Alex The Ripper Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Alexandra, linisteste-te...Nu l-ai vazut in ce hal arata sonea? Cine crezi ca il mai ia asa cu tatele lasate, si cum umbla fara sutien?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Deci, oameni, pe la cinci dam adunarea, da!? Sper ca nu v-a speriat un pic de udatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Alexandra, linisteste-te...Nu l-ai vazut in ce hal arata sonea? Cine crezi ca il mai ia asa cu tatele lasate, si cum umbla fara sutien?!? Pai nu vezi ce zice?? ca-si ia nevasta,auzi!! in alta ordine de idei, mergi diseara in iron ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Deci, oameni, pe la cinci dam adunarea, da!? Sper ca nu v-a speriat un pic de udatura... Pe mine ma cam speriat udatura asta ,chiar ma enerveaza .....ce gratar mai facem noi pe ploaie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Pe mine ma cam speriat udatura asta ,chiar ma enerveaza .....ce gratar mai facem noi pe ploaie ? Avem conditii la palat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 e musai sa venim cu mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Deci, oameni, pe la cinci dam adunarea, da!? Sper ca nu v-a speriat un pic de udatura... Eu nu mai vin da' poate nu dormiti acolo si dati si voi un telefon seara ,ori treceti prin iron sau ..prin alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Bravo militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Avem conditii la palat Asa, asa, cum zice buburuza . Claman.. un pic de apa nu face rau. Numa' sa te feresti de rugina! @Raducu - te stim de motociclist, nu'i musai sa vii cu proba. te primim si cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Asa, asa, cum zice buburuza . Claman.. un pic de apa nu face rau. Numa' sa te feresti de rugina! @Raducu - te stim de motociclist, nu'i musai sa vii cu proba. te primim si cu masina. daca stii sa ajungi in cotroceni pe la 15.00,te iau si pe tine,soro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 daca stii sa ajungi in cotroceni pe la 15.00,te iau si pe tine,soro. soro.. io am transportul aranjat suna-ma daca te ratacesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 soro.. io am transportul aranjat suna-ma daca te ratacesti Bă, care ați comandat ploaia asta? Uite cum stau eu acasă... Primiți Âşi fiul rătăcitor la palat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Bă, care ați comandat ploaia asta? Uite cum stau eu acasă... Primiți Âşi fiul rătăcitor la palat? ce ma enervezi ,mah ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Bă, care ați comandat ploaia asta? Uite cum stau eu acasă... Primiți Âşi fiul rătăcitor la palat? primim. oricum te numaraseram si pe tine, cand am facut aproximarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Doar pe tine te iubesc numai ca tu esti balaurul care scuipa flacai... Alexandra, linisteste-te...Nu l-ai vazut in ce hal arata sonea? Cine crezi ca il mai ia asa cu tatele lasate, si cum umbla fara sutien?!? Pai eu am tzate ea are tzate traim in simbioza.Gasesc eu ocrestina sa ma bge in parohia ei si sa ma hironiseasca. Pai nu vezi ce zice?? ca-si ia nevasta,auzi!! E care te-am rugat sa ma insotesti la nunta si tu m-ai refuzat pt ca nu sunt destul de demn pt tine.Vroam sa te introduc in admosfera nuntilor sa nu te ia prin surprindere si tu nimic. Pe mine ma cam speriat udatura asta ,chiar ma enerveaza .....ce gratar mai facem noi pe ploaie ? Claudiule de cand te sperieudatura tot sinurel ai ramas.... Mesaj completat Sonea e al dracului de trist ,mai e unu care s insoara la nu si am ramas ultimul mohican......Sunt asa de emotinat,imi e al dracului de geu sa lupt cu soara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Sonea ne-a blestemat sa avem un weekend ploios , tocmai din cauza ca el a trebuit sa plece acum stiti cine este vinovatul Cata rautate pe omul asta , a starnit ploaia pe noi Editat Octombrie 3, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Sonea ne-a blestemat sa avem un weekend ploios , tocmai din cauza ca el a trebuit sa plece acum stiti cine este vinovatul al dracu dusmanos dupa ce ca sunt departe de voi mamaisi dusmaniti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 la 4jumate eram eu, Dacia gri si cainele....si dunga continua de pe mijlocul strazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) ..pentru maine dimineata la cafea....de ascultat si de vazut clipul. Editat Octombrie 3, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Sonea mama, numai neveste iti dau in cap, mai ales ca ai plecat la Oradea fara mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Blestemul zeului sonea persista in continuare , ploaia sa va opri cand va ajunge el in bucuresti Zeule , n-ai pic de mila de muritorii de rand ca vor si ei sa se plimbe ? Editat Octombrie 4, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Sonea mama, numai neveste iti dau in cap, mai ales ca ai plecat la Oradea fara mine! Doar tu esti aleasa pe care o voi duce la altar si cu care imi voi petrece toata viata.Ti-am spus ca vin cu lautarii cu mandolina sa-ti cant sub balcon. Blestemul zeului sonea persista in continuare , ploaia sa va opri cand va ajunge el in bucurestiZeule , n-ai pic de mila de muritorii de rand ca vor si ei sa se plimbe ? Luni tre sa se opreasca ploaia ca mai am si treaba,liuba tu ce sti de ploaie?Claudiule ti-ai dorii sa se opreasca sa te apuci de preacurvit..... EU JUR CA NU MA MAI IMBAT NICIODATA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Doar tu esti aleasa pe care o voi duce la altar si cu care imi voi petrece toata viata.Ti-am spus ca vin cu lautarii cu mandolina sa-ti cant sub balcon. Luni tre sa se opreasca ploaia ca mai am si treaba,liuba tu ce sti de ploaie?Claudiule ti-ai dorii sa se opreasca sa te apuci de preacurvit..... EU JUR CA NU MA MAI IMBAT NICIODATA. :laugh: Editat Octombrie 4, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Nu inteleg de ce razi ori ca nu ma mai imbatori ca ma insor cu ravenita....Ambee variante sunt demne de lat in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Acu ai facut si public, nu mai ai scapare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate