mandibula Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 io ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 2, 2010 Autor Share Postat Septembrie 2, 2010 Iete la Rechinu', pentru el banii e hartii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Iete la Rechinu', pentru el banii e hartii am imprimanta semi-profi ! neatza MILI !!! mi-a luat 5 min sa gasesc topicul militari. inaanite eram cap de lista, acum mi-a luat scrolul foc. a se citi scrolul. nu mai aveti deloc activitate, va-ti cam bosorogit. snx...ia baga una olteneasca, sa se mai inveseleasca lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) asta pentru ca Lumea Veche s-a tirat prin Chiajna, se marita sau pur si simplu se ascund pe subt pietre iar noii veniti (inclusiv subsemnatu) sunt antisociali si se plimba pe centura, ca i-a dat drumu' iar Editat Septembrie 3, 2010 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 3, 2010 Autor Share Postat Septembrie 3, 2010 Cine se marita, ma? Bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Cine se marita, ma? Bem? Cred ca Rechinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Buburuza stieeeeeeeee... iar eu nu beau la ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 neatza MILI !!! Rechine, sa'tz dau pozele cu burta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 maine e frumos afara..care aveti idee de plimbare spre slanic,dati un semn,sa ne-ntoarcem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Rechine, sa'tz dau pozele cu burta !!! pai da-mi pozele cu muschi pe burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Cine vine la o plimbarica si o barfa mica de seara prin bucurestiul minunat.....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Cine vine la o plimbarica si o barfa mica de seara prin bucurestiul minunat.....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Dupa o perioada lunga de gandire, rezultatul a fost ca vand motorul. Vedeti la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Nasul se insoara,simt eu,se face baiat de casa.....Ba ce de surprize ,toti ne asteptam ca Rechinul si ia uita-te surpriza....... Am desfacut motorul pt ca imi curge benzina si l-am lasat asa.....desfacut. E frig in Rosu ,bate un vant de o sa-mi ia catei pe sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Dupa o perioada lunga de gandire, rezultatul a fost ca vand motorul. Vedeti la semnatura. Ce-ti iei in schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Ce-ti iei in schimb ? Momentan am nevoie de bani. Ceva nou o sa iau la primavara (daca reusesc sa o vand). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Momentan am nevoie de bani. Ceva nou o sa iau la primavara (daca reusesc sa o vand). Spor la vanzare ..se vinde ca e accesorizata ...si galbena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 mai asteapta si tu o luna, ca afara e inca OK. te mai dai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Momentan am nevoie de bani. Ceva nou o sa iau la primavara (daca reusesc sa o vand). Si cu cat o dai nashule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 11, 2010 Autor Share Postat Septembrie 11, 2010 La multi ani, Angeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 La Mulți Ani frumosule, chiparosuleeeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Angelinoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ANGEL. se vinde fireblade - an 2000 - impecabila - 3000e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 La multi ani Regelui Sexului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 salutari. ce mai faceti oameni buni? eu deocamdata ocupat cu scoli si gradinite, teme si alte alea. cu motorul in afara de mers la servici nu pea am mai iesit. Mesaj completat mai are cineva bilete la concert la guns? Mesaj completat am ajuns la 666 de posturi, sint satanist lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate