danradu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Unde-i casa aia roz? Numele strazii Apusului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Rayvan nu poate sa+mi reyiste si o va arunca pe HB in deznadejde----.Rayvane sa treci pe la mine sa dam cu crema pe pantofii nostri de lac.....cred ca ar cadra mai bine niste sosete galbene.....cu bocancei sau cu ciyme de cauciuc dalea roy... cizmele sa aiba si crocodilul pe ele,firma firma ))) Cosmine ea stie ca sunt un barbat fermecacios si nu o sa ma puna sa aleg intre tine si ea ca nu as putea )...maine poimaine ma vezi cum vin cu tata socru la tine sa ia mancare pentru catea....vorba aia,banutu banut...hartii frate ) gasca vesela vedeti ca aveti un PM cu toate detalile pentru intalnirea noastra. @borris.....priveste /index.php?...=287236&hl= ramona eu nu am pm...nu ma mai iubiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Rayvan nu poate sa+mi reyiste si o va arunca pe HB in deznadejde----.Rayvane sa treci pe la mine sa dam cu crema pe pantofii nostri de lac.....cred ca ar cadra mai bine niste sosete galbene.....cu bocancei sau cu ciyme de cauciuc dalea roy... cizmele sa aiba si crocodilul pe ele,firma firma ))) Cosmine ea stie ca sunt un barbat fermecacios si nu o sa ma puna sa aleg intre tine si ea ca nu as putea )...maine poimaine ma vezi cum vin cu tata socru la tine sa ia mancare pentru catea....vorba aia,banutu banut...hartii frate ) ramona eu nu am pm...nu ma mai iubiti? acum ai si tu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Si te plingeai ca te-a dezamagit HB. serban,noroc ca gasesc consolare prin prieteni ca altfel....are inima de ghiata dom'ne,nu se indupleca deloc....da si cand voi aprinde festilul,atunci sa vezi lucru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 serban,noroc ca gasesc consolare prin prieteni ca altfel....are inima de ghiata dom'ne,nu se indupleca deloc....da si cand voi aprinde festilul,atunci sa vezi lucru ) @razvan ai primit PM'ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Aveti PM! Va rog sa-mi raspundeti urgent! PS : Pe DanRadu si Borris sunt foarte suparata. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Aveti PM!Va rog sa-mi raspundeti urgent! PS : Pe DanRadu si Borris sunt foarte suparata. Multumesc. dar ce rau am mai facut ... eu .. nimik ... de ce ma .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 @razvan ai primit PM'ul??? da Ramona,tre sa recunosc ca e o idee geniala ) abia astept sa vad spectacolul..si cred ca particip si eu =)) Aveti PM!Va rog sa-mi raspundeti urgent! PS : Pe DanRadu si Borris sunt foarte suparata. Multumesc. a vrut sa spuna ca pe mine ma iubeste nu pe voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 .......Are curtea mare cat o galaxie....casa casa...jep jep Ai uitat ceva, era asa: casa casa...gip gip...bogatan(ca) gasca vesela vedeti ca aveti un PM cu toate detalile pentru intalnirea noastra. @borris.....priveste /index.php?...=287236&hl= Nici eu nu am PM, sau nu trebuia sa am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ruxandra danradu si borris,si eu sunt suparat pe voi pt ce i-ati facut lui HB.vbm diseara Chiar nu ma asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ai uitat ceva, era asa: casa casa...gip gip...bogatan(ca) Nici eu nu am PM, sau nu trebuia sa am? dar cauta draga mai bine, ca ai si tu PM..... danradu, borris eu v'am zis ca nu e bine......vedetzi acum ce o sa faceti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 dar cauta draga mai bine, ca ai si tu PM..... danradu, borris eu v'am zis ca nu e bine......vedetzi acum ce o sa faceti... Scuze, nu il vazusem. Ramane cum am stabilit, la ora aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ruxandra buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 danradu si borris,si eu sunt suparat pe voi pt ce i-ati facut lui HB.vbm diseara Chiar nu ma asteptam. chiar ma asteptam ca voi sa va suparati pe mine , era normal , dupa tot ce am facut .... poate meritam o pedeapsa mai aspra , dar m-as bucura sa gasesc intelegere la voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 chiar ma asteptam ca voi sa va suparati pe mine , era normal , dupa tot ce am facut .... poate meritam o pedeapsa mai aspra , dar m-as bucura sa gasesc intelegere la voi . Am facut ce am crezut de cuviinta. Daca v-ati suparat, asta e. Va trece voua ca sunteti copii mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 @borris sa stii ca m'ai suparat, foarte tare, Scuze, nu il vazusem. Ramane cum am stabilit, la ora aia? da exact cu e stabilit in PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Va multumesc,sunteti niste prieteni adevarati. Diseara nu mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 eu zic ca cei care se simt cu musca pe caciula ar trebui sa ii ceara scuze lui HB, acum ati provocat un intreg dezastru si Nicolas se va supara pe voi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Va multumesc,sunteti niste prieteni adevarati.Diseara nu mai vin. ne facem timp si pentru noi? atat am vrut sa aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Hello! M-am intors! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Hello! M-am intors! bine, ca uite baietzii astia au uitat cine e STAPANA, si isi fac de cap.......i'a atitudine te rog si apropo ai citit PM'UL? Editat Noiembrie 7, 2008 de RamonaM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ne facem timp si pentru noi? atat am vrut sa aud Tu sa taci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Va multumesc,sunteti niste prieteni adevarati.Diseara nu mai vin. .. si eu si boris nu mai suntem prietenii tai ? , ne-am cerut scuze pentru cele facute , si eu unul promit ca voi incerca pe cat posibil sa repar greseala , cu toate ca nu sunt de acord , stii si tu... as trece peste niste principii ... oricum ma gandesc . Daca te razgandesti esti bine venita , da continui asa... ce pot spune ... decat... seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ce'aceti, dracii mei? Acu' ajunsai din service, si vaz numa ciufuleli.. ultimele posturi m-au cam bagat in ceatza, asa ca as dori o explicatie (macar pe scurt) pe PM sau YM, si, de asemenea, daca diseara ma duc direct la Bikers.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate