Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 .. si eu si boris nu mai suntem prietenii tai ? , ne-am cerut scuze pentru cele facute , si eu unul promit ca voi incerca pe cat posibil sa repar greseala , cu toate ca nu sunt de acord , stii si tu... as trece peste niste principii ... oricum ma gandesc . Daca te razgandesti esti bine venita , da continui asa... ce pot spune ... decat... seara buna E dupa-amiaza. Bine,hai treaca de la mine ...va accept scuzele Ne videm diseara ma,nu s-a intamplat nimic V-am pupat! Multumesc nashilor pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 bine, ca uite baietzii astia au uitat cine e STAPANA, si isi fac de cap.......i'a atitudine te rog si apropo ai citit PM'UL? am citit! Stapana a revenit! ce fc sclavii mei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 E dupa-amiaza. Bine,hai treaca de la mine ...va accept scuzele Ne videm diseara ma,nu s-a intamplat nimic V-am pupat! Multumesc nashilor pt ajutor cu mult drag finutzo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 am citit! Stapana a revenit! ce fc sclavii mei? Este mai multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ce'aceti, dracii mei? Acu' ajunsai din service, si vaz numa ciufuleli.. ultimele posturi m-au cam bagat in ceatza, asa ca as dori o explicatie (macar pe scurt) pe PM sau YM, si, de asemenea, daca diseara ma duc direct la Bikers.. Ce sa cauti in Bikers? Nu s-a schimbat nimic. cu mult drag finutzo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Este mai multi? sunt foarte multiiiii...... ai receptionat PM'ul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 BAI! Ce e dezordinea asta pe aici?? Si nici eu nu am PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 bine, ca uite baietzii astia au uitat cine e STAPANA, si isi fac de cap.......i'a atitudine te rog d-na avocat nu stie nici macar gramatica...d-apoi s-o ai ca aparator in instanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 BAI! Ce e dezordinea asta pe aici?? Si nici eu nu am PM. Sa traiti Domnu si Stapanu..........noi am fost cumintzi...... altzi s'au destrabalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Sa traiti Domnu si Stapanu..........noi am fost cumintzi...... altzi s'au destrabalat IARASHI??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 nu stie nici macar gramatica IARASHI??? Parca erai bad girl, gone good! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Parca erai bad girl, gone good! Pai si nu sunt? Dar veghez la topic, sa fie fara gresheli, ca doar motociclishtii sunt oameni cultzi Editat Noiembrie 7, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Pai si nu sunt? Dar veghez la topic, sa fir fara gresheli, ca doar motociclishtii cunt oameni cultzi Hai intai sa invatam noi sa scriem,apoi sa aruncam cu noroi. Editat Noiembrie 7, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ba da, daca nu sunt pasageri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 HB, nu merita efortul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Este mai multi? Pai, pai...nu...te testam si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Hai intai sa invatam noi sa scriem,apoi sa aruncam cu noroi. Sa facem totushi diferentza dintre neshtiintza gramaticii si typo http://en.wikipedia.org/wiki/Typo HB, nu merita efortul....... Cand esti supraponderal orice efort e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ne facem timp si pentru noi? atat am vrut sa aud Razvane timp pt noi doi.....Sa nu imi spui ca ma tradezi ,vezi ca eu vin cu pantofii pe lac pe care ma gandesc sa atsez niscaiva ciucurei....... Tu sa taci. Ascult-o ca daca nu pune catzeau pe tine............Si aia de musca...tot e bine...sange ..pansament .....casa...hop si uite asa intrii in familie.....gip gip casa casa si cum bine zicea nasul BBL bogatan bogatan.....Ce bine se vede pravalia mea din balconul tau unde fumezi trabuc......si pui chinezii la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Cand esti supraponderal orice efort e binevenit Hai sa-ti zic ceva acum,fara suparare. Caz general :Cum ar fi sa ti se intample ceva(Doamne fereste!),accident....nush,ceva naspa.Sa ramai fara mana,fara ochi,fara fatza...asa mult conteaza pentru tine aspectul fizic? Think twice te rog,inainte sa te mai legi de fizicul altor persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Hai sa-ti zic ceva acum,fara suparare.Caz general :Cum ar fi sa ti se intample ceva(Doamne fereste!),accident....nush,ceva naspa.Sa ramai fara mana,fara ochi,fara fatza...asa mult conteaza pentru tine aspectul fizic? Think twice te rog,inainte sa te mai legi de fizicul altor persoane. Nu mi se va intampla nimic, stai linistita, in afara de a ramane fara mancare in frigider din cauza unor forumishti frustratzi. Inca ceva: am auzit eu ca mi se pregateshte ceva, dar nu au curajul de a veni fata in fata...cika pun pe altcineva... Weekend placut...am plecat la "pescuit"...trebuie sa mamanci sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Andra cu Boris si cu Dan au incercat o diversiune......Nu a tinut......Ce frumoasa a fost aia facuta de Cami cioparix si baietel...ce vremuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Andra cu Boris si cu Dan au incercat o diversiune......Nu a tinut......Ce frumoasa a fost aia facuta de Cami cioparix si baietel...ce vremuri..... Probabil sa nu au luat suficiente lectii de la Baietzel....ce zici?le mai acorzi o sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Probabil sa nu au luat suficiente lectii de la Baietzel....ce zici?le mai acorzi o sansa? Baietelul a organizat totul de fapt .... noi am fost ucenicii. A vrut sa vada cum ne descurcam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Bai diversilor, sper ca veniti diseara la Biker's Otopeni. Si toate cele cu pupaturi, fara nr lu' don'soara nikolas, sa ne creasca sanitara Mai dati si voi un PM militarilor, pe unde se mai iese, cand, unde, cum, cu cine, de cate ori, in ce fel etc ... Fake LE: asta daca inca mai fac parte din gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Buei,cred k o sa fac un atac de panica !!!! Daca o sa devin SuperMembra azi????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate