesc review-uri, fac comparatii, dau telefoane pe la dealari, sa-mi gasesesc o arma de airsoft ( replica > ca mi s-a facut obs " nu mai zice ca vrei sa cumperi o arma, ci replica ) Editat Octombrie 23, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ghiciti ce fac unii dintre noi ... Fumam narghilea,bem alcool si stabilim detalii pt munte la Sonea. Honey Bunny Si Nikolas,Sonea,Angel si Denisa pina la urma cind se merge la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 e frumos ? ce mama lu ala uratu'... sonex daca nu-mi pastrezi niste tutun dala cu aroma de mere .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 e frumos ?ce mama lu ala uratu'... sonex daca nu-mi pastrezi niste tutun dala cu aroma de mere .... lasa, ca mai are baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 @Jordy,vineri dimineata e plecarea.Sau vineri,cand poate fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 @Jordy,vineri dimineata e plecarea.Sau vineri,cand poate fiecare. miine sau saptamina viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Saptamana viitoare,bre.Nu asa vorbiram? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Saptamana viitoare,bre.Nu asa vorbiram? pai nu eram sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Bah, vreau si io narghilea. Da sa ne strangem si noi la o ora normala, dupa 6 seara, nu ca patronii la pranz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Tu vrei cam multe pentru varsta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate