ser79ban Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Deci nu vreti sa ascultati de oameni mai batrini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Deci nu vreti sa ascultati de oameni mai batrini Nu avem de ales , castiga majoritatea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Deci nu vreti sa ascultati de oameni mai batrini Filmele de zici tu de ele sunt draguțe, dar le-am văzut deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Deci nu vreti sa ascultati de oameni mai batrini lasa tu ca avem timp sa le vedem pe toate, desi recunosc ca recomandarile tale erau foarte bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 dragutzule eu vin la gamer cu inca 4 persoane V-am notat drăguțo, dar ar fi bine să mai găseÂşti încă o persoană ca să intrați 2 pe un bilet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 facem un gratar la palat ? in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 A zis gratar nu vodka, de ce zambesti asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 A zis gratar nu vodka, de ce zambesti asa? m-asteptam sa apari E gratar la palat,nu orice gratar ,normal ca ranjesc . Si.......mai stii ,poate apare si vodca intre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Dream on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Dream on... nu-mi spulbera visele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Pai cu asta ma ocup, destram visele muritorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 PS - for all. Pentru Raducu aci de fata garantez eu ca e baiat ok Aaaaa, asa carevasazica, numai pentru Raducu garantezi, daaaa? Asta se cheama discriminare. Las' ca te tin io minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Aaaaa, asa carevasazica, numai pentru Raducu garantezi, daaaa? Asta se cheama discriminare. Las' ca te tin io minte Tu deja ai garantat singura pt tine , eu te-am tras la pustnicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Vine cineva maine la Arc ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Aaaaa, asa carevasazica, numai pentru Raducu garantezi, daaaa? Asta se cheama discriminare. Las' ca te tin io minte Aaaaa...deci nu garantezi si tu pt mine! :-P cum naiba vroiai sa zica si de tine ca esti baiat ok?? Editat Septembrie 29, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Aaaaa...deci nu garantezi si tu pt mine! :-Pcum naiba vroiai sa zica si de tine ca esti baiat ok?? mah,da' tu nu aveai o kawasaki ? Editat Septembrie 29, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 ha? nu...probabil ca era a altuia. mumoasa mea este asta (bine,si uraciosu` de la vanzare din semnatura): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Asa ziceam si eu aseara si azi dimineata cand m-am ridicat din pat. Oricum a fost fun ,mai vreau Sonea e ca un drog vrei din ce in ce mAI MULt.Iti dai seama ce mascul al dracu e ca dupa ce a calarit-o pe alta (suzi )esti rupata tu...Numai ca te-ai uitsat si esti rupta... Te-a dus Sonea ca vantul Sonea are 2 viteze precum calul lui harap alb ca vantul si ca gandul.... Daaaa A avut el momente de slabiciune cand a chinuit-o pe suzi ,dar in rest a fost ok Sa intelegem ca nu iti place biciul ud? Sonea e un zeu! Amin d-abia acum ti-ai dat seama? Angel ma tot lauda poate gasesc si eu o crestina sa intre la mine in parohie...doar,doar AM NET LA SANTIER,SARUMANA DAN RADU... Mesaj completat nu-mi spulbera visele VISUL TAU SUNT EU,,DACA TE PRIND CA VISEZI LA ALTUL TE CRAP. Editat Septembrie 29, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Angel ma tot lauda poate gasesc si eu o crestina sa intre la mine in parohie...doar,doar pai, n-ai gasit-o deja? cu alexutzza cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 pai, n-ai gasit-o deja? cu alexutzza cum ramane? Alezutza nu ma mai iubeste,cred ca are un nou cordaci.pe mine nici nu ma mai baga in sema cred ca sunt un curi buri pt ea.Mi-a rupt inima si a dat-o la catei...Haaaammmmmmm hammmmmmm hammmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Alezutza nu ma mai iubeste,cred ca are un nou cordaci.pe mine nici nu ma mai baga in sema cred ca sunt un curi buri pt ea.Mi-a rupt inima si a dat-o la catei...Haaaammmmmmm hammmmmmm hammmmmm la aia de pe santier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Alezutza nu ma mai iubeste,cred ca are un nou cordaci.pe mine nici nu ma mai baga in sema cred ca sunt un curi buri pt ea.Mi-a rupt inima si a dat-o la catei...Haaaammmmmmm hammmmmmm hammmmmm Ba eu cred ca inca te iubeste, dar se face ca nu o interesezi ca tu sa crezi ca nu o interesezi si sa te interesezi mai mult de ea ....G Force... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Ba eu cred ca inca te iubeste, dar se face ca nu o interesezi ca tu sa crezi ca nu o interesezi si sa te interesezi mai mult de ea ....G Force... am citit de 3 ori ca sa inteleg si in sfarsit mi-am dat seama ce ai vrut sa zici....uf,femeile astea ce dreptate au....Eu care credeam ca dragostea mea va fi impartasita.....Iar sunt pe dinafara,lasa ca vine imi creste mie parul...sa vezi atunci cu tabara femeile pe mine.... Mesaj completat Imi fac eu gagica sa va vad atunci ce mai ziceti.....dusmanosilor.... Mesaj completat dar de ce sa-mi mai fac gagica cand pot sa-mi mai iau un catel,ala ma iubeste sigur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Iar sunt pe dinafara,lasa ca vine imi creste mie parul...sa vezi atunci cu tabara femeile pe mine.... Sonea, "nu conteaza cat de lung ai parul. Important e cat si cum gandesti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Sonea, "nu conteaza cat de lung ai parul. Important e cat si cum gandesti" Daca gandesc cat am parul acum nu am decat sa ma duc la balamuc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate