Honey Bunny Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 La ce liceu predai hb? La unul plin de drogati,alcoolici si obsedati sexual.Daca mai esti interesat, iti spun in private denumirea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 La unul plin de drogati,alcoolici si obsedati sexual.Daca mai esti interesat, iti spun in private denumirea lui. Astea sunt trei caracteristici ale liceului în general. Fii mai specifică Ce predai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Daca asa au ajuns liceele in ziua de azi , alcoolici ...obsedati , cred ca ma bag si eu sa termin liceul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2010 Tzitzi-panaramelor, cand v-ar conveni sa facem excursia? Este f posibil sa o aman. N-as duce-o pana in martie, pt ca mi-e teama ca n-o sa mai fie zapada. Peste 2 sapt ar fi mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Tzitzi-panaramelor, cand v-ar conveni sa facem excursia? Este f posibil sa o aman. N-as duce-o pana in martie, pt ca mi-e teama ca n-o sa mai fie zapada. Peste 2 sapt ar fi mai bine? Numai sa fiu si eu liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Pentru mine e ok peste 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 La unul plin de drogati,alcoolici si obsedati sexual.Daca mai esti interesat, iti spun in private denumirea lui. da... obsedate nu's ??? ca vin si io cu sonecs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Rechineee, lasa obsedatele si trimite-mi cotele alea odata. Si toata lumea in cor: RECHINEE LA NUNTA TA MAI DRAGA RECHINEEEE Nu a facut nimeni poze cu Sonea dansatorul si cantaretul. Cum dansa el perinita cu fetele alea in straie moldovenesti. Ma bucur ca v-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 poate si are cineva sa'mi imprumute pt 2 ore un eeepc sau notebook? dau bere:D pt ce imi trebuie? sa copiez la un examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Astea sunt trei caracteristici ale liceului în general. Fii mai specifică Ce predai? English Mesaj completat da... obsedate nu's ???ca vin si io cu sonecs Am vrut sa scriu, dar am zis sa tin cu femeile Mesaj completat vin si io cu sonecs Tu nu vii, k TE INSORI !!!!!!!! Dar o sa venim noi la nunta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Nu a facut nimeni poze cu Sonea dansatorul si cantaretul. Cum dansa el perinita cu fetele alea in straie moldovenesti. Si-a calcat pe suflet si a dansat cu moldovencele Ne-am simtit foarte bine. Cred ca s-a vazut ca nu ma mai ridicam de la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 English ¿Quieres ser mi profesor particular? ¿CuĂĄnto es el costo, y cuando podemos empezar? Oh.. that english.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ¿Quieres ser mi profesor particular? ¿CuĂĄnto es el costo, y cuando podemos empezar? Oh.. that english.. And you haven't changed at all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Tu nu vii, k TE INSORI !!!!!!!! Dar o sa venim noi la nunta ta pana la nunta mea...mai sunt cel putin 5 ani. mai imi fac si eu de cap. io merg la clasele 11-12, si sonecs la 9-10. pt dragutul de el....poate gasim si o educatoare pe la vreo gradinita, sa-i faca si lui vreo lipeala pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 pana la nunta mea...mai sunt cel putin 5 ani.mai imi fac si eu de cap. io merg la clasele 11-12, si sonecs la 9-10. pt dragutul de el....poate gasim si o educatoare pe la vreo gradinita, sa-i faca si lui vreo lipeala pe-acolo Nu fiti egoisti, aveti prieteni,amici,cunoscuti! Sa imparti e crestinesc! Cand mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Nu fiti egoisti, aveti prieteni,amici,cunoscuti! Sa imparti e crestinesc! Cand mergem? Ce uameni! Ie frig, bre, trufandalele alea nush cum sa incalzeasca lapticu'!! Acu' ie perioada potrivita pentru o babaciune, nu te mai uiti la pujtoaice.. Asa ca daca avetz si pentru mine f'una (sau opt, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, si doo duminica) de minim 20 macsim 30 de ani, viu si ieo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Ce uameni! Ie frig, bre, trufandalele alea nush cum sa incalzeasca lapticu'!! Acu' ie perioada potrivita pentru o babaciune, nu te mai uiti la pujtoaice.. Asa ca daca avetz si pentru mine f'una (sau opt, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, si doo duminica) de minim 20 macsim 30 de ani, viu si ieo.. :lol: mda.. pe frigul asta ar merge o supa de gaina batrana, dar ash prefera o puicuta de macsim 20 ani, ca are carnea mai frageda, si nu-mi rup dintii in copanele ei. Mesaj completat Nu fiti egoisti, aveti prieteni,amici,cunoscuti! Sa imparti e crestinesc! Cand mergem? cautai niste piese pt un gsxr ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 mda.. pe frigul asta ar merge o supa de gaina batrana,dar ash prefera o puicuta de macsim 20 ani, ca are carnea mai frageda, si nu-mi rup dintii in copanele ei. Mesaj completat rechine iti rupe rechinita dintii daca vede ce scrii RECHINE LA NUNTA TA MAI DRAGA RECHINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 mda.. pe frigul asta ar merge o supa de gaina batrana,dar ash prefera o puicuta de macsim 20 ani, ca are carnea mai frageda, si nu-mi rup dintii in copanele ei. Mesaj completat cautai niste piese pt un gsxr ???? Neaaaa, eu cautam niste piese intre 18-30 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 'mera ! ce-i cu linistea asta ??? Mesaj completat pana in 20 cred ca gasim la " shop " la HB Mesaj completat dau bani . oferta expira in 15 minute . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 ce agitatie pe aici ! Ati intrat la hibernat cu totii sau v-ati mutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2010 Io am colocviu maine dimineata pt gradul 1. Wish me luck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Bafta mare Kali, show them who's the daddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Io am colocviu maine dimineata pt gradul 1. Wish me luck Bafta si de la mine , oricum ii faci praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Io am colocviu maine dimineata pt gradul 1. Wish me luck Tinem pumnii Mesaj completat Tovarasi, haideti sa incercam vara asta sa avem concediul in aceeasi perioada si sa stabilim un traseu de vreo 10 zile. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate