AEX Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Cine merge weekend-ul viitor la mare? Pe langa plimbare, putem sa si vedem ceva interesant acolo: "Competiția aviatică de nivel mondial, Aero GP 2008, va avea loc pe 7-8 iunie, în zona hotelului REX din stațiunea Mamaia între orele 13:00 – 18:00. Echivalentul aviatic al Formulei 1, Aero GP implică avioane puternice, zboruri la doar 10 m de nivelul solului si circuite restrânse, pe care se desfăsoară o cursă aeriană, dog fight (luptă) si demonstratii de acrobatie. La competiție participă cei mai buni piloți militari Âşi civili din lume. AceÂştia îÂşi vor face intrarea oficială printr-o manevră periculoasă Âşi o demonstrație de precizie, trecînd cu aeronavele pe sub podul de la Agigea." Cica se asteapta sa vina in jur de 500.000 de turisti pentru evenimentul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Nu mai stiu exact daca nu cumva Zuzu era cel care zicea de actiunea asta de la Mamaia. Stiu sigur ca s-a dus sambata la Clinceni, unde a avut loc o demonstratie. Eu lucrez, ca, altfel, as merge si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cred ca merg si eu ...la mare....tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Pacat ca n-ati venit ieri la paintball. Nici nu stiti ce ati pierdut A fost super tare!! Data viitoare vrem sa mergem la laserzone. Am inteles ca s-a deschis unul si in Militari. Poate mergem intr-un weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Pacat ca n-ati venit ieri la paintball. Nici nu stiti ce ati pierdut A fost super tare!! Data viitoare vrem sa mergem la laserzone. Am inteles ca s-a deschis unul si in Militari. Poate mergem intr-un weekend E unul langa BGS. Am vazut doar ca scrie laserzone, nu stiu cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 E unul langa BGS. Am vazut doar ca scrie laserzone, nu stiu cum e. Da, langa BGS e. N-am mai fost, dar merita incercat. Nu prea cred ca se compara cu paintballul, dar vom vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 adica pedala spate? Jonlupe, ai cam facut ochii mari azi dimineata cand m-ai vazut pe Varadero imbracat la cravata, nu? Banuiesc ca nu m-ai recunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Jonlupe, ai cam facut ochii mari azi dimineata cand m-ai vazut pe Varadero imbracat la cravata, nu? Banuiesc ca nu m-ai recunoscut Ce cautai ma in...armura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Ce cautai ma in...armura? Fara "armura" nu ma primesc sarmanii aia la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Jonlupe, ai cam facut ochii mari azi dimineata cand m-ai vazut pe Varadero imbracat la cravata, nu? Banuiesc ca nu m-ai recunoscut da-mi voie sa fiu putin offtopic: pls, fa-o pt mine, vino odata la ursu asa ador barbatii la costum pe moto Dau de baut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 da-mi voie sa fiu putin offtopic: pls, fa-o pt mine, vino odata la ursu asa ador barbatii la costum pe moto Dau de baut! Si eu care ma simteam super penibil... Bine ca mi-ai spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Cu laser zone ...va dau cateva detalii ai arme cu laser si o groaza de oglinzi plus ca e intuneric bezna acolo in 'labirintul ala'..........e super fun dai cu capul in toate oglinzile pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Si eu care ma simteam super penibil... Bine ca mi-ai spus Vai...am patit odata la stop cu un tip imbracat la costum, cu o casca flip-up, ii se vedea fata, pe un enduro...salivam si ma benoclam la el, incat am uitat si de stop, si ca s-a facut verde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Jonlupe, ai cam facut ochii mari azi dimineata cand m-ai vazut pe Varadero imbracat la cravata, nu? Banuiesc ca nu m-ai recunoscut eram in dubiu... parlamentam cu Simona: Borris o fi, sau n-o fi el... oricum, itsi shedea bine in cravata pe moto, ti-am si aratat! da-mi voie sa fiu putin offtopic: pls, fa-o pt mine, vino odata la ursu asa ador barbatii la costum pe moto Dau de baut! si pentru costumul lui Adam, ce dai? Cu laser zone ...va dau cateva detalii ai arme cu laser si o groaza de oglinzi plus ca e intuneric bezna acolo in 'labirintul ala'..........e super fun dai cu capul in toate oglinzile pe acolo deci venim cu echipamentul moto, in principal castile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 OOO pai pentru costumul lui Adam dau...multi bani, ca doar unul e Becali, fara numarrrrrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Vai...am patit odata la stop cu un tip imbracat la costum, cu o casca flip-up, ii se vedea fata, pe un enduro...salivam si ma benoclam la el, incat am uitat si de stop, si ca s-a facut verde... o Africa Twin? Casca neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 eram in dubiu... parlamentam cu Simona: Borris o fi, sau n-o fi el... oricum, itsi shedea bine in cravata pe moto, ti-am si aratat! si pentru costumul lui Adam, ce dai? deci venim cu echipamentul moto, in principal castile... Eu am stat cu geaca de motor si cu genunchierele la paintball Oricum in patru jocuri o singura bila m-a atins Mergem la laser zone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 o Africa Twin? Casca neagra? casca neagra sigur, dar motorul nu mai tin minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 casca neagra sigur, dar motorul nu mai tin minte... ... Cum de uiti tu detaliile astea...Pun pariu ca stii si ce colante avea pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Lupica, tu intorsesi ieri dimineata la Lujerului? Eram cu masina si te-am vazut. ) Shpionaj in toata regula ) Ai intors la semafor si ai luat-o inapoi spre Gorjului. In jur de... nu mai stiu, 10-11.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Nu mai stiu exact daca nu cumva Zuzu era cel care zicea de actiunea asta de la Mamaia. Stiu sigur ca s-a dus sambata la Clinceni, unde a avut loc o demonstratie. Eu lucrez, ca, altfel, as merge si eu... intr-adevar o sa fiu si sambata la constanta cu mai multi prieteni. aero GP este cea mai importanta demonstratie de aviatie sportiva din lume. din cate am inteles este a doua editie la noi, publicul va sta pe plaja iar avioanele vor performa deasupra marii. va fi acolo si un sportiv de la clinceni mihai dobre tone (22 ani) http://aero-gp.com/ pt weekendul viitor http://justfly86.wordpress.com/ sunt acolo poze cu cantonamentul de la deva unde apar si membrii formatiei de 4 cei care au facut show sambata trecuta la clinceni si iar pt weekend-ul viitor http://www.xtrem.ro/stiri/2616/aero-gp-200...nea-mamaia.html Editat Iunie 3, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Caut partenera ptr sex......fara obligatii =)) Doritoarele sa posteze..aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Caut partenera ptr sex......fara obligatii =)) Doritoarele sa posteze..aici Avem topic pentru matrimoniale, bre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Lupica, tu intorsesi ieri dimineata la Lujerului? Eram cu masina si te-am vazut. ) Shpionaj in toata regula ) Ai intors la semafor si ai luat-o inapoi spre Gorjului. In jur de... nu mai stiu, 10-11.. ieri dim? am fost pana in sema parc, la ora aia cred ca ma intorceam de acolo, dar nu-mi dau seama, de unde zici ca veneam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Lupone, veneai dinspre Gorjului si te intorceai spre Gorjului, m-am gandit ca poate ai uitat ceva. Vineri ne vedem, tovarasi? Si, daca da, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate