Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Copilasii,maine la 10 e plecarea. Ma intorc la calcat.... Buaa.....maine mergem la muuunteeeeeeeeeeeeeee @Costin : Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 HB , nu te poti abtine de la forum... de dimineatza pana seara esti prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 salutare, costin e cu moralul up partea rea e ca mai trebuie sa stau vreo 3 sapt pe aici care vreti, cand vreti dar in grupuri de 2-3 pls va pupa prietenul vostru cu handicap lococomotor (am prioritate la scaune in ratb metrorex si altele) ma bucur sa " te aud " numai bine ! ps : un vischi iti dau aia voie sa bei ?macar o palinka mica ps2: is asistente bune pe-acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ia uite cine imi face mie observatie......DaaaaanRaaaadu!!!!!!!!!!!! Bre,imi permit....maine distractie,sa vad ce-i zic sefei mele(k nu m-am invoit inca...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Bre,imi permit....maine distractie,sa vad ce-i zic sefei mele(k nu m-am invoit inca...) What???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vai,presimt k maine dimineata o sa ma simt atat de rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu este nicio tensiune doar ca m-au deranjat unele replici pe care le-ai dat si care chiar nu-si aveau rostul. Am mintit vreodata cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) neata angel ! neata guest ! goooooooooooooooooooooooood mooooooooooooooooooooooooooorniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing vietnam ! iar am ajuns primul la munca, continuam procesul de lustruire a dudei ! Editat Octombrie 31, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 neatza forumului de matrimoniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 neata baieti. noi ce suntem mai batuti de soarta.....abia astept sa se termine si ziua de azi sa o sterg frumusel spre plaiuri mai muntoase bafta,zi usoara si week end placut! iar pentru cei ce pleaca dimineata,sa ma asteptati cu jarelul facut si cu parsul parpalit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 neata baieti.noi ce suntem mai batuti de soarta.....abia astept sa se termine si ziua de azi sa o sterg frumusel spre plaiuri mai muntoase bafta,zi usoara si week end placut! iar pentru cei ce pleaca dimineata,sa ma asteptati cu jarelul facut si cu parsul parpalit Neatza! Va vom astepta pe toti cu mancare, bautura si cadane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Neatza! Va vom astepta pe toti cu mancare, bautura si cadane! Hmm...nu mai esti stapana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Neatza! Nicolu,ati cantat mama aseara??? M-ai sunat cumva azi-noapte(a se citi la 3 dimineata)? Hai k mai am treburi 1h. Razvane,nu uita de muzica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Hmm...nu mai esti stapana? Ba da, normal! Dar trebuie sa-mi hranesc sclavii...nu pot profita de ei nehraniti! Voi lipsi 3 zile, dar ma voi intoarce cu forte proaspete...pana atunci sa nu uitati cine este stapana Neatza! Nicolu,ati cantat mama aseara??? M-ai sunat cumva azi-noapte(a se citi la 3 dimineata)? Hai k mai am treburi 1h. Razvane,nu uita de muzica. Am stat pana la sfarsit sa-mi supraveghez sclavii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Netaza all, beiiii, copchii o sa va simtim lipsa.......acut. hai sa fitzi cumintei si sa nu va destrabalatzi prea tare. va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Netaza all, beiiii, copchii o sa va simtim lipsa.......acut. hai sa fitzi cumintei si sa nu va destrabalatzi prea tare. va pup si noi pe voi! ne vedem duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Let's kiss eachother, group hug Neata apropo! Editat Octombrie 31, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Let's kiss eachother, group hug Neata apropo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Neatza everybody. Va sun sa imi spuneti si mie pe unde e locatia cu pricina. Pe la 4 decolam din Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Neatza! Va vom astepta pe toti cu mancare, bautura si cadane! asa da Neatza! Nicolu,ati cantat mama aseara??? M-ai sunat cumva azi-noapte(a se citi la 3 dimineata)? Hai k mai am treburi 1h. Razvane,nu uita de muzica. viu cu vioara si cetina,sa vedeti dansuri ce faceti am strans arcusul acum,sa vezi destrabalare drum bun si ne vidim diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Promite ca bei 12 beri si pentru mine, la munte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Buna dimineata, dragilor!! Mi-e dor de voi, cei pe care-i stiu! (va "cunosc" un pic si pe ceilalti!) Poate saptamana viitoare, daca nu aveti planuri, reusesc si eu sa ma adun cu voi!!! O zi faina!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Promite ca bei 12 beri si pentru mine, la munte! Tu 6, eu 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Si nu a venit ploaia azi dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Si nu a venit ploaia azi dimineata! Dc nu incepea sa picure...iti dai seama cate tigari se fumau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate