Blaze89 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Informatii de ultima ora....BaSHINU Homosexual Aceasi poza am si eu, ba ce fatza are zici ca a cazut in oala cu vopsea ! shinule ! APA CU SAPUN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cred k tuturor ne-a placut si mai vreeeeeeeem @Kali,cum radeati duminica,la 3 dimineata cand dansam manele pe masa cu Sonea mi-am amintit acum si va mai dati mari rokeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Cred k tuturor ne-a placut si mai vreeeeeeeem @Kali,cum radeati duminica,la 3 dimineata cand dansam manele pe masa cu Sonea mi-am amintit acum Daca stiam ca va place asa ceva va tineam numai in dedicati ! Editat Noiembrie 3, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Daca stiam ca va place asa ceva va tineam numai in dedicati ! *DEDICATII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 tuturor celor care au fost la muntem le'am trimis un PM,foarte important, as vrea sa stiu daca este cineva care nu l'a primit. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 si va mai dati mari rokeri Suntem manelisti undercover S-au incins si hore.. Cred ca "profesoru'" a fost de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Suntem manelisti undercover S-au incins si hore.. Cred ca "profesoru'" a fost de vina dupa alea 4 sticle de viskei, cred ca erati in stare sa dansati si floricele pe campii, hai sa le fumam copii ! BTW. neata ! @ R - primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Neata, o zi usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 dupa alea 4 sticle de viskei, cred ca erati in stare sa dansati si floricele pe campii, hai sa le fumam copii ! Jellou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Jellou! ati fumat tot gemu ? sau a mai ramas ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Va rugam sa il ajutati pe Nebunake cu informatii daca aveti acest noroc: /index.php?showtopic=285989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 In aceasta noapte s-a furat motorul lui nebunake din zona Piata Veteranilor, Militari. HONDA CBR ALB_ROSU. Intre timp i s-au mai adaugat: toba carbon, buloane CBR, stop spate leduri albe, manete + jug superior furca carbon, autocolante cu CBR pe carene lateral stanga,dreapta si codita, oglinzi cu semnale incorporate. Numar de inmatriculare:B 01 NEB Carena dreapta este sparta de la o cazatura chiar deasupra semnalului fata dreapta! pt orice fel de detalii apelati la: 0766578850 (Nebunake) sau 0727940026 (Noro) orice poate fi de folos, nu este mult de cand s-a furat, un vecin a spus ca a vazut pe cineva care s-a urcat pe ea si a plecat in jurul orei 7, adica acum 2 ore!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 *DEDICATII lasa'l mah ca vrea sa dea la politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 In aceasta noapte s-a furat motorul lui nebunake din zona Piata Veteranilor, Militari. HONDA CBR ALB_ROSU. Intre timp i s-au mai adaugat: toba carbon, buloane CBR, stop spate leduri albe, manete + jug superior furca carbon, autocolante cu CBR pe carene lateral stanga,dreapta si codita, oglinzi cu semnale incorporate. Numar de inmatriculare:B 01 NEBCarena dreapta este sparta de la o cazatura chiar deasupra semnalului fata dreapta! pt orice fel de detalii apelati la: 0766578850 (Nebunake) sau 0727940026 (Noro) orice poate fi de folos, nu este mult de cand s-a furat, un vecin a spus ca a vazut pe cineva care s-a urcat pe ea si a plecat in jurul orei 7, adica acum 2 ore!!!! Neatza everybody. Parca era zona linistita la noi. Ne uitam, poate reusim ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ati fumat tot gemu ?sau a mai ramas ? Eu zic ca da...oricum,Choparica si Sonea au fumat vreo juma de ora fara carbuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu zic ca da...oricum,Choparica si Sonea au fumat vreo juma de ora fara carbuni Si dupa aia, de fumati ce erau, au bagat CD-urile cu muzica in frigider sa nu se strice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Si dupa aia, de fumati ce erau, au bagat CD-urile cu muzica in frigider sa nu se strice , tare faza cu Cd-urile ,, informatia se tine la rece '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ,, informatia se tine la rece '' da' dar racesc solistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Si dupa aia, de fumati ce erau, au bagat CD-urile cu muzica in frigider sa nu se strice Doamne,mare Ti-e gradina .... Ala care a bagat cd-urile in frigider nu era chiar atat de fumat,pe cat era de beaaaat. Borris aka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Doamne,mare Ti-e gradina .... Ala care a bagat cd-urile in frigider nu era chiar atat de fumat,pe cat era de beaaaat. Borris aka aveam o inalta dupa ce am scos cd-urile din frigider.... super ! voi chiar nu stiati ca cd-urile, mai ales cele cu muzica clasica se tin in frigider, innainte sa la asculti ? cine le-a bagata acolo, stia el ce face ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 neata. uite cum traim din amintiri oricum a fost demential week endu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu zic ca da...oricum,Choparica si Sonea au fumat vreo juma de ora fara carbuni Nu raspund la provocari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu zic ca da...oricum,Choparica si Sonea au fumat vreo juma de ora fara carbuni Puterea obisnuintei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 aveam o inalta dupa ce am scos cd-urile din frigider....super ! voi chiar nu stiati ca cd-urile, mai ales cele cu muzica clasica se tin in frigider, innainte sa la asculti ? cine le-a bagata acolo, stia el ce face ! Ale mele erau cu rock, dar Borris sigur nu a stiut ce face neata.uite cum traim din amintiri oricum a fost demential week endu! Corect. Cat ati baut aseara? Nu raspund la provocari. http://www.libertatea.ro/stire/patru-zile-...009-219453.html Vin Manowar in RO!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate