danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa-ti fie rusine...10 flotari la colt pe coji de nuci nu mai da idei ... eu speram la o pedeapsa mai blanda Sau poate o clementza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 nu mai da idei ... eu speram la o pedeapsa mai blanda Sau poate o clementza . O tura cu un cbr 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 O tura cu un cbr 125? nu pot sa-mi insel iubita ... raman la CBF-ul meu Ruxandra , nu este asa ca pisicile noastre se inteleg de minune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Jucaus rau Dan Radu in dimineata asta Da' ce-i cu tine, ma? Iulia Hohan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Jucaus rau Dan Radu in dimineata asta Da' ce-i cu tine, ma? Iulia Hohan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Jucaus rau Dan Radu in dimineata asta Da' ce-i cu tine, ma? Iulia Hohan? Yap, jucaus ... am scapat din lantz si toata curtea este a mea acum ..... dar mai am un pic ... la 12.00 vine stapana acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Yap, jucaus ... am scapat din lantz si toata curtea este a mea acum ..... dar mai am un pic ... la 12.00 vine stapana acasa si care e stapana ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Numai stapane! Incepe sa-mi placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 si care e stapana ta? Stii bine cine este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Bai copii, am niste vesti naspa... Costin - Hammer - a avut accident sambata. Azi am aflat Era intr-un taxi si un BMW a intrat pe partea lui (era in fata, in dreapta soferului). Din cate am inteles, fractura de la glezna, tibie, si sold Si tot din cate am inteles (pe principiul ca sunt zvonuri pana se confirma), ieri l-au operat. La Elias. L-am sunat imediat ce am aflat. Dar nu raspunde (presupun ca i-au dat ceva calmante). Ii dau un sms, poate ma suna cand isi revine un pic. Si poate ne organizam discret de o vizita. Aflu io programul. Ma gandesc sa nu-l sunam f des, eventual sa-i dam sms-uri, ca sa nu deranjam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Bai copii, am niste vesti naspa... Costin - Hammer - a avut accident sambata. Azi am aflat Era intr-un taxi si un BMW a intrat pe partea lui (era in fata, in dreapta soferului). Din cate am inteles, fractura de la glezna, tibie, si sold Si tot din cate am inteles (pe principiul ca sunt zvonuri pana se confirma), ieri l-au operat. La Elias. L-am sunat imediat ce am aflat. Dar nu raspunde (presupun ca i-au dat ceva calmante). Ii dau un sms, poate ma suna cand isi revine un pic. Si poate ne organizam discret de o vizita. Aflu io programul. Ma gandesc sa nu-l sunam f des, eventual sa-i dam sms-uri, ca sa nu deranjam.. Nu este momentul ptr vizite....va anunt eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Stii bine cine este Acum inteleg de ce esti prieten cu Radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Nu este momentul ptr vizite....va anunt eu... Sa ne dai si tu mai multe detalii. Cum se simte? Bai,dar n-ati zis si voi nimic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Nu este momentul ptr vizite....va anunt eu... Prodigy, daca stiai mai multe amanunte, era normal sa ne anunti si pe noi. totusi de sambata si pana azi e ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Am vb cu Costin. A zis ca primeste vizite, nu stia exact programul de vizita de la spital. Soldul s-a pus la loc ok, fara interventii chirurgicale, are placute pe la tibie si peroneu, prin zona gleznei. O luna la pat. I-am sus ca poate conta pe noi cu ajutor, de orice fel ar fi el. PS: Cosmin (prodigy), nu vreau sa fiu rea, dar de ce nu ne-ai spus si noua ca stiai?... E si prietenul nostru... O simpla cerere sa nu-l deranjam cu telefoane si vizite era suficienta. Dar sa stim si noi. Eu am aflat complet accidental... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Am vb cu Costin. A zis ca primeste vizite, nu stia exact programul de vizita de la spital. Soldul s-a pus la loc ok, fara interventii chirurgicale, are placute pe la tibie si peroneu, prin zona gleznei. O luna la pat. I-am sus ca poate conta pe noi cu ajutor, de orice fel ar fi el. PS: Cosmin (prodigy), nu vreau sa fiu rea, dar de ce nu ne-ai spus si noua ca stiai?... E si prietenul nostru... O simpla cerere sa nu-l deranjam cu telefoane si vizite era suficienta. Dar sa stim si noi. Eu am aflat complet accidental... Si eu tocmai ce-am vorbit cu el.Se simte ok cat de cat... ne asteapta la el.Ii facem o vizita diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Am vb cu Costin. A zis ca primeste vizite, nu stia exact programul de vizita de la spital. Soldul s-a pus la loc ok, fara interventii chirurgicale, are placute pe la tibie si peroneu, prin zona gleznei. O luna la pat. I-am sus ca poate conta pe noi cu ajutor, de orice fel ar fi el. PS: Cosmin (prodigy), nu vreau sa fiu rea, dar de ce nu ne-ai spus si noua ca stiai?... E si prietenul nostru... O simpla cerere sa nu-l deranjam cu telefoane si vizite era suficienta. Dar sa stim si noi. Eu am aflat complet accidental... Mda si probabil de la ralucone...sau Other stuff.......crede-ma .....nu era momentul sa anunt pe nimeni....... Si eu tocmai ce-am vorbit cu el.Se simte ok cat de cat... ne asteapta la el.Ii facem o vizita diseara? ps......lasati vizitele acum......NU ESTE MOMENTUL....peste cateva zile e mult mai ok...intelegeti si voi...tocmai de aia nu am anuntat nimik.........si in plus nu este un caz de 'laudat'..... Editat Octombrie 28, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Asta e, ai comis-o, ai comis-o. Eu o sa incerc sa merg dimineata, pt ca asa am progr sapt asta. De sapt viitoare, ma duc intre joburi, in functie de cum se simte el si ce chef are de vizite (ca-s obositoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si eu tocmai ce-am vorbit cu el.Se simte ok cat de cat... ne asteapta la el.Ii facem o vizita diseara? daca costin este in stare sa primeasca vizite, mergem pana la urma consider ca el este singurul in masura sa decida daca vrea sau nu sa primeasca si sa suporte vizite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 ps......lasati vizitele acum......NU ESTE MOMENTUL....peste cateva zile e mult mai ok...intelegeti si voi... puteai sa spui asta dupa ce faceai anuntul si/sau o conferinta pe mess, daca nu voiai sa anunti pe forum. in fine, te inteleg si pe tine, insa nu mai lua decizii in locul altcuiva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Vad ca e moda sa se pastreze secret informatiile despre accident. La astfel de accidente, macar prietenii ar trebui sa stie. Si dupaia apar faze d-alea cu "ce prieteni de rahat am, sa nu dea si ei un telefon..." (na, am auzit de doua ori anul asta aceasta replica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 daca costin este in stare sa primeasca vizite, mergempana la urma consider ca el este singurul in masura sa decida daca vrea sau nu sa primeasca si sa suporte vizite Corect. Eu asa am inteles de la el,k se simte mai ok si ca il putem vizita. Asa e frumos,sa mergem sa-l vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Vad ca e moda sa se pastreze secret informatiile despre accident. La astfel de accidente, macar prietenii ar trebui sa stie. Si dupaia apar faze d-alea cu "ce prieteni de rahat am, sa nu dea si ei un telefon..." (na, am auzit de doua ori anul asta aceasta replica) apropo, aseara s-a varsat si dezu... ce inseamna sa ai concediu dimineata si sa te pui la curent... :fire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ufff , numai vesti din astea proaste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 So, cand mergem sa-l vizitam pe Hammeru? Kali, Dezu e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate