danradu Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 decat s-o ardem aiurea la sarsafuri, sa dau 5 roni pe-ocola de .25, mai bine ardem gazu pe drum, sau investim banii intr-un gratarel , ori la PALACE, ori la sonex mansion. nu cred ca ne refuza nici unu . si de 5 roni iau 2.5l de cola, si beau pana nu mai stau in picioare.dezvolta cu asbestu si scutul nu pot .. parol ... este surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 2, 2011 Autor Share Postat Februarie 2, 2011 "Fetelor", de astazi sunt gasibila si pe Vodafone, pe vechiul meu numar, multumita unui om de bine si unei prietene careia i s-a facut mila de mine. Care nu are nr sa tipe, porfavor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Buna dimineata ! recensamant .. cine , cum si cati vom fi maine pentru a stii ce ''parli si arde '' .. miros de weekend ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 bre, nici n-au trecut bine sarbatorile, ca iar o luati de coada cu chefurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 bre, nici n-au trecut bine sarbatorile, ca iar o luati de coada cu chefurile? yap , trebuie sa ne mentinem pentru a nu uita cum se procedeaza in astfel de situatii ... limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 noi suntem gata de beutura si tigari.Simt ca o sa ne betivanim.Cine nu vine maine ii taiem nasul. Propun sa ne vedem in fiecare joi la 20 asa o sa ne vedem mai des.Ce parere avet?i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Sa-mi lasati nasul in pace ca nu voi putea onora invitatia la palat De acord cu joia ,dar din cate stiu nu vor putea fi prezenti toti joia . Poate stabilim alta zi si o locatie mai acatari cu preturile ,daca o exista asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 (editat) bre, tu te-ai indragostit de fata cu c.r incredibil de la cearsafusi care era sa-mi dea mobra pe jos? PS: vorbesc de vremurile de demult,cand era caldut afara. Editat Februarie 5, 2011 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Cand mai faceti gratare/intalniri/samd dati un tel si la noi ca pe forum nu intru asa des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Cand mai faceti gratare/intalniri/samd dati un tel si la noi ca pe forum nu intru asa des. esti la cura !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Cand mai faceti gratare/intalniri/samd dati un tel si la noi ca pe forum nu intru asa des. esti la cura !!!!!!!!!! Nasule cred ca ar trebui sa bagi un ochean pe aici,ca se anunta agitatie.Rechine tu faci cura de slabire la sala de mese Mesaj completat Jordi cred ca are un an dee cand nu a postat,poate face si Andrei postul 6 Mesaj completat aloo,nu e nimeni aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 e lumili la relax! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 cred ca sunt la bagabonteala,sau au uitat sa mai intre pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Gata ! incepe sezonu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Astept sa se topeste munte de zapada de pe GPZ-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Gata ! incepe sezonu' ? sezon la ce ? la baute si gratare presupun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 sezon la ce ? nou sezon la baute si gratare nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Astept sa se topeste munte de zapada de pe GPZ-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 a inceput nebunia,ma frig degetele sa le strang pe acceleratie..Cand vreti sa ne vedem si unde? Intalnirea saptamanala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 am intrat foarte rar pe forum. plecat destul de mult timp pe la clienti cu acces limitat la net Nasule cred ca ar trebui sa bagi un ochean pe aici,ca se anunta agitatie.Rechine tu faci cura de slabire la sala de mese Mesaj completat Jordi cred ca are un an dee cand nu a postat,poate face si Andrei postul 6 Mesaj completat aloo,nu e nimeni aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 am intrat foarte rar pe forum. plecat destul de mult timp pe la clienti cu acces limitat la net Nasule cred ca ar trebui sa bagi un ochean pe aici,ca se anunta agitatie.Rechine tu faci cura de slabire la sala de mese Mesaj completat Jordi cred ca are un an dee cand nu a postat,poate face si Andrei postul 6 Mesaj completat aloo,nu e nimeni aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 am intrat foarte rar pe forum. plecat destul de mult timp pe la clienti cu acces limitat la net jordy cand posteaza o face pt ultimele 6 luni.Cand ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate