Kali Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Gashca vesela - Za Bran Gheng - si invitatii sai (JJ, KaWalin, ser79ban, Gixxxu') : aveti program duminica. Detalii pe privat (asa, ca sa ma dau misterioasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Chiar asta o fi vrut sa zica? Iote-l pe vecinu' cum sare. O sa comenteze JJu peste 15min Din partea mea,STOP JOC! Gata cu glumele,lasati-l pe DanRadu in pace ca o sa ajunga sa se bata singur ... pardon,o sa-l bata Sonea....pardon,Ruxandra ... Gashca vesela - Za Bran Gheng - si invitatii sai (JJ, KaWalin, ser79ban, Gixxxu') : aveti program duminica. Detalii pe privat (asa, ca sa ma dau misterioasa ) Kali,ce PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Iote-l pe vecinu' cum sare.O sa comenteze JJu peste 15min Din partea mea,STOP JOC! Gata cu glumele,lasati-l pe DanRadu in pace ca o sa ajunga sa se bata singur ... pardon,o sa-l bata Sonea....pardon,Ruxandra ... Kali,ce PM? curioasa mica .... , rabdare ai sa aflii la momentul potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) curioasa mica .... , rabdare ai sa aflii la momentul potrivit Am aflat Vezi domne,ce-nseamna sa ai relatii ... Kali, Va place avatarul meu? Editat Noiembrie 6, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Am aflat Vezi domne,ce-nseamna sa ai relatii ... Kali, Va place avatarul meu? Hai fii si tu in ton cu moda... "Place avatarul meu?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Hai fii si tu in ton cu moda... "Place avatarul meu?" In thon, buei Borris Te Iubim. Si vroiam sa scriu "place", dar nu vreau sa isi dea lumea seama k eu sunt de fapt Iulia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Chiar asta o fi vrut sa zica? hesact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ........ offfff... aveti grija ca suparati fata si poate va cere drepturi de autor , sau va da in judecata pentru plagiat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) Vezi sa nu te urecheze pe tine Ruxandra("me,myself and I"). Daca nu te descurci,te ajutam noi de ce sa-l urechez? pana acum nu am niciun motiv...dar ramane de vazut Editat Noiembrie 6, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 VERY IMPO: Nu uitati sa confirmati prezenta + nr de persoane. Ca sa stiu ce am de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 pupe tata pe ea de fata ..HB oricand sunt acilea in spatele botoanelor,stai fara nici o baza Avui treaba, asa ca raspund acu': bre, asta suna a "vino la mine diseara, te satur eo de p*** flasca!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 de ce sa-l urechez? pana acum nu am niciun motiv...dar ramane de vazut Asa e Dan...ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Asa e Dan...ramane de vazut ti-ai doriiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Avui treaba, asa ca raspund acu': bre, asta suna a "vino la mine diseara, te satur eo de p*** flasca!!" :lol: Moama .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 VERY IMPO: Nu uitati sa confirmati prezenta + nr de persoane. Ca sa stiu ce am de facut. vin si eu ! asa ca sa ma puneti si pe mine la numaratoare merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Avui treaba, asa ca raspund acu': bre, asta suna a "vino la mine diseara, te satur eo de p*** flasca!!" fuarte tare asocierea ....pai avand in vedere cat de praf sunt acum...mare adevar mai graiesti. oricum Andra,era o gluma( eu zic tata sa nu imi scufund corabiile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 vin si eu ! asa ca sa ma puneti si pe mine la numaratoare merci Dan,stii melodia "2become1" ? fuarte tare asocierea ....pai avand in vedere cat de praf sunt acum...mare adevar mai graiesti. oricum Andra,era o gluma( eu zic tata sa nu imi scufund corabiile ) Da da,vezi tu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 VERY IMPO: Nu uitati sa confirmati prezenta + nr de persoane. Ca sa stiu ce am de facut. Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Eu vin daca tot vorbiti codificat vb in prv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 si eu tot Vin, fara vin insa si cu ROM-ul in buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 daca tot vorbiti codificat vb in prv mergem maine sa facem mare caterinca ! sa iei niste cagule , eu iau un tazer si niste spray lacrimogen sa le dam pe scena (daca exista asa ceva) sa ii facem sa simta emo-tia de a fii miss-ter !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 mergem maine sa facem mare caterinca ! sa iei niste cagule , eu iau un tazer si niste spray lacrimogen sa le dam pe scena (daca exista asa ceva) sa ii facem sa simta emo-tia de a fii miss-ter !! intra dreaq pe mess sa ti zic doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Da da,vezi tu acasa cearta-ma,mustreaza-ma...dar apoi impaca-ma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Da da,vezi tu acasa cearta-ma,mustreaza-ma...dar apoi impaca-ma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate