jordy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cum ati ajuns ieri in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) cum ati ajuns ieri in bucuresti? am ajuns ok , desi pe o buna bucata am mers pe ploaie si au fost portiuni de drum naspa .. in ideia ca pe asfalt era imprastiata motorina sau ulei... mergeam precum pisica pe sticla .. , Editat Noiembrie 3, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 @jordy pozele cu andu motociclist sunt dementiale........este haios foc......o sa le primitzi si voi pe pm multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) cum ati ajuns ieri in bucuresti? pai sa iti povestesc: Bran - Poiana Brasov (aka serpentine ) - Brasov - Siriu (aka serpentine din nou) - Valeni - Slanic (da, evident, iar serpentine) - Ploiesti - Barcanesti - enduro pe trotuare si pe langa ca era coada de masini - si back home DN1 plictis. Cam asta e fost. Soare, senin, soseaua libera pana la intersectia cu suvoiul care venea de pe Cheia, dar nu am stat mult in coloana ca am facut repejor dreapta spre Slanic. In rest..cam atat. A..si sa nu uit: a depasit un idiot pe banda continua din fata mea si am cam trecut la mustata unul de celalalt, si pe la Zeletin un handicapat s'a dat tumba cu o Dacie la 100m in fata noastra. Idiotii au scapat fara nici o zgarietura, Dacia pusa pe plafon si turtita toata. Aia nici macar centurile nu le aveau..au avut o bafta porceasca. Pana sa opresc, sa ma dau jos si sa vad daca sunt in regula, ieseau pe geamurile Daciei @Dan. Dane Dane, nu ati vrut sa veniti cu noi... si doar v'am spus Editat Noiembrie 3, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cum ati ajuns ieri in bucuresti? noi, am ajuns bine, am avut parte de vreme foarte dragutza, soare, frumos, stii ca noi am mers pe siriu, am ajuns pe la 3 pe la baraj, am stat am facut poze, iar apoi pe la 6 am ajuns in bucuresti........ am avut parte si de aventuri, am vazut live cum au ajuns unii cu masina in gardul unui om pasnic, dupa ce au luat o curba cu mai mult decat se pricepeau si dupa ce s'au rostogolit de 2 ori s'au gandit sa se dea peste cap exact pe gardul unui om pasnic......cretinei au avut noroc cu carul, nu au patit nimic, desi nici centuri nu aveau, si au iesit singuri si nevatamati din masina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ca timp am ajuns si noi ok , la 18.40 eram acasa , una peste alta a fost cat de cat ok , am recuperat pe autostrada , si de la 22 Km , fiind blocaj am venit printre masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ca timp am ajuns si noi ok , la 18.40 eram acasa , una peste alta a fost cat de cat ok , am recuperat pe autostrada , si de la 22 Km , fiind blocaj am venit printre masini Si noi am prins aglomerat tot de la km 22,dar n-am stat mai mult de juma' de ora in coloana.Au fost vreo 3 accidente. Pe serpentine a fost fff naspa,am alunecat de cateva ori si-am nimerit pe contrasens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Intrucat mijloacele tehnice (restrictii de la IT) nu imi permit sa va dau pozele acum, cei interesati sunt rugati sa dea un buzz pe mess, dupa ora 19.30 pentru a primi pozele (Sonea le are deja, asa ca puteti sa apelati si la el daca nu sunt eu). Cine a mai facut poze? 1. Eu 2. Sonea 3. Vlad 4. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Pe serpentine a fost fff naspa,am alunecat de cateva ori si-am nimerit pe contrasens. cu masina? cit de tare mergeai? Intrucat mijloacele tehnice (restrictii de la IT) nu imi permit sa va dau pozele acum, cei interesati sunt rugati sa dea un buzz pe mess, dupa ora 19.30 pentru a primi pozele (Sonea le are deja, asa ca puteti sa apelati si la el daca nu sunt eu). Cine a mai facut poze? 1. Eu 2. Sonea 3. Vlad 4. ? si la mine sint ceva poze. disponibile tot de diseara, dupa ce ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cu masina? cit de tare mergeai? Da....imediat ce-am iesit din Bran si-am intrat pe serpentine. Nu mergeam tare k ploua,drumul era alunecos....mergeam cu 30...maxim 40.La un moment dat,mi-au fugit rotile,a intrat ABS-ul si m-am oprit pe contrasens Bine ca era drumul liber .... in fine,bine k am ajuns toti cu bine. Poze mai sunt si la Nico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 hello Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 hello Ruxandra hello Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 pt pasionatii de fotografie si arta : http://www.oitzarisme.ro/index.php/category/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 hello Dan iesim diseara daca este ok vremea la o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 iesim diseara daca este ok vremea la o plimbarica iesim, iesim, desi vad ca e cam urat afara..dar poate totusi vremea are mila de noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 iesim, iesim, desi vad ca e cam urat afara..dar poate totusi vremea are mila de noi... trebuie sa aiba grija de noi , am fost cuminti si nu am deranjat pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 trebuie sa aiba grija de noi , am fost cuminti si nu am deranjat pe nimeni corect...in cazul asta nu avem de ce sa ne facem griji...doar ca mai exista si nedreptate pe lume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 corect...in cazul asta nu avem de ce sa ne facem griji...doar ca mai exista si nedreptate pe lume... Buna Ruxandra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Buna Ruxandra... vrei a strange pret de o naveta sau bax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Buna Ruxandra... Buna Gixxx vrei a strange pret de o naveta sau bax tare mandru trebuie sa fii ca te parafrazeaza lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 vrei a strange pret de o naveta sau bax Sunt pe aproape... Buna Gixxx tare mandru trebuie sa fii ca te parafrazeaza lumea... Gata ca rosesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 fratilor eu sunt inca la birou....am intrat in luna mortii cred.... seara placuta,macar voi sa o ardeti dubios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Nu esti singurul Bai, a fost f frumos la Bran, mi-a placut si mai vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Informatii de ultima ora....BaSHINU Homosexual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cred k tuturor ne-a placut si mai vreeeeeeeem @Kali,cum radeati duminica,la 3 dimineata cand dansam manele pe masa cu Sonea mi-am amintit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate