cosmin_sn Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Am lipit-o cu Angel dar nu a tinut lipitura asa ca am scos tabla aia si am lasat gaura asa...Mergem vineri la Mihailesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 dar daca ne ducem la pod la fundeni si o facem cu 50 de roni....care-i problema ??? TU TII CU URSUL ???????????? SAU AI LUAT TZEAPA ???????? nu am luat man nici-o tzeapa..stai tranchilo...anuntul era pt cei care au probleme la motireta genul:tobe,gume tocite,lipsa semnale,carene crapate si multe altele si necesita reparatie sau obligatia de a le schimba pe bani multi......acolo am zis ca sunt baieti de treaba si intelegatori ...app...tot la fundeni am facut si eu ....(e a 2-a oara)....pt cine a inteles anuntul...multumesc ! ...pt cine nu a inteles....e strict treaba lui...asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Nu-i o idee prea buna cu iesitu` vineri seara ...se pleaca din oras prin toate partile , e aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 nu am luat man nici-o tzeapa..stai tranchilo...anuntul era pt cei care au probleme la motireta genul:tobe,gume tocite,lipsa semnale,carene crapate si multe altele si necesita reparatie sau obligatia de a le schimba pe bani multi......acolo am zis ca sunt baieti de treaba si intelegatori ...app...tot la fundeni am facut si eu ....(e a 2-a oara)....pt cine a inteles anuntul...multumesc ! ...pt cine nu a inteles....e strict treaba lui...asfalt uscat ! pai si la fundeni e acelasi lucru. io am facut itp cu toba sport, gume vechi. semnalele nu cred ca-s problema pt nimeni ...cu 10 roni iti cumperi o pereche de semnale din targ din vitan. si n-am auzit pe nimeni ca a picat itp pt carene crapate. anul trecut am dat telefon la peste 10 firme care fac si itp-ul, si astia erau cei mai scumpi. nesimtit de scumpi. la fundeni pretul a ramas de 50 de roni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 Mergeti, ma, sambata la Ruse? Moto Party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Mergeti, ma, sambata la Ruse? Moto Party nu prea se anunta vreme de plimbat pisici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 nu prea se anunta vreme de plimbat pisici Nu place la pisica apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Mergeti, ma, sambata la Ruse? Moto Party si daca r fi vremea buna tot nu as putea merge ca am copiii bolnavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 Bai, ce vreme... Parca am trai in Londra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zevzecus Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Salutare bre! Io am visat la uichendu' asta de 5 luni ca sa ma dau cu calul de foc, cat am sta pe alti coclauri si in loc... udeala pe jos si pe sus... ce s-a intamplat cu tzarishoara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Azi m-am dat cu V-Stromu foarte tare , parca eram deasupra tuturor .. si Andrei parea asa de mic pe a mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Azi m-am dat cu V-Stromu foarte tare , parca eram deasupra tuturor .. si Andrei parea asa de mic pe a mea ) Golanilor! NiÂşte golani sunteți! Mă simt exclus, mie nu mi-ați da o motoretă să mă dau Âşi eu legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 vend urgent Yamaha YZF 750 cc an fabricatie 1996... culoare negru mat... km reali 29000 galerii sport toba Leo Vinci in stare exceptionala inmatriculat RO Pret: 1700 euro neg. telefon: 0746 333 733 doar telefonic ma puteti contacta... "km reali 29000". ce-mi plac anunțurile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Golanilor! NiÂşte golani sunteți! Mă simt exclus, mie nu mi-ați da o motoretă să mă dau Âşi eu legal Tu mai nou te dai cu covrigu ...iti mai trebuie un maiou d`ala alb Mesaj completat \\\"km reali 29000\\\". ce-mi plac anunțurile astea ) km reali pe noul tachometru ...suzuki gsx650f ,fab 2008 ..cumparata 2009 ..km reali 12000 ..mah poate stat mobra prin vreun garaj/grajd de are 29 de mii din 1996 Mesaj completat ce puii mei se`ntampla , a disparut anuntu cu mobra aia de 29mii km ?? Editat Mai 22, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 (editat) ) km reali pe noul tachometru ...suzuki gsx650f ,fab 2008 ..cumparata 2009 ..km reali 12000 ..mah poate stat mobra prin vreun garaj/grajd de are 29 de mii din 1996 Al meu are 43.000km din '87 . Am mers si eu cu un V-strom din asta, nu mi-a placut asa mult. Prea civilizat. Editat Mai 23, 2010 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zevzecus Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Azi m-am dat cu V-Stromu foarte tare , parca eram deasupra tuturor .. si Andrei parea asa de mic pe a mea ) Varsta si burta, deh... nu mai poci cu la drumuri lungi cu motorete d-alea marunte, iuti si pe care stai aplecat... Nu m-as dezlipi de Burgman, saracul, dar i s-a spart baia de ulei (vitele de la drumuri au facut ce au facut pe drumul vechi de Constanta si au facut niste gropi de parca vor sa faca piscine pe el -intre Kogalniceanu si Crucea). Nu e de mers noaptea pe motorete joase pe la noi, asadar tre' sa trecem din nou la de-alea mai inalte. Azi ma numesc Hamlet: Bandit de 1250 sau V-Strom? Asadar,... pareri? Multzam fain. Uitasem, ma luati si pe mine cand iesiti la o ca de calarit nu pot prea curand - si eu si mobra suntem Asfalt uscat (si gropize cat mai mici, semnalizate si ... neinsemnate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 (editat) Varsta si burta, deh... nu mai poci cu la drumuri lungi cu motorete d-alea marunte, iuti si pe care stai aplecat... Nu m-as dezlipi de Burgman, saracul, dar i s-a spart baia de ulei (vitele de la drumuri au facut ce au facut pe drumul vechi de Constanta si au facut niste gropi de parca vor sa faca piscine pe el -intre Kogalniceanu si Crucea). Nu e de mers noaptea pe motorete joase pe la noi, asadar tre' sa trecem din nou la de-alea mai inalte. Azi ma numesc Hamlet: Bandit de 1250 sau V-Strom? Asadar,... pareri? Multzam fain. Uitasem, ma luati si pe mine cand iesiti la o ca de calarit nu pot prea curand - si eu si mobra suntem Asfalt uscat (si gropize cat mai mici, semnalizate si ... neinsemnate) Dilema asta am avut-o si eu recent si in momentul de fata mi-am asezat ideile in felul urmator. V-Strom rulz. Pozitie de rege, cuplu ca la balamuc, garda la sol + suspensii parca facute pentru rahatul asta de tara. Dar: consum enorm (presupun ca vorbim de cel cu motorul de 1 litru) si s-a incetat fabricarea in 2007 fata de Bandit care a inceput sa se fabrice in anul ala. Banditul e scos recent, are acelasi cuplu de neam prost ca si V-Stromul, are consum decent, pozitia de drum este foarte buna si se stie oarecum si cu drumurile noastre. Ambele motoare n-au greturi cand vine vorba de mersul la drum lung cu pasager si bagaje. Votul meu merge la Bandit. Daca V-Stromul n-ar consuma atat de mult, as merge clar pe varianta cu doi cilindri in V, dar la 10 la suta in oras si 8 la suta afara, aleg Banditul care ofera aceleasi plusuri cu un consum omenesc. Baftalo Editat Mai 23, 2010 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Azi ma numesc Hamlet: Bandit de 1250 sau V-Strom? Asadar,... pareri? Cam mere sau pere. Bandit imi place, dar e naked, nu e de distante mari ma gandesc. Si 1250cmc e inutil in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Varsta si burta, deh... nu mai poci cu la drumuri lungi cu motorete d-alea marunte, iuti si pe care stai aplecat... Nu m-as dezlipi de Burgman, saracul, dar i s-a spart baia de ulei (vitele de la drumuri au facut ce au facut pe drumul vechi de Constanta si au facut niste gropi de parca vor sa faca piscine pe el -intre Kogalniceanu si Crucea). Nu e de mers noaptea pe motorete joase pe la noi, asadar tre' sa trecem din nou la de-alea mai inalte. Azi ma numesc Hamlet: Bandit de 1250 sau V-Strom? Asadar,... pareri? Multzam fain. Uitasem, ma luati si pe mine cand iesiti la o ca de calarit nu pot prea curand - si eu si mobra suntem Asfalt uscat (si gropize cat mai mici, semnalizate si ... neinsemnate) Daca o iei pt burta atunci cred ca cea mai buna solutie e V-strom , eu as merge pe Bandit dar varianta S ,cea semicarenata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 pff...care mai e treaba?..pe cand plimbarica? ca-cu boris m-am mai vazut prin oras zilele trecute.. ..iar cu claman numai in afara localitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 pff...care mai e treaba?..pe cand plimbarica?ca-cu boris m-am mai vazut prin oras zilele trecute.. ..iar cu claman numai in afara localitatii. Plimbarica pfff ....poate se incepe iar cu mancatul de mici pe`nserat ,altfel ne mai gasim noi sa te alergam pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 care Angel ?....cu GS`u galben ?.....sa imi dea conductele inapoi Sa-mi dai tu bani, ca ti-am gazduit conductele. Mai traiesti? Mesaj completat Buna dimineata, eu sunt la santier si ascult la tranzistor bursa radio pe radio romania actualitati....Sunt pe jos de ras.......Auzi anunt Vand porc 150 kg hranit corespunzator ,asigur taierea la cererea clientului si parlirea cu paie sau gaz bonus.Cu ajutorul lui Angel sunt si eu cu mobra gata....Astept propuneri.... Mesaj completat Finule fi atent Rechine la nunta ta, Mai draga rechine Toate fetele plangea Mai draga rechine..... Mobra, locomotiva... stii tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 Dam o fuga sambata la bulgari? e o intrunire supermarfa la Krushtuna, e destul de aproape (200 km) . Din pacate, eu nu pot sta decat o zi, insa voi puteti ramane peste noapte, e de vis locatia! Letnitsa, Krushuna - organizeaza Black Hawks. Voila poze de p-acolo: http://www.photo-masters.uni-web.net/popup...p;imgid=87& http://www.alisa-tours.com/02/images/BULGA...ski_vodopad.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 eu nu ies azi,dar mai pune poze de acolo,pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 eu nu ies azi,dar mai pune poze de acolo,pls. Bueii nu mai schimbi si tu poza de avatar ca deh nu mai ai x9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate