cosmin_sn Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Naule cred ca nu ai fost atent si la un moment dat ai fost injectat cu Bulgarita cronica de catre domnisoara Kali......Pai daca nu a iesit nimeni in wd am fost intre 2 semafoare pe aici...local..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 am fost intre 2 semafoare pe aici...local..... te-ai dat reising? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 te-ai dat reising? Numai cu bicicleata...insa jur ca eram echipat complet.........inclusiv cu o casca...... Am plimbat o crestina ........si nu aveam cadru...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Chiar nu stiti si voi un garaj prin Militari,eventual intre Gorjului si Apusului? e un tip care are ceva de genul asta, Dragos, langa Uverturii. Daca esti interesat, da PM sa-ti las nr. de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Numai cu bicicleata...insa jur ca eram echipat complet.........inclusiv cu o casca...... Am plimbat o crestina ........si nu aveam cadru...... da, da! stiu, stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Naule cred ca nu ai fost atent si la un moment dat ai fost injectat cu Bulgarita cronica de catre domnisoara Kali......Pai daca nu a iesit nimeni in wd am fost intre 2 semafoare pe aici...local..... Mai Cosmine, ce sa fac...e criza... si cum la bulgari e mai ieftin....aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ma cam isipititi voi cu bulgarii vostri si mi-e ca intr-o buna zi imi fac curaj si dau si eu o tura. Da's cam nepriceput si nu vorbesc decat romana si engleza, cum se descurca oamenii pe acolo cu comunicarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ma cam isipititi voi cu bulgarii vostri si mi-e ca intr-o buna zi imi fac curaj si dau si eu o tura.Da's cam nepriceput si nu vorbesc decat romana si engleza, cum se descurca oamenii pe acolo cu comunicarea? Pana acum eu m'am descurcat foarte bine cu engleza. La Balcic sau in Ruse de exemplu te descurci in carciuma si in romaneste S'au adaptat bulgarii din mers...meniurile sunt si in romaneste. In rest, engleza este mai mult decat suficienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si daca intri la Russe in restaurantul chinezesc, ori faci ca puiu (da' tre sa ai expresivitatea lui Ianachim ) ori inveti cum se zice la 'pui cu orez' in bulgara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si daca intri la Russe in restaurantul chinezesc, ori faci ca puiu (da' tre sa ai expresivitatea lui Ianachim ) ori inveti cum se zice la 'pui cu orez' in bulgara. Daca nu stii sa faci ca puiul cu orez te duci la Grill in centru, in piata mare, unde se mananca excelent, preturile sunt decente si chelneritele - cel putin anul trecut - meritau plimbarea pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Salutare... ce mai faceti? toate bune? Eu m-am razgandit.. nu mai vand mobra, am adaptat-o de circuit si am invatat sa ma dau reising.. Uitati o idee de weekend care dupa prima experienta, as repeta-o cat de des as putea si v-o recomand si voua(macar pentru atmosfera): http://picasaweb.google.com/alexirimia80/C...eat=directlink# P.S.: La multi Cosmine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 multumesc Aex....Se pare ca vom avea un pilot printre noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 F tare, Aex!!!!! F Tareeee!! Felicitari! Vreeau Bulgariaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Cine merge cu mineeeeeeeee si cu Choparica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Am aflat ca s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul meu Adica o sa merg iar cu permis shi_nu cu mizeria aia de dovada. So, cred ca am voie in Bulgaria Care urmarire penala? Vatamarea corporala a pasagerei (o entorsa) desi ea a zis de la inceput ca e prietena mea si nu a innebunit sa ma dea in judecata (e vorba de accidentul cu cablu, singurul meu accident rutier dealtfel) LE: si a durat numai 7 luni jumate sa faca treaba asta Editat Martie 19, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 F tare, Aex!!!!! F Tareeee!! Felicitari! Vreeau Bulgariaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Cine merge cu mineeeeeeeee si cu Choparica? Când? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 ce ma ienervatzi! numa' in plimbari o tzineti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Pe cine am alergat ieri seara pe Maniu ? RSX la numar si lipsa oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Vreeau Bulgariaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Cine merge cu mineeeeeeeee si cu Choparica? Daca va hotarati la cva, anuntati'ma si pe mine...pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Buna dimineata la toata lumea! si in mod special domnului Danradu, pe care nu l-am mai vazut de foarte mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Buna dimineata la toata lumea! si in mod special domnului Danradu, pe care nu l-am mai vazut de foarte mult timp Buna dimineata ! neatza pui Borris , am o rugaminte la tine .... prezinta si tu avantajele mersului in vacanta cu cortul...... eu am ramas fara glas ... si nici un efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Borris, va trebui sa vii cu argumente solide si convingatoare...ia sa-ti vedem capacitatea de persuasiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Buna dimineata ! neatza pui Borris , am o rugaminte la tine .... prezinta si tu avantajele mersului in vacanta cu cortul...... eu am ramas fara glas ... si nici un efect avantaje.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Buna dimineata ! neatza pui Borris , am o rugaminte la tine .... prezinta si tu avantajele mersului in vacanta cu cortul...... eu am ramas fara glas ... si nici un efect Borris, va trebui sa vii cu argumente solide si convingatoare...ia sa-ti vedem capacitatea de persuasiune... Ce-aveți bă cu mine Cel mai solid avantaj e că e moca, dar avantajul ăsta nu se pune la voi pentru că sunteți niÂşte bogătani Avantaje nu sunt pentru mersul în concediu, dar sunt pentru un w/e în Vama Veche, pentru că despre asta e vorba. ÂŞi altfel merge mahmureala de dimineață când deschizi cortul si dai cu ochii de mare, but then again... încă un avantaj care nu se pune la voi Editat Martie 20, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Ce-aveți bă cu mine Cel mai solid avantaj e că e moca, dar avantajul ăsta nu se pune la voi pentru că sunteți niÂşte bogătani Avantaje nu sunt pentru mersul în concediu, dar sunt pentru un w/e în Vama Veche, pentru că despre asta e vorba. ÂŞi altfel merge mahmureala de dimineață când deschizi cortul si dai cu ochii de mare, but then again... încă un avantaj care nu se pune la voi cata rautate din partea ta ..... Editat Martie 20, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) cata rautate din partea ta ..... Ce răutate mă, când ai fost tu ultima dată mahmur? Editat Martie 20, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate