laurmlau Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 o plimbare...o atentie...ceva...astazi dupa 4? doritori? idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Pe jos ti-e greu? ihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ihi Vaiii...cata lenee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 plimbarea maine azi betie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Dar de ce nu bei bere? Au Beck`s Green Lemon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Daca reusesc sa imi iau baterie poate ajung si eu. Dau un telefon sa imi spuneti unde va gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ne vedem pe acolo kids Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sa vina jordy si cu shinu sa-i imbat sa ne faca streaptease......) ce ziceti???suna cool? ) lipsa de ocupatie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Au Beck`s Green Lemon? Vezi si tu acolo. Altceva nu bei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sa vina jordy si cu shinu sa-i imbat sa ne faca streaptease......) ce ziceti???suna cool?) lipsa de ocupatie...... ma da cu mine ce ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sa vina jordy si cu shinu sa-i imbat sa ne faca streaptease......) ce ziceti???suna cool?) lipsa de ocupatie...... Suna bine Lipseste ceva totusi. Sa ne mai canti si tu ca sunt curioasa Apropo, poate bagam si noi un karaoke intr-o joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 In timpul saptamanii nu ma tin de prostii...sunt prea busy..... @jordy....comentezi mult prietene.......nu de alta dar cred ca se apropie si fizicul tau de al lui shinu...faceti cuplu perfect =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Propun eu........au bagat astia cablu tv la Puscarie la Rahova......dar n au televizoare,....ne uitam la cablu...so mergem acolo? =)) da, sa vedem campionatul de fotbal Daca vin, o sa intarzii un pic, nu stiu exact cat, am ceva restant de facut de ieri. Da' vin! Eoane, vii? Ca iau si sapca ta cu mine daca zici ca vii sigur si ma tentezi si cu o shapca, trec si io sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 'neata!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ramane la nest?20-20.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ramane la nest?20-20.30? Da. Eu vin la 20:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Aye! 20:30 it is! Daca sunteti cuminti si beti suc, poate merem in Poli, ca o sa am mobra cu mine... (vin pasager, ok? nu sariti pe mine ca m-am cumintit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Cum a ramas, tovarasi, azi gratar si maine jogging? io vin cu rolele si va filmez, sa moara 3 vecini de palier, o sa fie show! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Eu am terminat treaba:)) .Ma apuc de sunat.....Are cineva nr de tel al Alexandrei..... Incercare de post... sa vedem daca e reusita. Ciudat asta imi comprima posturile....Cerusem nr de tel al Alexandrei dimineata.......nu mai am nevoie de el acum. A fost asa de cald incat am facut plaja......Ne-am pus paturile in cap sa nu facem insolatie . Dupa cum puteti observa in poza a II-a, Kali ne arata subtil inelul de logodna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Varianta N95 Ce uameni!! Editat Iunie 7, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 f tari pozele ....si aventura...bravo noua si multumim lui Kali ptr ca a facut gratarul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) More: stati un pic ca is prea mari pozele Gata LE: daca nici noi nu suntem tampiti, atunci toti oamenii de pe lume sunt intregi la cap Va pupa virginu' ! Editat Iunie 7, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Cosmine, te iei de svarovschiul meu? A fost supertare, mi-a placut, mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cosmine, te iei de svarovschiul meu? A fost supertare, mi-a placut, mai vreau Doamnee, ce ti-a facut Cosmin asa de bine incat mai ceri cu-atata patos si disperare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) NU-mi ridica mingea la fileu , te rog io mult Answer: Ceva ce tu nu stii si nici n-o sa inveti Editat Iunie 7, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate