breten_razvan Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Sonea este un vrenic de ;a un timp incoace cred ca ti s-au facut farmece,ti s-au dat cununiile pe dambovita ....te culci devreme,baiat de casa, te trezesti la prima ora...apropos ce voce sexi aveai cand te-am sunat ...mai tii minte ce cuvinte frumoase imi ziceai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Hello! Sonex esti un frumos, un harnic si un inteligent! Borris...te iubim! Cu noul meu job nu mai am timp de nimic! Va pupa Nikolas pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 cred ca ti s-au facut farmece,ti s-au dat cununiile pe dambovita ....te culci devreme,baiat de casa, te trezesti la prima ora...apropos ce voce sexi aveai cand te-am sunat ...mai tii minte ce cuvinte frumoase imi ziceai? Buna Nicole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Buna Nicole. hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Hello fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Hello fetele nu esti cuminte deloc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Hello fetele nu esti cuminte deloc.... hello! Nu era pt tine Cum a fost aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Nu era pt tine Cum a fost aseara? stiu ca nu era ptr mine, dar imi place asa mult......... aseara a fost frumos, cam mult fum...dar na a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 stiu ca nu era ptr mine, dar imi place asa mult.........aseara a fost frumos, cam mult fum...dar na a meritat! Facem o narghilea diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Facem o narghilea diseara? eu zic pas diseara... mi-e foarte somn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 eu zic pas diseara... mi-e foarte somn! Batranetea asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Batranetea asta ... in 5 zile am dormit max 20 de ore! sunt mai mult decat obosita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 in 5 zile am dormit max 20 de ore! sunt mai mult decat obosita! ce-ti mai place viata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) ce-ti mai place viata ... place place ... Editat Noiembrie 12, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 place place ... cu tine nu vreau sa mai vorbesc , m-ai suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 cu tine nu vreau sa mai vorbesc , m-ai suparat Ba nu, tu suparat pe mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 Gashca, asculta aici:) <<Spectacolul ?Străini în noapte?, care îi are în distribuție pe Florin Piersic Âşi Emilia Popescu, mai are o singură reprezentație anul acesta, luni, 1 decembrie, ora 19.00, la Opera Națională. Piesa se joacă de mai bine de un an cu casa închisă. >> am rezervat 10 bilete, dintre care deja 3 sunt antamate. Spectacolul se tine la Opera. Pretul biletului este de 52,5 lei, am ales locurile amplasate central, nu lateral sau la balcon. Piesa este rupere, merita vazuta! Acestea fiind spuse, mai sunt inca 7 bilete, cine vrea sa mearga - pliz confirmati repede. Repede-repede, adica. Arde rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Gashca, asculta aici:) <<Spectacolul ?Străini în noapte?, care îi are în distribuție pe Florin Piersic Âşi Emilia Popescu, mai are o singură reprezentație anul acesta, luni, 1 decembrie, ora 19.00, la Opera Națională. Piesa se joacă de mai bine de un an cu casa închisă. >> am rezervat 10 bilete, dintre care deja 3 sunt antamate. Spectacolul se tine la Opera. Pretul biletului este de 52,5 lei, am ales locurile amplasate central, nu lateral sau la balcon. Piesa este rupere, merita vazuta! Acestea fiind spuse, mai sunt inca 7 bilete, cine vrea sa mearga - pliz confirmati repede. Repede-repede, adica. Arde rau. Ma gandesc daca sa rezerv si eu doua! Vreau sa invit un ungur, de 1 decembrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ma gandesc daca sa rezerv si eu doua! Vreau sa invit un ungur, de 1 decembrie! ma scoti in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ma scoti in oras? Nu se referea domne la tine. MI-E ASA FOAME .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ma gandesc daca sa rezerv si eu doua! Vreau sa invit un ungur, de 1 decembrie! Nu, nu...o unguroaica...mai Adidas, ce te-am invatat eu?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Nu, nu...o unguroaica...mai Adidas, ce te-am invatat eu?!? Sa incasez lovituri de bici? Acum am vazut si eu pozele ale din Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 MI-E ASA FOAME .... RAZVAAAN....... Acum am vazut si eu pozele ale din Bikers haha, va prins paparazzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Sa incasez lovituri de bici? Acum am vazut si eu pozele ale din Bikers si...ce parere ai? =)) despre poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 si...ce parere ai? =)) despre poze? In calitate de avocat, ii sugerez clientului meu sa nu raspunda la aceasta intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate