costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 eu n-am, si nici macheta de R1 n-am m-am axat doar pe vechituri. dau la schimb machete noi (18 - 20 primaveri maxim, 90/60/90) pentru modele vechi (30-40 primaveri maxim, folosite dar nu uzate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @neutral - aparentele inseala. Stiu la ce te referi dar trebuie sa iesi cu ei la o bere ca sa-ti dai seama ca-s o gasca de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) dau la schimb machete noi (18 - 20 primaveri maxim, 90/60/90) pentru modele vechi (30-40 primaveri maxim, folosite dar nu uzate) intristing...as avea o vecina macheta care se incadreaza Editat Aprilie 24, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @neutral - aparentele inseala. Stiu la ce te referi dar trebuie sa iesi cu ei la o bereca sa-ti dai seama ca-s o gasca de nota 10 bah.... 20, ca de 10 era anu trecut. acu s-au inmultit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Instigatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Dragon, hahahaha, te spun. Io am rezolvat cu dragonu si duminica daca vremea tine cu noi bagam Cheia. Azi scap mai repede. Hammere unde te vizitam? Home?Ba io picamar (pickhammer nu am). Am un picon (un picamar muuuuult mai mare de se monteaza pe excavator). Sonea, daca ma superi si tragi fetele de ghiozdanel, cu ala pot sa iti fac fereastra mai mare si sa te gadil cu piconul la talpi. Nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau bau. Ce sa-ti spun,nasul intodeauna are ceva mai mare..Imi e si frica sa ma gandesc cum face ala ,de fapt cred ca patul se va transforma intr-un leagan,daca mai stau mult pe langa Buburuza nu o sa mai aud deloc asa ca zgomotul nu va mai fi o problema. ok, spun decat la .... stii tu .. , ramane in familie Sa nu-i spui lu Iulia Hohan...... Mergem maine la miting? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 400ron? pe ce/cate locuri? 400/luna? doar o parcare, fara acoperis?n-am inteles clar despre ce e vorba, dar pare destul de mult.... 400ron pt 4 motoare deci 100ron de persoana. Parcare ingradita, fara acoperis, urmand, dupa spusele patronului sa ia acoperis din banii dati de noi in cateva luni. Si mie mi se pare putin cam mult, dar pt cei fara alte solutii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Ce sa-ti spun,nasul intodeauna are ceva mai mare..Imi e si frica sa ma gandesc cum face ala ,de fapt cred ca patul se va transforma intr-un leagan,daca mai stau mult pe langa Buburuza nu o sa mai aud deloc asa ca zgomotul nu va mai fi o problema. Sa nu-i spui lu Iulia Hohan...... Mergem maine la miting? nu pot decat dupa ora 12 , dupa free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Maine, sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Cei care puteti veni sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere, steaguri si pancarte cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata sa fie transmise de presa mai departe. De asemenea, va fi inregistrat imnul motociclistilor. Dati mai departe pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Maine, sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Cei care puteti veni sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere, steaguri si pancarte cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata sa fie transmise de presa mai departe. De asemenea, va fi inregistrat imnul motociclistilor. Dati mai departe pe mess oare se duce cineva??? eu unul nu! sunt sictirit de astfel de manifestatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 oare se duce cineva??? eu unul nu! sunt sictirit de astfel de manifestatii! eu ma duc, ca doar nu mi am pus degeaba cauciucuri noi la carje si poate dupa dau si o tura pe la everest. Rippere ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 eu ma duc, ca doar nu mi am pus degeaba cauciucuri noi la carje si poate dupa dau si o tura pe la everest. Rippere ce zici? maine dimineata am neste treburi, asa ca nu stiu daca reusesc sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 maine dimineata am neste treburi, asa ca nu stiu daca reusesc sa ajung. Pacat, cica baga pitzi noi. Au pana si redurece dar numai ca trebe sa demonstrezi ca ai cont pe motoretism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Pacat, cica baga pitzi noi. Au pana si redurece dar numai ca trebe sa demonstrezi ca ai cont pe motoretism.ro sa vin cu ecuson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 sa vin cu ecuson? ultimile 5 posturi printate si neaparat cu tricou roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 ultimile 5 posturi printate si neaparat cu tricou roz Si s-a prezentat cu tricou' roz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilentAssassin Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Miercuri,29 aprilie dimineata plecam 3 in directia Vama Veche ne intoarcem duminica 3 mai.Daca mai vrea careva sa ni se alature e binevenit Ne inlalnim la ultima benzinarie spre autostrada soarelui la 11.30... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Si s-a prezentat cu tricou' roz? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 nu a venit la bustul gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 a venit la bustul gol cine? alexutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 cine? alexutza? lotul nou de pitzi, erau toate la bustul gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 lotul nou de pitzi, erau toate la bustul gol si acum zici...pfuai si meritau, e buna oferta de primavara-vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 si acum zici...pfuai si meritau, e buna oferta de primavara-vara? mai buna a fost aia de toamna-iarna, ce asistente bune am avut hai sa mai deranjam si alte topicuri, unde ne mutam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 mai buna a fost aia de toamna-iarna, ce asistente bune am avut hai sa mai deranjam si alte topicuri, unde ne mutam? undeva unde is multe fete P.S: noi de ce nu avem topic cu everest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 undeva unde is multe fete P.S: noi de ce nu avem topic cu everest? la asta ma gandeam si eu, facem unu? ii luam si pe alexxx, ssss si mirci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate