claman Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Claule io te plac asa cum esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) bine ai venit,citeste forymul si vino la intalnire. Care intalnire ca in ultimele 30 de pagini nu am reusit sa inteleg nimic din forumul asta .Parca e un canal de mirc din 96~99. Apropo stiti cumva o vulcanizare moto la noi in zona ..ca am o problema enervanta la roata din fata .....pierd presiune si totusi pierd atat de putin ca nu se vede pana.[ori e un por ori e o sarmulita subtire infipta si in cauciuc si in camera] Editat Octombrie 12, 2009 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Care intalnire ca in ultimele 30 de pagini nu am reusit sa inteleg nimic din forumul asta .Parca e un canal de mirc din 96~99. Apropo stiti cumva o vulcanizare moto la noi in zona ..ca am o problema enervanta la roata din fata .....pierd presiune si totusi pierd atat de putin ca nu se vede pana.[ori e un por ori e o sarmulita subtire infipta si in cauciuc si in camera] Nu s-o intelege mai nimic dar ne vedem de obicei joia si tot atunci stabilim si ora si locul. Probabil joia trecuta a picat in urma cu mai mult de 30 de pagini Vulcanizari moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) salutare ERU! ..pana azi eu eram ultimu` aterizat...si am inteles asa: indiferent de nr de pagini,joi pe la 8-8.30 plimbarica cu plecare din militari. acu`,am si eu 2 intrebari: 1...cand se trece la ora de iarna? 2...la role se baga careva maine? Editat Octombrie 12, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salutare ERU! ..pana azi eu eram ultimu` aterizat...si am inteles asa: indiferent de nr de pagini,joi pe la 8-8.30 plimbarica cu plecare din militari. acu`,am si eu 2 intrebari: 1...cand se trece la ora de iarna? 2...la role se baga careva maine? 1...parca ultima sambata din luna 2...nu ma bag ca's ocupata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 1...parca ultima sambata din luna2...nu ma bag ca's ocupata intrebam de "ora de iarna" la intalnirea de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 2...la role se baga careva maine? eventual indoor au anuntat ca va ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eventual indoor au anuntat ca va ploua se pare ca voi cauta o zona uscata. ..si daca nu se potoleste vremea saptamana asta,evadez 2-3 zile intr-o tara calda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eventual indoor au anuntat ca va ploua trial indoor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 intrebam de "ora de iarna" la intalnirea de joi. aaaa...pai nu se trece ca eu lucrez tot pana la aceeasi ora fie vara, fie iarna... Iarna chiar imi place sa lucrez mai mult ca asa poate trece mai repede si nu ma supar daca stau pana pe la 9-10 la firma Mesaj completat se pare ca voi cauta o zona uscata. ..si daca nu se potoleste vremea saptamana asta,evadez 2-3 zile intr-o tara calda. Vin si eu ca asa nu se mai poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) trial indoor? ihi, ihi! Editat Octombrie 12, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Vin si eu ca asa nu se mai poate! de role zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 de role zici? Neah. De tarile calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Vin si eu ca asa nu se mai poate! de role zici? baietii astia...imediat o dau la-ntors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 baietii astia...imediat o dau la-ntors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Buna dimineata forumisti si motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Neatzaaaaaaaa ce faceti dragilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ce liniste p`acilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Care intalnire ca in ultimele 30 de pagini nu am reusit sa inteleg nimic din forumul asta .Parca e un canal de mirc din 96~99. Apropo stiti cumva o vulcanizare moto la noi in zona ..ca am o problema enervanta la roata din fata .....pierd presiune si totusi pierd atat de putin ca nu se vede pana.[ori e un por ori e o sarmulita subtire infipta si in cauciuc si in camera] Daca nu ai apucat inca sa citesti topicul de vulcanizari (eu nu am citit), mai pe scurt, la Agipul de langa Politehnica e un service moto. Au si vulcanizare acolo. Iar intalnirea e joia la benzinaria MOL de la liceul TV. Apar si eu de obicei, nu pe doua roti ci cu patru labe si blana (prietenii stiu de ce). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Faceti o petrecere surpriza. Mergeti peste el acasa, si strigati SURPRIZA. nu ca asta e dusmanos si nu ne deschide usa dar poate il mituim cu rachiu ca dansatoare exotice nu vrea. Ma tin de baraca sa nu o ia vantul care bate ca nebunul si imi umfla minunatul meu par lung .Facem o spirala ca parca am iesit toti din misa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Ma tin de baraca sa nu o ia vantul care bate ca nebunul si imi umfla minunatul meu par lung . vai da chiar ca e frig. Am iesit la o pipa si am intepenit in fustitza mea scurta ca o floare care sunt cand am plecat era cald si bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 vai da chiar ca e frig. Am iesit la o pipa si am intepenit in fustitza mea scurta ca o floare care sunt cand am plecat era cald si bine . Da' de cind esti tu plecata de acasa maica?!? Pina si eu care-s cu kerosenul in vene am apreciat dimineatza ca e cam frigut © Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Da' de cind esti tu plecata de acasa maica?!? Pina si eu care-s cu kerosenul in vene am apreciat dimineatza ca e cam frigut © pai am plecat pe la 10 ...sincera sa fiu... si era foarte ok afara..era si un pic de soare...am vrut chiar sa iau si motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Daca mai ploua mult asa, cred ca maine iau conserva la servici. Dar pina atunci, cred ca in seara asta imi spal geaca moto; ar fi pacat sa irosesc o inmuiere cu apa de ploaie @Dan: Bai, cum fac astia ai tai de au preturi diferite la GPL? Editat Octombrie 13, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Koko Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Eu New In Militari Mai Exact Apusului Serban Bogdan Stan Yamaha YZF R6 albastru KOKO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate