costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 v-astept pe tine si pe DKW cu banii pe © daca ne astepti cu sarmale si vin mai vorbim DKW ule, tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 daca ne astepti cu sarmale si vin mai vorbim Pot sa va astept cu maxim niste Ctrl+V fainoase si niste CocaCola . Am frigiderul gol. Mincarea e la matusi-mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Pot sa va astept cu maxim niste Ctrl+V fainoase si niste CocaCola . Am frigiderul gol. Mincarea e la matusi-mea. daca il aducem si pe Shinu pe post de desert ne ierti de bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Anunt oficial: Prealuminatul Sonea, etalonul frumusetii masculine (cu plete) anunta pe aceasta cale ca urmeaza sa se casatoreasca astazi la ora 22.30 la manastirea Casin. Sunteti asteptati cu mic cu mare pentru a fi martori dupa slujba la prezentarea cearsafului. Nu stiu cine este mireasa, dar cred ca vom avea o surpriza )) DKW ule sa nu lipsesti ma ia azi de nevasta si eu nu stiu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 dupa ce luam lumina o punem de'o plimbare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 dupa ce luam lumina o punem de'o plimbare??? Ma luati si pe mine cu voi ? O sa fiu cuminte,promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 dupa ce luam lumina o punem de'o plimbare??? se impart faruri la biserica? Ma luati si pe mine cu voi ? O sa fiu cuminte,promit vrei si tu faruri noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 vrei si tu faruri noi? Nu. Vreau doar sa nu fiu singura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Nu. Vreau doar sa nu fiu singura . hai cu mine la fratii nostrii de la casa de copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 hai cu mine la fratii nostrii de la casa de copii Ma iei cu tine? Merg,merg o sa fiu cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 v-astept pe tine si pe DKW cu banii pe © pei ieo tre' sa iau bani de la juma de forum pa ©! Ma iei cu tine? Merg,merg o sa fiu cuminte iar umblatzi creanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 he he, matrimoniacii ataca militariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Anunt oficial: Prealuminatul Sonea, etalonul frumusetii masculine (cu plete) anunta pe aceasta cale ca urmeaza sa se casatoreasca astazi la ora 22.30 la manastirea Casin. Sunteti asteptati cu mic cu mare pentru a fi martori dupa slujba la prezentarea cearsafului. Nu stiu cine este mireasa, dar cred ca vom avea o surpriza )) DKW ule sa nu lipsesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 he he, matrimoniacii ataca militariul Si tu ce faci ?Il aperi ? Nu cumva ai atacat si tu in ultimul timp matrimoniacii ? pei ieo tre' sa iau bani de la juma de forum pa ©! iar umblatzi creanga? Creanga am umblat azi cu dracusoru' . Am vizitat parcurile din bucuresti,le-am luat la rand. ne-am uitat dupa pitzi si coca , le-am facut poze si filmulete ,sa le punem pe haifaiv si iutub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 he he, matrimoniacii ataca militariul De astia si de tigani nu poti sa scapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Si tu ce faci ?Il aperi ? Nu cumva ai atacat si tu in ultimul timp matrimoniacii ? calul troian De astia si de tigani nu poti sa scapi. proasta comparatie sunt stricate ouale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Creanga am umblat azi cu dracusoru' . in sfanta zi de Copy-Paste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 De astia si de tigani nu poti sa scapi. Da' tu nu esti tot matrimoniac ma? Te-ai schimbat intre timp ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 De astia si de tigani nu poti sa scapi. ...mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 ...mda... Bey,io m-apuc sa mananc cozonac . Cine vrea? Am si oua Rosii toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 yamaha austria rt conduce cursa de 24 h de la le mans yamaha austria rt conduce cursa de 24 h de la le mans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Bey,io m-apuc sa mananc cozonac .Cine vrea? Am si oua Rosii toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 in ultima ora au fost pe topicul asta mai multe posturi decat in ultima luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Ce-i nene dkw ? Vrei si tu oooo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Ce-i nene dkw ?Vrei si tu oooo ? eu vreau sarmai si cozonac! ca tot sunt pieton merge si o bere, chiar 2-3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate