ser79ban Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Bai , daca e asa atunci eu nu mai vin . Pai adica cum , tu folosesti tacul sa ma lovesti cu el ? in loc sa lovesti bilele Pai unde crezi ca o sa dea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Pai unde crezi ca o sa dea? Asta iti da peste degete , ca e sadic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Mergem la ping pong? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Mergem la ping pong? Mergem la biliard sau la cearceafuri ca la ping-pong transpiram si oricum nu stii sa joci Editat Noiembrie 4, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Claudiule mangaierea tacului meu pe bila va fi sageata infipta in inima ta.NU dau cu tacul decat la celellate bile. Rad de ceva timp dupa o discutie cu claudil pe mess...â cosmin sonea: ai vazut tu baiat mai frumos ca mine cosmin sonea: ? Claudiu Maneta: numai in filme Claudiu Maneta: da aia sunt machiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Claudiule mangaierea tacului meu pe bila va fi sageata infipta in inima ta.NU dau cu tacul decat la celellate bile.Rad de ceva timp dupa o discutie cu claudil pe mess...â cosmin sonea: ai vazut tu baiat mai frumos ca mine cosmin sonea: ? Claudiu Maneta: numai in filme Claudiu Maneta: da aia sunt machiati Hmm , nu e frumos sa postezi discutii private pe forum ......acum toata lumea o sa stie ca suntem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Hmm , nu e frumos sa postezi discutii private pe forum ......acum toata lumea o sa stie ca suntem impreuna Nebunilor Claudiule te fac praf la ping pong. Nu te mai las sa ma bati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Hmm , nu e frumos sa postezi discutii private pe forum ......acum toata lumea o sa stie ca suntem impreuna Sutem discreti,stai linistit nu ne miroase chiar nimeni,relatia noastra e de vis....Dar tot te rup la biliard. Nebunilor Claudiule te fac praf la ping pong. Nu te mai las sa ma bati Ha ha ha doar daca ii aduci catuse din alea cu blanita roz si dupa aia te pui cu paleta pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Sutem discreti,stai linistit nu ne miroase chiar nimeni,relatia noastra e de vis....Dar tot te rup la biliard. Ha ha ha doar daca ii aduci catuse din alea cu blanita roz si dupa aia te pui cu paleta pe el. Acum stie toata lumea ca ai fantezii cu Claudiul cu catuse roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Acum stie toata lumea ca ai fantezii cu Claudiul cu catuse roz invidioaso , noi folosim catuse cu blanitza nu coliere de plastic ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) invidioaso , noi folosim catuse cu blanitza nu coliere de plastic ca tine Nu-mi plac catusele cu blanita roz. Sunt prea gay Editat Noiembrie 4, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 mooaaa..i s-a pus pata pe voi!! buburuzo,nu ai nimic pe mess? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 mooaaa..i s-a pus pata pe voi!! buburuzo,nu ai nimic pe mess? Lasa-ma in pace ca ma iau si de tine acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Lasa-ma in pace ca ma iau si de tine acum uite un'e ierea Xena!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) uite un'e ierea Xena!!! DKWule, bag sama ca si pe tine te mananca Mai bine ne-ai face maine o vizita. Ce zici? Claudiul nu mai vrea in ruptul capului la ping pong. Vrea la biliard sau la cearceafuri. Ii e fricutaaaaa Editat Noiembrie 4, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 DKWule, bag sama ca si pe tine te mananca Mai bine ne-ai face maine o vizita. Ce zici? faceti cinste ca nu m-ati vazut de mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Nu-mi plac catusele cu blanita roz. Sunt prea gay de acord ! sonex iti recomand sa folosesti soricei .... daia cu care legi armatura. daca nu mai ai, ia niste sarma ghimpata de la vecinu din gard . biliard ? unde, cand, cum ? praf va fac... da...vin cu cele 6 bile ale mele..... aaa... sonex tb sa trec pe la tine ??? inca nu s-a terminat saptamana ( dar nici mult nu mai e ! ) si am o solutie pt tine cum sa iesi cu casa mai ieftin. Editat Noiembrie 5, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Claudiul nu mai vrea in ruptul capului la ping pong. Vrea la biliard sau la cearceafuri.Ii e fricutaaaaa Daa, mor de frica . De fapt ma cam plictisesc sa dau in tine cu mingea aia usoara , hai la tenis de camp macar sa-ti las ceva urme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Daa, mor de frica . De fapt ma cam plictisesc sa dau in tine cu mingea aia usoara , hai la tenis de camp macar sa-ti las ceva urme Ce jihad face Buburuza p'aci. Eu cred că n-a mai mâncat demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Haideti fratilor sariti cu o locatie ca e joi . Biliard , bowling, beutura ...pe unde ne strangem ? Editat Noiembrie 5, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Daa, mor de frica . De fapt ma cam plictisesc sa dau in tine cu mingea aia usoara , hai la tenis de camp macar sa-ti las ceva urme io am retinut doar camp si urme..ce dreaq aveti de gand? boris,pai nu prea are timp,ca de cateva zile sta numai pe mess si pe site-uri dubioase.. Editat Noiembrie 5, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 io am retinut doar camp si urme..ce dreaq aveti de gand? boris,pai nu prea are timp,ca de cateva zile sta numai pe mess si pe site-uri dubioase.. ce fel de site-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 dubioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 dubioase. pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 sonex doarme ????? sau s-a dus la santier dupa soricei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate