cosmin_sn Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ma gandesc daca sa rezerv si eu doua! Vreau sa invit un ungur, de 1 decembrie! Ai cutit? De ce esti rasist? Cine vine la mine pana la urma?Va las sa mangaiati sinsila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 In calitate de avocat, ii sugerez clientului meu sa nu raspunda la aceasta intrebare. vad ca esti de partea Lupului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 RAZVAAAN....... Cine vine la mine pana la urma?Va las sa mangaiati sinsila... Eu ajung pe la 19. Sa pregatesti narghileaua si ce te-am mai rugat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Eu ajung pe la 19. Sa pregatesti narghileaua si ce te-am mai rugat Unde mergeti dupa arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Acum am vazut si eu pozele ale din Bikers unde , unde ?, vreau si eu.......... Acum am vazut si eu pozele ale din Bikers unde , unde ?, vreau si eu.......... pozeleeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 RAZVAAAN....... ) gata a vazut toata lumea ca sunt tinut din scurt ...uite dovada Cine vine la mine pana la urma?Va las sa mangaiati sinsila... cosmin pana la ce ora tine spirala? Eu ajung pe la 19. Sa pregatesti narghileaua si ce te-am mai rugat cine are program de patron...lasa viata mea ca ne facem noi un pet mai mare ca al lu Cosmin si ii luam toata clientela....angajam si 2 sau 3 fetite sa intretina clientii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 cine are program de patron...lasa viata mea ca ne facem noi un pet mai mare ca al lu Cosmin si ii luam toata clientela....angajam si 2 sau 3 fetite sa intretina clientii Vroiam sa te mustrez ca nu stii sa dai "Quote" - "Reply" Ai zis "fetitze",nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Vroiam sa te mustrez ca nu stii sa dai "Quote" - "Reply" Ai zis "fetitze",nu? in momentu de fata daca ma intraba cineva cum ma chiama cu buletinu in mana cred ca ma gandesc putin inainte sa raspund o sa ajung sa ma cert cu cainii vagabonzi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 in momentu de fata daca ma intraba cineva cum ma chiama cu buletinu in mana cred ca ma gandesc putin inainte sa raspund o sa ajung sa ma cert cu cainii vagabonzi .... Schimbi subiectul Noi suntem la Sonea la pet. Care mai veniti? Honey here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Dc nu aveti ce face, hai gramada peste hebe5p1n. E ziua ei. Ne organizam loco, asa Editat Noiembrie 12, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Poate vi-l da pe Gutza sa-l plimbati. Sunati si vis-a-vis daca veniti. Editat Noiembrie 12, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 salut la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Hello! Va doresc o zi buna si usoara! Va pupa Nikolas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 buna de dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Vai ce frig este afara si eu iar sunt la costum(fusta, sacou si camasa+minunatele tocuri)! O sa mor de frig in ritmul asta si cu regulile astea in firma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Buna dimineata! si...ce parere ai? =)) despre poze? Kinky fustita ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Buna dimineata! Kinky fustita ta! PFFFFUUUUUUUU, toata lumea a avut ceva cu fustita mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Buna dimineata! Vreau sa va anunt oficial k de ieri sunt mamica. O zi buna si voua,va pupa mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 de ieri sunt mamica. Pina cind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Pina cind? De ce esti rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Buna dimineata!Vreau sa va anunt oficial k de ieri sunt mamica. O zi buna si voua,va pupa mama! Neatza, mamica cui? l'ai adoptat pe razvan??? era o gluma, dar ti'ai dat tu seama HB va doresc o zi minunata tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 mamica cui? l'ai adoptat pe razvan??? era o gluma, dar ti'ai dat tu seama HB Neatza nasa! Am adoptat 2 hamsteri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Neatza nasa! Am adoptat 2 hamsteri atunci sa'i cresti mari si frumosi, sa ai grija de ei....dar cu petra cum se vor intelege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Neatza nasa! Am adoptat 2 hamsteri te cam bate gandul sa-ti faci o hainuta din blanita lor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 atunci sa'i cresti mari si frumosi, sa ai grija de ei....dar cu petra cum se vor intelege? Saru'mana! Stiu doar cum se va intelege ea cu ei,k ei cu ea nush te cam bate gandul sa-ti faci o hainuta din blanita lor..... Eu sunt iubitoare de animale si sunt membra PETA,nu k altii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate