kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 autografele le dau nmai pe sani asa ca scoate sfacul la interval. eu sunt mai pudica de felu' meu ...il las pe claudiu, ii cedez aceasta onoare Mesaj completat mai ales alea in cae fac striptese rebel mai erai...ce face casnicia din om. Mesaj completat si o sa va luati cu banii aia o guma turbo. adica doar atat valorezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 eu sunt mai pudica de felu' meu ...il las pe claudiu, ii cedez aceasta onoareMesaj completat rebel mai erai...ce face casnicia din om. Mesaj completat adica doar atat valorezi? pai de claudiu era vorba nu intelg de ce amesteci si sfarcul tau intr-o discutie plina e masculinitate... Casnicia noastra ma duce pe un drum stabil in care cuvantul de ordine va fi,sa mai aprinda cineva lumina......... Turbo e deja o antichitate nu cred ca mai gasesti decat la colectionari,asa ca sunt deja colbit de vreme o antichitate....... Sunt foarte trist Ravenitza nu ma mai iubeste nici un pic,sunt tare dezamagit de ruptura dintre noi, sper macar sa ramanem prieteni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Never!!! Sa nu te mai vad niciodata ca nu stiu cum reactionez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 buna seara frumoaso ,hai zambeste ca te vad ca citesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Numa venele sa nu ti le tai...Stiu ca suferi, e lumea cruda. Te simti parasit, nu te mai iubeste nimeni, inseamna ca ai ales prost momentul sa te lasi de bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Never!!! Sa nu te mai vad niciodata ca nu stiu cum reactionez! asa sunteti voi femeile ,dupa ce ne faceti sa vorbim singuri dupa aia nu ne mai dati nicio atentie,doar ne perpeliti dupa care aruncati inimile noastre a caini,unde mai pui ca ne trebuies si cativa ani sa ne revenim....plus picioare rupte... Mesaj completat sa nu rupi hainele de pe mine daca suntem in public pt ca vreau sa-mi vand imagine la playboy Mesaj completat Numa venele sa nu ti le tai...Stiu ca suferi, e lumea cruda. Te simti parasit, nu te mai iubeste nimeni, inseamna ca ai ales prost momentul sa te lasi de bautura. Ma las ca nici in bautura nu mai gasesc linistea,sa ma fac zoofil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 asa sunteti voi femeile ,dupa ce ne faceti sa vorbim singuri dupa aia nu ne mai dati nicio atentie,doar ne perpeliti dupa care aruncati inimile noastre a caini,unde mai pui ca ne trebuies si cativa ani sa ne revenim....plus picioare rupte...Mesaj completat sa nu rupi hainele de pe mine daca suntem in public pt ca vreau sa-mi vand imagine la playboy Iti dedic o melodie: Nu ma mai cunosti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Ma las ca nici in bautura nu mai gasesc linistea,sa ma fac zoofil? Nu trebuie sa o dai chiar in asa extrema. Iata raspunsul la toate problemele tale: Editat Octombrie 6, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 pai eu nu sunt un barbat oarecare sunt zeus...Si te cunosc bine pt nu te potiascunde de sentimentele ce mi le porti.Orice ar fi barbat mai frumos ca mine nu ai unde sa gasesti... Multumesc solidaritatii masculine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 http://www.antena1.ro/index.php?page=webca...ow&item=454 Pentru cine nu a vazut frumusete de baieti aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 e clar,ca dam bine pe sticla cred a avem sanse sa facem cariere de piatre dar pe a rinichi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Intrucat nu sa pronuntat nimeni ca vrea la film sa decis anularea lui pentru saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Acu v-am vazut si eu Bre ce vedete prin Militari si nu numai...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 mereu am vrut sa aflu ceva din culise..fetele alea sunt platite sa fie proaste,sau e posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Nu stiu mah, acuma ma uit si eu, si nu-mi vine sa cred... Ori au scenariu, ori sunt niste fete incredibile. Cred ca au facut preselectie sa le aleaga pe cele mai proaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 in cazul lor.... prostia nu are limite , cred ca prostia a fost motiv principal de recrutare al lor ... ori poate... asta-i scenariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 m-ati lamurit bustean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 m-ati lamurit bustean. te mai dor picioarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 te mai dor picioarele? nu vezi ca azi nu ma dezlipesc de computer? ..am incercat sa ies,dar tipau copiii pe strada: "uite pinguinu`!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 m-ati lamurit bustean. Noi am fost acolo, dar fetele erau inregistrate. Nu stim daca era facatura sau nu. sau ma rog, Sonea poate sa afle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 nu vezi ca azi nu ma dezlipesc de computer? ..am incercat sa ies,dar tipau copiii pe strada: "uite pinguinu`!" Pai si tu trebuia sa incepi sa dansezi dansul pinguinului In alta ordine de idei,care stiti cum pot sa-mi schimb si eu cauciucu pe fata fara sa ma duc cu mobra la vulcanizare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 In alta ordine de idei,care stiti cum pot sa-mi schimb si eu cauciucu pe fata fara sa ma duc cu mobra la vulcanizare ? o lasi intr-o zona rau famata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 o lasi intr-o zona rau famata. Am lasat-o in fata blocului si mi-au taiat cauciucu acu cateva luni,so..... nu tre sa fie o zona rau famata musai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pai si tu trebuia sa incepi sa dansezi dansul pinguinului In alta ordine de idei,care stiti cum pot sa-mi schimb si eu cauciucu pe fata fara sa ma duc cu mobra la vulcanizare ? Dai roata jos si te duci doar cu roata. E simplu la cbr ca ai cric central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Nu cred ca are la "RR-ul" ei Mesaj completat Le: Boriss trage bine Ducati-ul dar mai tare trage RR-ul Cand mai alergem pe niste c'ur(v)be? Editat Octombrie 7, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate