Borris Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Andra cu Boris si cu Dan au incercat o diversiune......Nu a tinut......Ce frumoasa a fost aia facuta de Cami cioparix si baietel...ce vremuri..... Diversiunea a fost facuta de HB cu nasii, tinta fiind Boris si Dan Dar Boris si Dan sunt istetei si s-au prins repejor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Hai sa-ti zic ceva acum,fara suparare.Caz general :Cum ar fi sa ti se intample ceva(Doamne fereste!),accident....nush,ceva naspa.Sa ramai fara mana,fara ochi,fara fatza...asa mult conteaza pentru tine aspectul fizic? Think twice te rog,inainte sa te mai legi de fizicul altor persoane. Nu compara lipsa de disciplina, control si interes pentru propria sanatate cu un accident Editat Noiembrie 7, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Probabil sa nu au luat suficiente lectii de la Baietzel....ce zici?le mai acorzi o sansa? Nu am fost suficient de marinimos cu ei......... Baietelul a organizat totul de fapt .... noi am fost ucenicii. A vrut sa vada cum ne descurcam Nici tu nu te crezi......Nu aparusei pe forum atunci,a fost un iures total..........vis nu altceva......Disera vi sa ne iei......ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 incep sa-mi iasa cosuri de la casca. Ce naiba ma fac? Aveti vreo solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ma duc la magazinul nou sa bag o narghilea....Cine vrea stie unde sunt..... tutun de piersica azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Bai diversilor, sper ca veniti diseara la Biker's Otopeni. Si toate cele cu pupaturi, fara nr lu' don'soara nikolas, sa ne creasca sanitara Mai dati si voi un PM militarilor, pe unde se mai iese, cand, unde, cum, cu cine, de cate ori, in ce fel etc ... Fake LE: asta daca inca mai fac parte din gasca Incercam sa ajungem! Multumesc frumos! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 incep sa-mi iasa cosuri de la casca. Ce naiba ma fac? Aveti vreo solutie? Braaavooo vecineee!! Nu credeam k o s-o zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 mai sunt 7n min si intra buburuza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Nu compara lipsa de disciplina, control si interes pentru propria sanatate cu un accident 14, vezi ca uneori disciplina, controlul si interesul nu ajung Vezi la mine ce macho sunt desi arunc juma de salar' pe haleala si jur ca nu stiu unde dispare. Poate am crematoriu in loc de stomac Editat Noiembrie 7, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Razvane timp pt noi doi.....Sa nu imi spui ca ma tradezi ,vezi ca eu vin cu pantofii pe lac pe care ma gandesc sa atsez niscaiva ciucurei....... Ascult-o ca daca nu pune catzeau pe tine............Si aia de musca...tot e bine...sange ..pansament .....casa...hop si uite asa intrii in familie.....gip gip casa casa si cum bine zicea nasul BBL bogatan bogatan.....Ce bine se vede pravalia mea din balconul tau unde fumezi trabuc......si pui chinezii la munca... fara tradare...nici nu discut.....vin si eu cu voalul si cu salbele si sa vezi atunci buric si miscari din bazin ) o sa frangem inimi in seara asta pai nu am cum sa nu intru in familie ca e topita dupa mine...asa barbat mai rar ....sa pupe icoana ca i-a iesit asa ceva in cale )) Ma duc la magazinul nou sa bag o narghilea....Cine vrea stie unde sunt..... tutun de piersica azi poate ajung si eu ..sa vad cum scap de aici de pe plantatie Editat Noiembrie 7, 2008 de breten_razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) pai nu am cum sa nu intru in familie ca e topita dupa mine...asa barbat mai rar ....sa pupe icoana ca i-a iesit asa ceva in cale )) Vezi ca la ora asta nu prea mai gust glumele,asa k take it easy daca vrei sa te las (sa ma mai privesti) Nu vezi ce privire periculoasa am? ajung si eu ..sa vad cum scap de aici de pe plantatie Vii sa ma iei si pe mine? @borris,parca trebuia sa-mi zici ceva Editat Noiembrie 7, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Vezi ca la ora asta nu prea mai gust glumele,asa k take it easy daca vrei sa te las (sa ma mai privesti) Nu vezi ce privire periculoasa am? Vii sa ma iei si pe mine? ai spart cristalul iubirii....e tandari vorbim dupa ce ies si stabilim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Vii sa ma iei si pe mine? @borris,parca trebuia sa-mi zici ceva Nu mai zic nimic! M-ai tradat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 vorbim dupa ce ies si stabilim Conduc eu la intoarcere si il luam si pe Igor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Vrea cineva bilete la Underworld? Vrei un impresar sau o impresara? Andra cu Boris si cu Dan au incercat o diversiune......Nu a tinut......Ce frumoasa a fost aia facuta de Cami cioparix si baietel...ce vremuri..... Ce? Nu mai stiu mai sunt 7n min si intra buburuza.... Mi-am amintit Cata activitate astazi! Diseara Angelino are loc rezervat langa mine Nico s-ar putea sa aiba o surpriza Editat Noiembrie 7, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Nico s-ar putea sa aiba o surpriza Buburuz,ne gandim la acelasi lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Buburuz,ne gandim la acelasi lucru? Nu stiu, dar e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Nu stiu, dar e posibil Te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Bai diversilor, sper ca veniti diseara la Biker's Otopeni. Si toate cele cu pupaturi, fara nr lu' don'soara nikolas, sa ne creasca sanitara Mai dati si voi un PM militarilor, pe unde se mai iese, cand, unde, cum, cu cine, de cate ori, in ce fel etc ... Fake LE: asta daca inca mai fac parte din gasca ba aici e forum de ratb..tu ce te bagi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Te sun Curioasa mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ba aici e forum de ratb..tu ce te bagi.. aha gata ti-ai facut abonament la metrorex? ! Te dai cu metrou si iti place , cu cat ai mers cel mai mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Curioasa mica Eraaaam siiguuura!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) bai cu cat ati mers cel mai mult cu 336? Editat Noiembrie 7, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Eraaaam siiguuura!!!! Super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 bai cu cat ati mers cel mai mult cu 336? Iti dau IGNORE pe forum ,sau nu te mai bag in zeama , ma fac ca nu vad ce scrii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate