scorpioanca Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Afara este frig ,polua ....o ploaie rece ........iar eu sunt pe motor si aseara am fost tot pe motor ....oare am ceva la cap ? Nush ce sa zic, eu vreau sa plec cu motorul la munte. Oare imi lipseste o doaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Nush ce sa zic, eu vreau sa plec cu motorul la munte. Oare imi lipseste o doaga? Eu te inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Am avut o tentativa sa plec cu masina. In intersectie nu mergea semaforul, era blocaj, Iuliu Maniu plin bara la bara pe ambele sensuri. Am facut cale intoarsa, echipamentul de ploaie, mobra, ajuns in 20 min la munca. Sa nu ninga prea curand, atata tot Q.E.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 claudiu si lori..sa va ia naiba p-amandoi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Da , iti dau mocca ...chestii hahahaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) claudiu si lori..sa va ia naiba p-amandoi!! chiar ba ,am si combinezon de ploaie da e acasa mi-a adus aminte thomas ps : ce veneai tu raducule aseara agale prin ploaie , fara sapca ,fara umbrela ....dar cel mai important FARA CASCA Editat Octombrie 30, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Eu te inteleg Huh, m-am mai linistit claudiu si lori..sa va ia naiba p-amandoi!! Lasa ma ca e bine la caldurica, nu te agita atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 lucrezi cumva la un magazin? poti sa-mi faci rost de chesti mocca? Da ca si mie mi+a facut,are numai gagici periculoase acolo. Da , iti dau mocca ...chestii Mie nu mi+ai dat rulmentul si mai yicica esti prietenul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 bai, astia cu muntele...weekendu viitor ceva? eu am dat sfoara'n tara la niste oameni de-ai mei da' nu se prea misca. voi faceti vreo tura? daca da - ma luati si pe mine? am 80 kg fara tzoale, 100 cu tot cu ruxac... clau: defineste chestii...daca esti rusinos merge si pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Da ca si mie mi+a facut,are numai gagici periculoase acolo. Mie nu mi+ai dat rulmentul si mai yicica esti prietenul meu Se vede că băiețelu' ÂŞonea iar nu mai munceÂşte. E activitate pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 bai, astia cu muntele...weekendu viitor ceva?eu am dat sfoara'n tara la niste oameni de-ai mei da' nu se prea misca. voi faceti vreo tura? daca da - ma luati si pe mine? am 80 kg fara tzoale, 100 cu tot cu ruxac... clau: defineste chestii...daca esti rusinos merge si pe PM te asteptam pe tine sa definesti "chestii mocca " vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Se vede că băiețelu' ÂŞonea iar nu mai munceÂşte. E activitate pe forum si nici nu mai baga lumea in seama , uita repede sonea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) Se vede că băiețelu' ÂŞonea iar nu mai munceÂşte. E activitate pe forum baietelul e necajit ca ploua dar asteata sa bea tot rachiul la borisake la nunta,pardon la yiua lui... Editat Octombrie 30, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 te asteptam pe tine sa definesti "chestii mocca " vladase ok, in cazu' asta in acest moment m-ar interesa: -o casca Arai da' d'aia mai simpla, fara desenelea alea enervante de ma fac s'arat ca un pokemon - neste manusi - niste cizme touring - o protectie detasabial de coloana - niste cotiere mai micute sa mi le prind pe sub geaca - un cb 500 - o bomboana cu votca ce zici...sunt pe profilu' tau? ma rezolvi si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ok, in cazu' asta in acest moment m-ar interesa:-o casca Arai da' d'aia mai simpla, fara desenelea alea enervante de ma fac s'arat ca un pokemon - neste manusi - niste cizme touring - o protectie detasabial de coloana - niste cotiere mai micute sa mi le prind pe sub geaca - un cb 500 - o bomboana cu votca ce zici...sunt pe profilu' tau? ma rezolvi si pe mine? dar sa fie si vodca in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 pokemonii poti sa+i donyi la mandea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 bai, astia cu muntele...weekendu viitor ceva?voi faceti vreo tura? daca da - ma luati si pe mine? am 80 kg fara tzoale, 100 cu tot cu ruxac... Nush nimic de we urmator, tinem legatura daca e ceva - un cb 500 Pe buneeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ok, in cazu' asta in acest moment m-ar interesa:-o casca Arai da' d'aia mai simpla, fara desenelea alea enervante de ma fac s'arat ca un pokemon - neste manusi - niste cizme touring - o protectie detasabial de coloana - niste cotiere mai micute sa mi le prind pe sub geaca - un cb 500 - o bomboana cu votca ce zici...sunt pe profilu' tau? ma rezolvi si pe mine? Asa , deci : in loc de casca iti pot oferi un parbriz tenta verde cu parasolar optional si senzor de ploaie in loc de manusi , un volan sport imbracat in piele in loc de cizme un set de pedale , ambreiaj frana acceleratie din aluminiu (model r-type) ca protectie iti recomand airbagul lateral cotiere nu iti pot aduce , dar o cotiera centrala cu suport de pahar ar merge cb500 nu aducem ....insa o inscriptie cu VW BLUEMOTION se rezolva bomboana cu votca ? cred ca se rezolva Deci , magazin piese auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Asa , deci :in loc de casca iti pot oferi un parbriz tenta verde cu parasolar optional si senzor de ploaie in loc de manusi , un volan sport imbracat in piele in loc de cizme un set de pedale , ambreiaj frana acceleratie din aluminiu (model r-type) ca protectie iti recomand airbagul lateral cotiere nu iti pot aduce , dar o cotiera centrala cu suport de pahar ar merge cb500 nu aducem ....insa o inscriptie cu VW BLUEMOTION se rezolva bomboana cu votca ? cred ca se rezolva Deci , magazin piese auto bine asa. chiar daca nu's pt mine, le dau prin familie de Craciun Mesaj completat a...merg si pe logan, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 bine asa. chiar daca nu's pt mine, le dau prin familie de Craciun Mesaj completat a...merg si pe logan, nu? Parca il si vad pe vlad imbracat in Mos cum il ia pe unchiul lui pe genunchi care dupa ce spune poezia de rigoare primeste o bieleta sau un amortizor.Vlade sa nu-i surprinzi te sfatuiesc sa-i pui sa invete dupa programa sa nu aiba dupa aia reclamati. Claudiul parca nu mamai iubesti ,asa te cam simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Parca il si vad pe vlad imbracat in Mos cum il ia pe unchiul lui pe genunchi care dupa ce spune poezia de rigoare primeste o bieleta sau un amortizor.Vlade sa nu-i surprinzi te sfatuiesc sa-i pui sa invete dupa programa sa nu aiba dupa aia reclamati.Claudiul parca nu mamai iubesti ,asa te cam simt. unchiu' nu merita ma! is pentru veri, bunici si pt frate-miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Claudiul parca nu mamai iubesti ,asa te cam simt. De cand ai inceput sa vezi casutele ridicandu-se nu ma mai bagi in seama , si simt ca ma inseli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 De cand ai inceput sa vezi casutele ridicandu-se nu ma mai bagi in seama , si simt ca ma inseli vad pe dracu ca ale parca stau,oricum si mieimi e dor de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 si aseara am fost tot pe motor ....oare am ceva la cap ? Sigur ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate