mandibula Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 hmmmm @ KALI sa vb cu tipul ala dp timonierului ? 100roni / luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Bueiii voi ati fumat narghilea dupa ce am plecat eu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 salutari din casa rosie baiatu se pregateste de plecare,cea mai frumoasa parte a zilei.O sterg din bucale in locuri mai calduroase si mai propice perpetuarii speciei sa aveti un weekend ca dupa inima voastra asa si ne vorbim duminica.Va aduc coliva branduita ) si apropos,alcoolul dauneaza grav plictiselii o stiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Avand in vedere faptul ca au fost cativa nemultumiti de locatia pe care am gasit-o pentru weekendul viitor va propun o alta locatie. Tot la Bran. Este 100 lei/camera fara nicio masa cu toate ca eu consider ca ar fi indicat sa luam macar micul dejun. Trebuie neaparat sa ne vedem cu totii sa stabilim toate detaliile. A ramas sa-l mai sun pe nenea dupa ce vorbesc si cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Bad news : m-a anuntat Sonea ca nu se mai poate sa mergem diseara la el. Unde/cand/cum ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Bad news : m-a anuntat Sonea ca nu se mai poate sa mergem diseara la el. Unde/cand/cum ne intalnim? Am putea merge la Dumistef ca e ziua lui LA MULTI ANI, DUMISTEF!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Serbane cine poate da un ban pe ip in afara de thomas???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Vorbeam serios M-a si trezit din somn (( Ne gandeam la Piranha.Ce ziceti,mai gasim mese de 20oameni libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Vorbeam serios M-a si trezit din somn (( Ne gandeam la Piranha.Ce ziceti,mai gasim mese de 20oameni libere? N-avem cum sa ne strangem 20 de oameni acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Serbane cine poate da un ban pe ip in afara de thomas???? Pai ban-ul deobicei e dat de pe userul ADMIN deci probabil ca toti cei care au parola. Totusi cred ca e decizie luata de 1-2 oameni nu se apuca toti sa decida daca se da sau nu. Thomas cred ca a predat "cheile" la plecare si acuma e simplu user. In mare, eu as miza pe Dobrescu sau UncleFester. Suspectezi ca un user care sh-a luat azi ban pe o saptamana o sa isi faca/sh-a facut o clona si e necesar sa i se baneze nu doar userul ci si IP-ul? Editat Octombrie 24, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 thomas nu se mai ocupa de forum. Eu mizez chiar pe admin. Ti-e dor de cineva anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Diseara la 21.00 la Cocosul Rosu? Tre sa vb despre munte! Este k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Gata!este perfect! Mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Diseara la 21.00 la Cocosul Rosu? Tre sa vb despre munte! Este k? si tre sa vb si despre ce PM am dat saptamana asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Si la PM-ul meu. Mandibula,tu ai mai ramas sa-mi raspunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Pai ban-ul deobicei e dat de pe userul ADMIN deci probabil ca toti cei care au parola. Totusi cred ca e decizie luata de 1-2 oameni nu se apuca toti sa decida daca se da sau nu. Thomas cred ca a predat "cheile" la plecare si acuma e simplu user. In mare, eu as miza pe Dobrescu sau UncleFester. Suspectezi ca un user care sh-a luat azi ban pe o saptamana o sa isi faca/sh-a facut o clona si e necesar sa i se baneze nu doar userul ci si IP-ul? nu serbane ma refer la aceasta 'intrusa' BARBIE....poate asa scapa lumea de ea thomas nu se mai ocupa de forum. Eu mizez chiar pe admin. Ti-e dor de cineva anume? da foarte dor.....) din pacate am fost implicat in niste discutii care nu-si aveau rostul referitor la mine.....asa ca prefer sa ma lepad de aceasta individa si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 .asa ca prefer sa ma lepad de aceasta individa si eu mai zi de doua ori sa se faca 3. cit timp scrie la ea la profil ca n-a mai intrat de pe "24 oct 2008, ora 02:25 PM " e safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Cami cand te mai bat la table? nu serbane ma refer la aceasta 'intrusa' BARBIE....poate asa scapa lumea de ea da foarte dor.....) din pacate am fost implicat in niste discutii care nu-si aveau rostul referitor la mine.....asa ca prefer sa ma lepad de aceasta individa si eu N-are rost sa-ti bati capu'...se elimina singura,n-are nevoie de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) mai zi de doua ori sa se faca 3.cit timp scrie la ea la profil ca n-a mai intrat de pe "24 oct 2008, ora 02:25 PM " e safe. mai safe ar fi daca ar scrie 'YOU ARE BANNED' P.s. serbane tot anonymous esti ?:lol Editat Octombrie 24, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 mai safe ar fi daca ar scrie 'YOU ARE BANNED' tu vrei defapt "Vizitator_Barbie_*" P.s. serbane tot anonymous esti ?:lol nu mah ca m-a mincat in fund sa dau log-off si dup-aia nu am mai avut bifa d-aia cu "log in invisible" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 La scoala invatatoarea intreba: Copii ce feluri de mancare stiti? Maria: fasole, varza, Ionel: cartofi prajiti, mamaliga, peste BULA: Lampa Cum Bula, lampa????? Pai da, ca aseara l-am auzit pe tata ca ii spunea mamei: -Stinge lampa si ia-o in gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Cami cand te mai bat la table? N-are rost sa-ti bati capu'...se elimina singura,n-are nevoie de ajutor Cand vrei sa te bat? Fratilor nu inteleg de ce o mai bagati in seama pe acea individa. Calmati-va ca o sa dispara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ce v-ati mai urzicat... ))am IP dimanic..asa ca banatzi baietzi, banatzi : mama ce destept esti tu....se da pe clasa prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 mama ce destept esti tu....se da pe clasa prietene asta a fost buna ! i-ai stricat momentul de fericire nu l-ai lasat si pe el sa se simta bine ca are ip dinamic ! vai cat am ras la faza asta sa-mi bag lampa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 asta a fost buna ! i-ai stricat momentul de fericire nu l-ai lasat si pe el sa se simta bine ca are ip dinamic ! vai cat am ras la faza asta sa-mi bag lampa ! poi daca toti se cred din pwula de rege.......dar cand colo sunt.....pffff......'n-ai cu cine domne NISTE TARANI' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate