costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 1 Guest....Alexutza te ai speriat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) chestia e k nu dau reply la matrimoniale..si nu sunt offtopic...ci ma aflu pe topicul care trebe..militari...voi sariti k sacalii...e interesant ce se scrie pe topic,insa voi probabil nu agreati pe cei care nu cunoasteti..pt asta cred k este topicul destinat celor din militari nu? Editat Aprilie 23, 2009 de pussicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) pussicat cine e pussicat?? ...numai albastrii pe aici si un rosu ce evolueaza lumea asta doar numarul de posturi, lumea nu. chestia e k nu dau reply la matrimoniale..si nu sunt offtopic...ci ma aflu pe topicul care trebe..militari...voi sariti k sacalii...e interesant ce se scrie pe topic,insa voi probabil nu agreati pe cei care nu cunoasteti.. Si ne place textele gen mIrc.....asta ai uitat. Pai hai sa te cunoastem. Deci ASL-PLS. (asa suntem noi sacali, trebuie sa te obijnuiesti) Editat Aprilie 23, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 chestia e k nu dau reply la matrimoniale..si nu sunt offtopic...ci ma aflu pe topicul care trebe..militari...voi sariti k sacalii...e interesant ce se scrie pe topic,insa voi probabil nu agreati pe cei care nu cunoasteti.. invata sa te prezinti cum trebuie si atunci poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 chestia e k nu dau reply la matrimoniale..si nu sunt offtopic...ci ma aflu pe topicul care trebe..militari...voi sariti k sacalii...e interesant ce se scrie pe topic,insa voi probabil nu agreati pe cei care nu cunoasteti.. nu agream clonele prezinta-te si ai sa vezi doar numarul de posturi, lumea nu. serbane nu fii tata rautacios....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu agream clonele prezinta-te si ai sa vezi great minds think alike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 1 Guest....Alexutza te ai speriat? Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Pitzy, tu ce cauti aici? (sar'na tanti Ralucone) Bai. ia gata cu chatul. Am inteles ca diseara e deschiderea oficiala a reuniunilor faimoase ale gastii locale. Sa lasam fata sa se prezinte. DECI, Pussicat.... Editat Aprilie 23, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Fac-la-naiba....adica sunt IT-st? (ca sa nu o zic p-ailalta cu ghei) Esti (ex?) matrimoniac. Asa cum eu sunt ex-militarist, pentru ca nu mai stau in militari dar gasca mi-e in continuare draga Ce-ar fi sa ne avem si noi ca fratii? Ce ziceti? si tu ai uitat de unde ai plecat? fugi si pune berile alea la rece ex-militarist, ex-urbanriderist, ex-matrimoniac ... de fapt acu' inca o ard cu matrimoniacii. cand o dam pe berici? chestia e k nu dau reply la matrimoniale..si nu sunt offtopic...ci ma aflu pe topicul care trebe..militari...voi sariti k sacalii...e interesant ce se scrie pe topic,insa voi probabil nu agreati pe cei care nu cunoasteti..pt asta cred k este topicul destinat celor din militari nu? problema e ca toti te cred clona. daca nu esti clona prezinta-et, iesi cu ei la suculet si s-a rezolvat problema. daca esti clona o sa ai suspend pe ambele conturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS.. UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) cand o dam pe berici? in weekend la amkart ursu si iron aduc ghinion si nu mai calc acolo @miau asl pls Editat Aprilie 23, 2009 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS..UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... vand eu un RR 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 unde vreti voi.mergem la Cocosu Rosu?daca vreti in alta parte e ok oriunde,propuneri sa fie.Parca vad mergem numai noi 3...adica voi 2 ca eu intarzii.La 20,hai ca dau mass... Vin Âşi eu diseară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 vand eu un RR 2005 mai prodigy,rr e cam scump pt mine,momentan nu am atata cas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 vand eu un RR 2005 600, 919, 929, 954 sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS..UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... Am eu F4i. Câti bani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS..UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... ai gresit topicul. muta-te pe cbr-isti sau uita-te in semnatura lui adidas ,e un cbr de vanzare. si strumfuadi mai vinde unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Editat Aprilie 23, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 mai prodigy,rr e cam scump pt mine,momentan nu am atata cas. 4500 eur ti se pare scump?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS..UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... cbrf4i cauta aici /index.php?...&start=5770 ei sunt gasca mea si oricare din ei nu e tepar. adica cat dai atata face, si-ti zic ce bube are sau nu motoru. in weekend la amkart . ursu si iron aduc ghinion si nu mai calc acolo bani sa fie ca acolo vin cu placere. daca nu rup distributia pana atunci, poate gasesc si bani de circuit vand eu un RR 2005 reclama "ascunsa" Am eu F4i. Câti bani ai? Il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 un f4i sport,rosu sa nu fie.max 3500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Am eu F4i. Câti bani ai? e foame de bani, e foame de bani baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shinule nu mai pacali fata, ca nu merita F4i, 1000 RR e numa` bun... jur pe portocaliu ducati, daca nu e asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS..UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... Si carnet ai matale de cind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 un f4i sport,rosu sa nu fie.max 3500 f 4i rosu nu o sa prea gasesti, daca nu ma insel nu exista culoarea de serie decat custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate