Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nuuu omule face pe inabordabila dar e topita dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Si tz-am zis sa nu petreci prea mult timp pe langa Shonexu', ca ii iei din aura.. broblema nu-i asta, da' tu nu ai experienta lui in a refuza politicos (in public, nu, Serbane? ).. nu stiu unde ne-am gasit da ne potrivim ( eu si Cosmin) ) daca avem rude la mizil, de aia =)) suntem si mai inchisi la coloare dupa cum ghini videti nu recunosti nimic,doar ti-am zis ca e ok sa nu ne ascundem ) hai ca va las,gata cu caterinca..ma intorc la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 face pe inabordabila dar e topita dupa mine ..din pacate, se pare ca te potrivesti mai bine cu Shonexu', dupa spusele tale.. nu stiu unde ne-am gasit da ne potrivim ( eu si Cosmin) Asa ca baga gherutzele in teaca, mandro, nu zgarii la usa care trebuie.. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 DAAAAAAAAAAA ahhhh, si ma oferisem sa-i iau niste aripioare picante. Si tz-am zis sa nu petreci prea mult timp pe langa Shonexu', ca ii iei din aura.. broblema nu-i asta, da' tu nu ai experienta lui in a refuza politicos (in public, nu, Serbane? ).. Le dam si lor PPS-ul sa invetze tainele inabordabilitatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Ruxandra Buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) Buna Dan iar vorbeste cu el insusi ... ahhhh, si ma oferisem sa-i iau niste aripioare picante. Omuletii astia nu mai "stie" de gluma... Asa ca baga gherutzele in teaca, mandro, nu zgarii la usa care trebuie.. Sunteti gelos,dle JJ? Editat Noiembrie 6, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Omuletii astia nu mai "stie" de gluma... Clar. Daca mi-o mai zice azi o vecina se fac trei si tre sa ma duc sa ma caut de umor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Clar. Daca mi-o mai zice azi o vecina se fac trei si tre sa ma duc sa ma caut de umor. Pai eu sunt 2in1 : vecina de munca si vecina de cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Le dam si lor PPS-ul sa invetze tainele inabordabilitatii? Baga mare!! Sunteti gelos,dle JJ? N-am pentru ce, draca mea blonda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) http://picasaweb.google.com/serban.dumbrav...861188242026322 nush de ce dar am un feeling ca mi-i iau oribil de la celelalt personaj. Editat Noiembrie 6, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 sebane......gata ai intrat in normal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 EMOOOOOOOOOO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) ahhhh, si ma oferisem sa-i iau niste aripioare picante. Le dam si lor PPS-ul sa invetze tainele inabordabilitatii? Ai grija Serban ,asa incepe totu'...cu aripiaoare picante si usor usor ajungi sa-i cumperi aripioare atasate sau stresante http://picasaweb.google.com/serban.dumbrav...861188242026322nush de ce dar am un feeling ca mi-i iau oribil de la celelalt personaj. Ahahahahahahahahahha.... Editat Noiembrie 6, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 http://picasaweb.google.com/serban.dumbrav...861188242026322nush de ce dar am un feeling ca mi-i iau oribil de la celelalt personaj. ce mi-a tremurat mina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) HB... Dan iar vorbeste cu el insusi ... HB.... te tine sa pui ramasag ? merge pe 100 de iepuroi ??? Editat Noiembrie 6, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 HB...Dan iar vorbeste cu el insusi ... HB.... te tine sa pui ramasag ? merge pe 100 de iepuroi ??? Auzi tu ... iepuroi ... Vedem maine seara cum stau treburile .Daca ai dreptate,o sa ma duc prin padure sa caut 100 de iepuri,ce sa fac... cum ii vrei? vii sau "nevii"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 cum ii vrei? vii sau "nevii"? DE MIERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Auzi tu ... iepuroi ... Vedem maine seara cum stau treburile .Daca ai dreptate,o sa ma duc prin padure sa caut 100 de iepuri,ce sa fac... cum ii vrei? vii sau "nevii"? iepuroi de ciucalata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ..din pacate, se pare ca te potrivesti mai bine cu Shonexu', dupa spusele tale.. Asa ca baga gherutzele in teaca, mandro, nu zgarii la usa care trebuie.. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) iepuroi de ciucalata cu alune Editat Noiembrie 6, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Auzi tu ... iepuroi ... Vedem maine seara cum stau treburile .Daca ai dreptate,o sa ma duc prin padure sa caut 100 de iepuri,ce sa fac... cum ii vrei? vii sau "nevii"? dar trebuie sa mearga cineva cu tine sa nu dai de lup acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 cu alune yap , lasa ca o trimitem pe HB prin poiana sa caute .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 yap , lasa ca o trimitem pe HB prin poiana sa caute .. In padurea cu alune aveau casa doi pitici... Vine DanRadu si le spune : Vreau si eu niste pisici cu alune M-joy. dar trebuie sa mearga cineva cu tine sa nu dai de lup acolo Imediat il pun cu botu' pe labe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 bei blaze.....sa incepem dreaq povestirile noastre aaaaa....cine merge maine din militari la mister moto...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate