RamonaM Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 buna ziua, mai dar ce este cu voi? ati intrat in greva? nici macar o pagina pe ziua de azi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 este marti..... cea mai naspa zi a saptamanii ... nici iarba nu creste intr-o zi de marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Dragii mei,eu tocmai ce-am venit de la medic...stau toata saptamana acasa @Sonex : Povesti nemuritoare ... @ all : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 Au venit bileteleeeeeeeeeeee : randul 3, locurile 10-19. Yuppyyyyyyyyyyy!!!! Neata, pipal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Dragii mei,eu tocmai ce-am venit de la medic...stau toata saptamana acasa @Sonex : Povesti nemuritoare ... @ all : dar ce ai patit fina? de ce o saptamana de stat in casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Saru mana nasa...pai raceala,tuse,rosu-n gat ... Se mai intampla ... macar ma odihnesc o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Saru mana nasa...pai raceala,tuse,rosu-n gat ... Se mai intampla ... macar ma odihnesc o saptamana Saracuta de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 azi revin cu: "Sa ma duc la farmacie sa-ti iau o pastilutza, un albastru de metil? Sa-ti fac un ceiuc?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 @Nico : @Vecinu : Vecine,pastilutze am,ceiuc de cirese tocmai mi-a facut .... as avea pofta de ceva super dulce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 as avea pofta de ceva super dulce Baga un degetel in gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Why ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Buna dimineata!Am pofta de ceva super dulce. Eu sunt super dulce. Sa aveti o zi buna,dragilor! Why ? D-aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Bagami-as .... cred ca azi am examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Dragii mei,eu tocmai ce-am venit de la medic...stau toata saptamana acasa @Sonex : Povesti nemuritoare ... @ all : insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 hello Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) hello Ruxandra hello Dan P.S. mii de scuze pt intarzierea raspunsului...raman datoare Editat Noiembrie 18, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 HB ... ce faci cu iepuroii , vezi ca mai este un pis si se ajunge la scadenta ... si vei suporta penalizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Saru mana nasa...pai raceala,tuse,rosu-n gat ... Se mai intampla ... macar ma odihnesc o saptamana daca te dai pe bulivard fara casca si sumar imbracata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 Se duce un oltean la circ, intra la directorul circului... si ii spune ca vrea sa se angajeze: - Ce stii sa faci? intreaba directorul. - Orice. - Orice nu avem nevoie, daca stii un numar pe care nu-l avem..., esti binevenit. - Uite, dvs imi dati cu ciocanul in cap, cat puteti de tare; aveti asta? - Ma, esti nebun, cum sa fac asta? Nu avem, dar nici nu am auzit de asa ceva. - Nu e nici o problema, luati ciocanul asta. Ia directorul ciocanu si-i trage una in teasta, cade asta lat... il ia salvarea in coma etc. Peste 5 ani, statea directorul linistit la birou si aude o bataie in usa. Se duce, deschide si in usa apare olteanul: - Taadaaammmmm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Se duce un oltean la circ, intra la directorul circului... si ii spune ca vrea sa se angajeze:- Ce stii sa faci? intreaba directorul. - Orice. - Orice nu avem nevoie, daca stii un numar pe care nu-l avem..., esti binevenit. - Uite, dvs imi dati cu ciocanul in cap, cat puteti de tare; aveti asta? - Ma, esti nebun, cum sa fac asta? Nu avem, dar nici nu am auzit de asa ceva. - Nu e nici o problema, luati ciocanul asta. Ia directorul ciocanu si-i trage una in teasta, cade asta lat... il ia salvarea in coma etc. Peste 5 ani, statea directorul linistit la birou si aude o bataie in usa. Se duce, deschide si in usa apare olteanul: - Taadaaammmmm. )) tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 o ramas cumva cu ciorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 @MetalWarrior : Niciodata fara casca si mereu bine imbracata. Vali,vezi ca sapt asta nu vin la munca @all : Bueeei,nu am avut exam azi,sunt super happy !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 e vreun colectionar de suruburi paci ? am nevoie de 2 suruburi de 5 lungime 1 cm. sau ... o menghina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Bagami-as .... cred ca azi am examen! JJ, fata asta vrea sa ma provoace sa vorbesc prostiiam nevoie de 2 suruburi de 5 lungime 1 cm.cred mai bine cauti un strungar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Un tip îl sună pe prietenul său cel mai bun: - Scuză-mă că te deranjez chiar în luna de miere, dar am nevoie de sfatul tău pentru o decizie crucială. Suspectez de ceva timp că sotia mă înseală. Semnele obisnuite... sună telefonul si, dacă răspund eu, cel care sună închide. Sotia iese foarte mult cu "prietenele" ei si când o întreb cine sunt acestea întotdeauna îmi răspunde "Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti." Stau întotdeauna treaz si mă uit pe geam, ca să văd masina din care coboară când se întoarce acasă, dar întotdeauna vine jos, pe alee; desi aud o masină care pleacă de la coltul străzii Odată am luat telefonul ei doar pentru a vedea cât e ceasul si a început să tipe să nu mai pun mâna pe telefonul ei. În fine, niciodată nu am deschis acest subiect cu ea. Cred că în adâncul sufletului meu pur si simplu nu vreau să aflu adevărul, dar aseară a iesit iar si m-am hotărât s-o pândesc. Am parcat motocicleta mea Kawasaki aproape de garaj si m-am ascuns după ea. Chiar în acel moment, când eram culcat după Kawasaki-ul meu, am observat că prin învelisul de la supapa motorului părea că se scurge putin ulei. E ceva ce pot repara singur sau trebuie să o aduc la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate