Barbie Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Topicu' de Militari a devenit topic de dat cu placa...dentara D-ra Barbie e invitata sa nu mai agite spiritele...nenea Shinu a ajuns la un puls record si inca mai creste(pulsu ) da naibii in TPSV si nu e de bine I have that effect on men. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 I have that effect on men. But I'm just a kid, so maybe it's not you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Ohooo, welcome. Ai rezolvat tot ce era de rezolvat la ea? Ma duc sapt viitoare sa imi pun xenon ca sa vad mai bine noaptea prin oras cand iesim la o tura. ce xenon ma , sa ti arat eu caii putere din stok si stunt-uri... ne vedem la semafor.....a btw eu trec si pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Minte, l-am vazut eu trecand pe un verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ce xenon ma , sa ti arat eu caii putere din stok si stunt-uri... ne vedem la semafor.....a btw eu trec si pe rosu Ce stunt-uri ma, iar vrei sa zici "nu e de la wheelie, am luat o sina de tramvai"? Si xenon e bun, nu stii ca nu vad bine noptea? Eu si Rechinu mergem pe pipaite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 But I'm just a kid, so maybe it's not you Michael Jackson Sindrome...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Michael Jackson Sindrome...? OMG, no I'm just too innocent to care for girls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Eu si Rechinu mergem pe pipaite. nebunaticilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 UN LINK ... POATE COAFEAZA PE CAREVA!!! /index.php?showtopic=315980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 si-a revenit militariul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Shin, motociclismul se cunoaste in ani, nu in km/hDaca vrei sa te bucuri cat mai mult de acest sport iti recomand sa o lasi mai moale, acel f2 pe care il detii daca e intr-o stare buna poate deveni monstru in ture mari si nu te vad in stare sa-l controlezi, daca nu ma insel tu esti cel care a cazut din cauza unui cablu, erai prin noiembrie la bikers in otopeni cu un f2 incomplet. Daca te confund imi cer scuze, daca nu iti recomand sa o lasi mai moale ca altfel vei avea de suferit, sau mai rau sa nu ii faci pe altii sa sufere. Weekend placut nu te mai chinuii degeaba, nu intelege nimic. mi-am batut si eu capul cu el jumatate de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Exact, cum zice jordy Ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 punem renii la treaba? sau punem gagicile la ham. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Da-i incolo de reni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Poate vreti, cunoasteti, a-ti auzit pe cineva ca vrea un catel (cocker) Check this out: http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=47568 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Poate vreti, cunoasteti, a-ti auzit pe cineva ca vrea un catel (cocker)Check this out: http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=47568 Nasule speram din tot sufletul sa-mi recomanzi o catzea,daia rea imbracata in latex.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Nasule speram din tot sufletul sa-mi recomanzi o catzea,daia rea imbracata in latex.... Bre finule, asa te'am invatat eu? Tu nu stii ca latexul nu se mai poarta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Bre finule, asa te'am invatat eu? Tu nu stii ca latexul nu se mai poarta? Se poarta bubele,urticariile si penicilina in schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Se poarta bubele,urticariile si penicilina in schimb Gixxere, ma refeream la faptul ca latexul nu se mai poarta pe membra, nu pe membru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Nasule te rog sa ma scuzi nu prea sunt la curent cu noile tendinte.... HAI SA FACEM O INCERCARE MARE.......SA VEDEM CATI NE STRANGEM VINERI SA BEM UN SUC.DACA E CALD POATE SCOATEM SI MOBRELE......PARCA VAD CA VIN NUMAI EU CU SAVESCU, DACA NU IMI DA SI EA TEAPA.....FACEM O INCERCARE?SA ZICEM LA 20.30 LA APASHU?hAI CA IMI E DOR SA VA VAZ PE TOTI.sA VEDEM CINE NU-SI POATE RUPE O ORA....DACA NU VRETI LA APASU PUN LA DISCOZITIE 2 CAMERE GOALE LA MARMACIE....FACEM SI NARGHILEA.... ASTEPTAM INTARIRI SI DIN ALTE CARTIERE,GIXX,JJ SA NU VA ASCUNDETI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Nasule te rog sa ma scuzi nu prea sunt la curent cu noile tendinte....HAI SA FACEM O INCERCARE MARE.......SA VEDEM CATI NE STRANGEM VINERI SA BEM UN SUC.DACA E CALD POATE SCOATEM SI MOBRELE......PARCA VAD CA VIN NUMAI EU CU SAVESCU, DACA NU IMI DA SI EA TEAPA.....FACEM O INCERCARE?SA ZICEM LA 20.30 LA APASHU?hAI CA IMI E DOR SA VA VAZ PE TOTI.sA VEDEM CINE NU-SI POATE RUPE O ORA....DACA NU VRETI LA APASU PUN LA DISCOZITIE 2 CAMERE GOALE LA MARMACIE....FACEM SI NARGHILEA.... ASTEPTAM INTARIRI SI DIN ALTE CARTIERE,GIXX,JJ SA NU VA ASCUNDETI. Daca eram liber veneam cu cea mai mare promptitudine...da' se pare ca o sa ma ascund la munca ,data aviatoare vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 prefer la marmacie si narghileaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Moaa, nu m-a invitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Io cred ca ma duc iar la munte sa ma dau cu placa. Profit la maxim de zapada asta minunata sa exploatez Burtonu la maxim. Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) Io cred ca ma duc iar la munte sa ma dau cu placa. Profit la maxim de zapada asta minunata sa exploatez Burtonu la maxim. Prietenii stiu de ce cand a fost la mine acum 1 sapt, mi a rupt gratarul in doua Editat Februarie 19, 2009 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate