liuba3d Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Unde mancam si noi o cirba bunaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Unde mancam si noi o cirba bunaaa eu maninc una in pat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 vino si ia-le .....hai ca avem mare nevoie de un vizitator brunet ...Claudia a venit fara ....fa-ti tu pomana cu douo fete dragute Indubitabil.Doar a amagesti lasa ca stiu eu..... cosmin_s(n)paima sticlelor de vin Esti un betiv Ba acum mi-am adus aminte,azi noapte am vb cu nasul BBL si cu nasa care va pupau pe toti. Ardaf nu raspunde la telefon cred ca din cauza faptului ca e un BETIV. Mesaj completat HAI SA NE GANDIM E FACEM AZI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 ia sa va vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 PROPUNERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Indubitabil.Doar a amagesti lasa ca stiu eu..... hai vino ca vrea Claudia sa te pupe ...ia-l si pe claudiu ca sa fiti doi ca suntem douo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 A fost cel mai frumos revelion,poate din cauz ca m-am imbatat si nu imi aduc aminte prea multe. Mesaj completat cine a mai facut poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArDaf Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Indubitabil.Doar a amagesti lasa ca stiu eu..... Esti un betiv Ba acum mi-am adus aminte,azi noapte am vb cu nasul BBL si cu nasa care va pupau pe toti. Ardaf nu raspunde la telefon cred ca din cauza faptului ca e un BETIV. Mesaj completat HAI SA NE GANDIM E FACEM AZI. Ardaf nu e un betiv precum Sonex Barbarul . Ardaf e fresh ! Plec la Ploiesti, dar o sa ma intorc maine, cred. Mesaj completat Va salut pe toti va pup pe toate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 A aparut si miezul Stai acasa ca ploua Mesaj completat Tovarasi, suntem cea mai tare gashca. Stim sa ne distram in absolut orice conditii. Ma bucur tare mult ca sunteti prietenii mei Claudiul ne invita pe la el. Are si pozele Trezireaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 neata ..pe la pranz La Multi Ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 A aparut si miezul Stai acasa ca ploua Mesaj completat Tovarasi, suntem cea mai tare gashca. Stim sa ne distram in absolut orice conditii. Ma bucur tare mult ca sunteti prietenii mei Claudiul ne invita pe la el. Are si pozele Trezireaaaa!! Confirm , va ashteptammmmmmmm cu : meniu traditional , salate de tot felul , minciunele,alunele,vischi,rumm(y) etc. si surpriza serii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Ardaf nu e un betiv precum Sonex Barbarul . Ardaf e fresh !Plec la Ploiesti, dar o sa ma intorc maine, cred. Mesaj completat Va salut pe toti va pup pe toate ! Ardaf este un futadore atunci cand nu este betiv.Ia fiti ateti cum incet incet intra asta la combinatii cica pupa toate fetele,al dracu nu stiam ca e asa de pupacios A plecat deja miezul,nu a avut timp sa vb cu mine cred ca duce matracuca sa o prezinte parintilor.mai copilarste pana luni cand pune sefa biciul pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Confirm , va ashteptammmmmmmm cu :meniu traditional , salate de tot felul , minciunele,alunele,vischi,rumm(y) etc. si surpriza serii tot la matoleala va sta gandu', betzivilor!!! 'ai LA MULTI ANI inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 (editat) feriti-va de ei ,sunt contagiosi Mesaj completat tot la matoleala va sta gandu', betzivilor!!! 'ai LA MULTI ANI inca o data! nu nu nu ,ne refeream la rummy si la vîsc pt sarutat Editat Ianuarie 1, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 tot la matoleala va sta gandu', betzivilor!!! 'ai LA MULTI ANI inca o data! Sunt niste betivi care vreti sa ma invati si pe mine sa o iau spre calea pierzanie. M-am gandit mai bine,de bautura nu ma las,poate doar o sa slabesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 la multi ani ! va pup . ne vedem cand ne vedem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2010 Va iubesc, ma, betivilor! Hai la multi ani! Mesaj completat Iar au avut betivii noapte lunga Ce-ar fi sa veniti voi la noi sa dam din bormasini impreuna?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 va imprumut si eu surubelnita mea electrica. Is curios cit ii tine bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Mergem si noi in alterego sa vedem cum e ? sonea merge, care mai esti pentru ? hai sariti ca mai e putin si incepem anul muncii Editat Ianuarie 2, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Io vin si poate-l iau si pe bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 ie fain in Alter-Ego! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Va iubesc, ma, betivilor! Hai la multi ani! Mesaj completat Iar au avut betivii noapte lunga Ce-ar fi sa veniti voi la noi sa dam din bormasini impreuna?) asa e sunt niste betivi.EU MErg diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 ie fain in Alter-Ego! Pai atunci veniti si voi in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Pai atunci veniti si voi in seara asta Suntem in Alter Ego si Buburuza e betiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Suntem in Alter Ego si Buburuza e betiva Data viitoare cand te duci sa te imbeti, da-mi un semn, am cateva beri datorii morale la tine Stii tu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate