Ruxandra Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 hello Ruxandra Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Metode contraceptive Recomand "coitus interruptus" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Da...da... Te referi la numele de alint sper...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Neatza! Ce avem azi in program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 daaaaaa.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ce avem azi in program Program??? Ce program??? Niciun program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 daaaaaa.............. Pai stii vreo metoda mai buna de a schimba subiectul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Program??? Ce program??? Niciun program ba da , ramane cum am stabilit azi-noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ba da , ramane cum am stabilit azi-noapte DanRadu??? Iar faci d-astea ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 DanRadu??? Iar faci d-astea ?!?! eu nu fac nimik , nu stiu de ce .... eu.... oare.... poate.... oricum caut explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ba da , ramane cum am stabilit azi-noapte Din cate imi amintesc, nu am stabilit nimic.... vezi ca bagi lumea la pareri eronate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Aha! Dan Rau m-a inselaaaaaaaaaaaaaaaaaat!! Uaaaaaaaaa, uaaaaaaaaaa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Din cate imi amintesc, nu am stabilit nimic....vezi ca bagi lumea la pareri eronate... uff .. si eu care credeam ca.... , poate te razgandesti , mai este timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 ... si vad ca insista:) Uaaaaaaaaaaaa, uaaaaaaaaaaaa, ma duc la mamaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Din cate imi amintesc, nu am stabilit nimic....vezi ca bagi lumea la pareri eronate... Dan ai grija ca ti-o iei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ieri am trecut cu vreo sutadouazeci pe langa un echipas postat pe la biblioteca ( aproape de poli ). or fi avut radar ? erau doi politisti langa masina si i-am vazut cum se uitau la mine... ca dupa avioane ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Gata...plec in coltu' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 uff .. si eu care credeam ca.... , poate te razgandesti , mai este timp vezi ca iar intinzi coarda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ieri am trecut cu vreo sutadouazeci pe langa un echipas postat pe la biblioteca( aproape de poli ). or fi avut radar ? erau doi politisti langa masina si i-am vazut cum se uitau la mine... ca dupa avioane ...... Nici o sansa...pe Iuliu Maniu nu sunt radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Aha! Dan Rau m-a inselaaaaaaaaaaaaaaaaaat!! Uaaaaaaaaa, uaaaaaaaaaa.. pe tine niciodata , dar ce sa fac... este sfoara destul de lunga .. si am spatiu de manevra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Gixxu, te invit sa probezi un RX-7 Corsair care sa-ti stea fix pe cap, nou si apoi sa-l compari cu casca ta si sa-mi spui sincer ca e mai prost Araiu Cred ca a trecut ceva timp intre proba Araiului meu si ce ti-ai luat tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 vezi ca iar intinzi coarda... Gata , promit sa nu mai incerc sa o intind , o sa ma limitez la dimensiunea standard , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Gata , promit sa nu mai incerc sa o intind , o sa ma limitez la dimensiunea standard , Love is in the air... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Dan ai grija ca ti-o iei... poate imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 poate imi place Sa-ti fie rusine...10 flotari la colt pe coji de nuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate