Kali Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 Io cancelez we asta din motive financiare. Adica nu stiu inca ce suma ne taie din salarii si cand ne intra banii (azi fiind ziua de salariu ) ). Plec luni. Concediu, frate! Jur razbunare tuturor orelor petrecute in mod ghebos in fata monitorului, in stropii scuipati de handicapatul ala libidinos care vine cu modificarile pe printuri. Ati inteles, mi-e tare drag. Da-i-as pamant sa-i dau. La Reinvierea. Am jurat ca ma tolanesc pe plaja ca o balena esuata, dorm si mananc bine, imi trag periodic cate un Bacardi in creieri si nu ma gandesc la nimic. O sa tac o saptamana. Pauza vocala Asa, ca anul trecut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Sa ne aduci o midie sa o impartim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 E greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaan Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 iese cineva azi prin oras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Salut Pentru cei interesati de plimbarea pe transfagarasan din perioada 14.08.2010 : Bucuresti-Pitesti-Curtea de Argesi-Balea Lac-Sibiu- Valea oltului-Bucuresti Intilnirea se face in parcare la Plaza Moll (CORA Lujerului) la ora 6:30 cu plecare la 7:00 Cu oprire Pitesti intilnire cu alti motociclisti restul opririlor le stabilim impreuna Pentru cei interesati va rog confirmati venirea Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 SalutPentru cei interesati de plimbarea pe transfagarasan din perioada 14.08.2010 : Bucuresti-Pitesti-Curtea de Argesi-Balea Lac-Sibiu- Valea oltului-Bucuresti Intilnirea se face in parcare la Plaza Moll (CORA Lujerului) la ora 6:30 cu plecare la 7:00 Cu oprire Pitesti intilnire cu alti motociclisti restul opririlor le stabilim impreuna Pentru cei interesati va rog confirmati venirea Numai bine Cam cate mobre merg ? cam cu ce viteza intentionati sa mergeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Cam cate mobre merg ? cam cu ce viteza intentionati sa mergeti ? nu stiu exact pina acuma suntem 4 eu plec singur din bucuresti cu restul ma intilnesc in pitesti viteza 130km/h autostrada si 60 Localitate ) fara amenzi noi oricum ne ducem cine vrea sa ne insoteasca e bine venit Ideea e sa ne stringem mai multi din bucuresti si pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Alooo militaristii ....dormiti mă ? ......Care te bagi la un mititel la BrăneÂşti mâine seară?că-i bun si ieftin ...plecarea pe seară din vreo benzinărie ... hai săriți să dăm comanda .... Editat August 10, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Au fugit toti la mare ..........data viitoare vin si eu la intrunire cu mici si bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Alooo militaristii ....dormiti mă ? ......Care te bagi la un mititel la BrăneÂşti mâine seară?că-i bun si ieftin ...plecarea pe seară din vreo benzinărie ... hai săriți să dăm comanda .... Care vrea să vină la mici în seara asta, ne întâlnim la ora 19:45 la benzinăria Mol de lângă TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Care vrea să vină la mici în seara asta, ne întâlnim la ora 19:45 la benzinăria Mol de lângă TV. Mici sau papanaÂşi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 La 19:47 ajung care face cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 La 19:47 ajung care face cinste Cinste face ăla care are motocicleta albastră Ia să vedem cine sare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 wuuuu ce bine Mesaj completat Sigur veniti ramine stabilit la 7:45 ne vedem acolo mai vin cu un prieten Numai Bine am fugit sa schimb culoarea la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Bravo dom' Director! Ai reusit sa ma faci sa pun si post-ul cu nr. 13. Diseara ai o salata de varza de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 wuuuu ce bine Mesaj completat Sigur veniti ramine stabilit la 7:45 ne vedem acolo mai vin cu un prieten Numai Bine am fugit sa schimb culoarea la motor Diseară la 19:45 - 20:00. Mesaj completat Bravo dom' Director! Ai reusit sa ma faci sa pun si post-ul cu nr. 13. Diseara ai o salata de varza de la mine Bun salată de varză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am tăiat Âşi BrăneÂştiul de pe listă .....se pare că localul a avansat la stadiul de 4 stele Mesaj completat @m3ca 07 - treci pe dezrobirii 43 ,e un magazin de piese auto import Volksparts langa un Jerry pizza ..sa-ti dau capacelul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am tăiat Âşi BrăneÂştiul de pe listă .....se pare că localul a avansat la stadiul de 4 stele Mesaj completat @m3ca 07 - treci pe dezrobirii 43 ,e un magazin de piese auto import Volksparts langa un Jerry pizza ..sa-ti dau capacelul cu pricina Probabil e de prisos, dar încercăm În weekend facem Transalpina. Se mai bagă cineva? Echoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Probabil e de prisos, dar încercăm În weekend facem Transalpina. Se mai bagă cineva? Echoo Nu e de prisos mă ...merg Âşi eu ...cazare ca de obicei la 4 stele , da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am tăiat Âşi BrăneÂştiul de pe listă .....se pare că localul a avansat la stadiul de 4 stele Mesaj completat @m3ca 07 - treci pe dezrobirii 43 ,e un magazin de piese auto import Volksparts langa un Jerry pizza ..sa-ti dau capacelul cu pricina Gata vine baiatu pina la ce ora te gasesc acolo ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Gata vine baiatu pina la ce ora te gasesc acolo ...? Până la Âşapte cu o pauză de la 14 la 15 că deh mai mănâncă omu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Nu e de prisos mă ...merg Âşi eu ...cazare ca de obicei la 4 stele , da ? Cortul tău e de 4 stele că are Âşi verandă. Al meu e de trei stele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Până la Âşapte cu o pauză de la 14 la 15 că deh mai mănâncă omu' Multumesc acum se vede super bine Am fost la dacia gorjului si autogara + accesori biciclete si nu au mi-au recomandat sa incerc la dezmembrari auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 gata bagajele ? plinul la mobra ? unde ziceam ca ne vom intalni ? aaaa ora am uitat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 gata bagajele ? plinul la mobra ? unde ziceam ca ne vom intalni ? aaaa ora am uitat ) "gogule" la sapte ...sapte si ceva ....fix la hamburgeri acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate