DKWraith Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 bre, m-am dat o tzara cu mobretu' pe drumurile cartierului... mirobolant!!! voblaj in slow motion! Mesaj completat DKW acu e bataia pestelui ca maine poimaine fac 23 de ani si nu pot sa ma mai ating de matracucile de la liceu ca sunt prea batraior si nu mai tin minte cometarile. las' ca ai timp sa te razgandesti pina la 35! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 maine va intalniti ?daca da unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 maine va intalniti ?daca da unde si la ce ora? Eu vreau la biliard la Gema sau la Cearceafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Si eu vreau la biliard,bowling sau ceai fierbinte (biere) la cearceafuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Si totusi...cum arata e intr-adevar cel mai frumos barbat, dar dupa asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 biliard? elaborati va rog. au si vin fiert? detaliile conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 e intr-adevar cel mai frumos barbat, dar dupa asta: Hmmm...raman la prima dragoste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 bre, m-am dat o tzara cu mobretu' pe drumurile cartierului... mirobolant!!! voblaj in slow motion! Mesaj completat las' ca ai timp sa te razgandesti pina la 35! DKW ai innebunit cum dracu ai dat o tura ? Nu ma razgandesc,tre sa-mi duc singur crucea. maine va intalniti ?daca da unde si la ce ora? sigur ne vedem. Si eu vreau la biliard,bowling sau ceai fierbinte (biere) la cearceafuri . Ai baniii....vrei la cearceafuri sa mananci pizza ai uitat ca ieri ai bagat un caltzone.. Eu va propun alceva,sa ne imbracam bine si sa mergem in politehnica la derdelus.Hai sa vedem care dintre voi are sufletul tanar. Mesaj completat biliard? elaborati va rog. au si vin fiert? detaliile conteaza Vlade nu ne mai amagi ca stim ca nu vi. Hmmm...raman la prima dragoste Cami vezi ca nu e ora 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 pai daca va'ntalniti la ore/locuri de SF...io's mai mult genu Fantasy daca imi convine ora si locul, si e biliard vin. daca iar mergeti la film...cinematografu' nu m-a atras niciodata, ca tre' sa raman cu hainele pe mine acolo si n-au nici plapuma, nici vin fiert. asa ca sariti cu ora, locu' si biliardu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) e intr-adevar cel mai frumos barbat, dar dupa asta: Editat Decembrie 17, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 asta e vme de stat in casa si facut mostenitori.Facem si noi ceva cu derdelusul ala?la 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) asta e vme de stat in casa si facut mostenitori.Facem si noi ceva cu derdelusul ala?la 8? derdelus ? eu nu merg in poli sa ma dau cu sania .........am urme de acum 25 de ani biliard sau bowling sau ping-pong Mesaj completat Hmmm...raman la prima dragoste Cine cine ? Editat Decembrie 17, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 derdelus ? eu nu merg in poli sa ma dau cu sania .........am urme de acum 25 de ani biliard sau bowling sau ping-pong Mesaj completat Cine cine ? Facui ce facui si ma detei dus din pat,ma uit pe geam si ma apuca plansul cand vad cata zapada e pe masina mea,nu ma ajuta nimeni sa o dezapezesc?Eram sigur ca sunteti dusmanosi.Pe mine scoateti-ma din calcule diseara ma duc cu ardaf la petrecerea firmei,bine eu nu sunt invitat ,sper sa nu ne ceara nimeni biletul de intrare. Cami e indragostita de Creierul de aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 salutare vecine ! long time no see am vazut unde stai- ai 2 motorete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Plec pt ca simt ca nu ma mai vreti,ma duc in lumea larga sa bag o shaorma ca doar sunt in cura de slabire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Cami e indragostita de Creierul de aseara. Cami a mâncat creier aseara la mcdonalds ? au aia creier acolo ? Mesaj completat Catalogul Louis pe 2010 disponibil online pt vizionari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 salutare vecine !long time no see am vazut unde stai- ai 2 motorete? Ziua buna. Greu de tot cu netul. Da doua negre, care nu am apucat sa le bag la umbra de timpul de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Ziua buna. Greu de tot cu netul. Da doua negre, care nu am apucat sa le bag la umbra de timpul de afara. pai nu le adapostesti in curte? acu trebuie sa deszapezesti ca sa le mai urnesti si sa le transformi in snowbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 pai nu le adapostesti in curte? acu trebuie sa deszapezesti ca sa le mai urnesti si sa le transformi in snowbike Ar trebui sa ies la o plimbare, ca tot am vazut un motor ieri sau alaltaieri pe strada si o gramada de curieri pe scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Ar trebui sa ies la o plimbare, ca tot am vazut un motor ieri sau alaltaieri pe strada si o gramada de curieri pe scutere. as vrea sa vad numai cum iesi din curte...nu mai zic de pe strada...eu abia am iesit din curte cu masinul, da oricum azi i-am pus gumele de iarna si o sa fie mai bine... scuteristii saracii....nu au ce face motoristii is forteaza norocul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Salut , Intrebare , pana la urma de Revelion cum facem , zic sa ne hotaram , timpul trece repede si poate il facem la cearceafuri .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) Salut , Intrebare , pana la urma de Revelion cum facem , zic sa ne hotaram , timpul trece repede si poate il facem la cearceafuri .. Asa cum am mai spus, pentru voi, invitatia mea ramane valabila si nu ma deranjeaza daca alegeti altfel, pentru ca va inteleg intrutotul considerentele. Imi pare rau.... Editat Decembrie 17, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 eu ma duc la munte, eu ma duc la munte... simteam nevoia sa ma laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 eu ma duc la munte, eu ma duc la munte...simteam nevoia sa ma laud wiiiii bravo tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Salut , Intrebare , pana la urma de Revelion cum facem , zic sa ne hotaram , timpul trece repede si poate il facem la cearceafuri .. Buna intrebare . La cearceafuri cred ca e scump . Ar trebui sa intrunim consiliul pt situatii de urgenta . Eu il fac oriunde , numai sa fim cu totzii .......macar de-am fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate