laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Bei nene cica s-a deschis un local dragut in militari special ptr Pasagerii moto....blaze stie detalii da ce te faci ca vine vremea rea..o sa ramana pasageri..de ratb...da sunt ei super useri pe forum? a? Editat Noiembrie 5, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ti e sete??? Porcule, asta o fo' sub centura da' inca ma tavalesc pe jos de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ti e sete??? bea cu masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ya spritz me spritz me yaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ya spritz me spritz me yaaa ! hahaha, asta e aproape la fel de tare ca gluma originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Care nu vii diseara la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Care nu vii diseara la arc? Pentru tine as veni alergand, dar din pacat am foarte multa treaba azi. Sper sa ma poti ierta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 hahaha, asta e aproape la fel de tare ca gluma originala merciii creditele ii apartin lui @laurbalaurcbr , eu am spus-o el a dezvoltat-o, dar acum na fost pe faza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 merci merci apreciez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 blaze, mi-e dor sa te jignesc in compania lui laur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) blaze, mi-e dor sa te jignesc in compania lui laur! vaiiii ma faci sa rosesc , chiar vrei sa ma jignesti ? u little dirty woman ! in particular asa, ca sa nu se denatureze lucrurile sa ajungem la altele ! Editat Noiembrie 5, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) blaze, mi-e dor sa te jignesc in compania lui laur! 'Oftica e boala grea ....moare anca dupa ea' Cine e Ruxandra??? Editat Noiembrie 5, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 in particular asa, ca sa nu se denatureze lucrurile sa ajungem la altele ! Pai nu in public... la un pet de bere pe bancuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Pai nu in public... la un pet de bere pe bancuta ce vremuri....... ca la Calarasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ce vremuri....... ca la Calarasi Pe vremea aia se purta Tanita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Pentru tine as veni alergand, dar din pacat am foarte multa treaba azi. Sper sa ma poti ierta! Desigur,sunt un domn ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 blaze, mi-e dor sa te jignesc in compania lui laur! hai zi ca ti'e dor de mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Desigur,sunt un domn ce.... Iti multumesc si voi tine minte acest gest de bunatate hai zi ca ti'e dor de mine.. De duet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 De duet nu vrei un asfalt tango.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) BaShin 30 min off cata lume noua in ultimul timp....pe forumul asta......de buburuza cu barbie ce mai stiti??? off la fratello Editat Noiembrie 5, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 BaShin 30 min off cata lume noua in ultimul timp....pe forumul asta......de buburuza cu barbie ce mai stiti??? Or fi fumat joint...pardon pipa pacii impreuna? Iti multumesc si voi tine minte acest gest de bunatate De duet Cu placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 BaShin 30 min off cata lume noua in ultimul timp....pe forumul asta......de buburuza cu barbie ce mai stiti??? off la fratello mai nebunule ma...tzie tzi-e dor de mine si n-ai shtiut cum sa-mi spui decat pe forum! Las' ca trece...te faci tu mare...n-o sa mai doara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mai nebunule ma...tzie tzi-e dor de mine si n-ai shtiut cum sa-mi spui decat pe forum!Las' ca trece...te faci tu mare...n-o sa mai doara tushe ! cand s-o face prodigy mare ..... @Neby ceva vesti ? hai spune-ne ca ti-ai gasit motoru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 apopos in seara asta joaca steaua si o sa fie aglomerat peste tot.Cine aveti nr de la casa roz si a facut rezervare ar putea sa intrebe de o masa mai mare de unde sa vedem si meciul?ca cel putin eu vreau sa il vad. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 VREAU KFC !!!!! Care imi aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate