Alcodo Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Salut, si eu stau la Lujerului. Acum daca tot a venit caldura se mai face vreo iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Salut, si eu stau la Lujerului. Acum daca tot a venit caldura se mai face vreo iesire? Salutare , o sa inceapa cu iesirile la mititei cu mustar ...sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Vreau si o coasta de porc cu cartofi prajiti asa de regim.Corabia mea asteapta vant in pupa ca la cat costa benzina renunt la gpl si o dotez cu o vela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 maine la 19.00 in benzinarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 maine la 19.00 in benzinarie? Protestam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alcodo Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 maine la 19.00 in benzinarie? care benzinarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 (editat) Protestam? eu da.Am deja plinu` facut. Deci? Mici plus mustar? @alcodo: cea de pe Iuliu Maniu de dupa Lujerului.Dar stai usor,ca suntem la nivel de intrebare. Editat Martie 15, 2011 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) La multi ani ! frumosule ,chiparosule ,bogatanule La ieseala la mici nu mai bag ,sunt racit Editat Martie 16, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 DEDICATIE MUZICALA http://gobarbra.com/hit/new-fb32bc0e697c26f5da8a4a2382e34afa LA MULTI shnez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 La multi ani!!! Multi ani traiasca,multi ani traiasca ,laaaaaa muuultttii ani!!!! Sonex sa traiasca, Sonex sa traiascaaa,la multtttiiii aaaaniii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Multumesc,multumesc,multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 La multi ani Shonex!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 La multi ani Shonex!!!!! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 21, 2011 Autor Share Postat Martie 21, 2011 La multi ani, superbuburuzaaaaaaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 La multi ani!!! Eu i-am spus si la telefon..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 buburuzzzaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 buburuzzzaaa Hahaha, ce golan e ăsta. Dacă vede ÂŞonea emoticonul, te-a scos de pe lista de intrare la piscină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Ce nebuni sunteti!! Va multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Hahaha, ce golan e ăsta. Dacă vede ÂŞonea emoticonul, te-a scos de pe lista de intrare la piscină Ce piscina ma, groapa aia !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) Eram obisnuit sa ma doara capul dupa o petrecere, acum am febra musculara.....Capul imi trecea a doua zi dimineata, picioarele ma dor si acum...Concluzia e ca e mai buna bautura decat basketul. Editat Martie 27, 2011 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Eram obisnuit sa ma doara capul dupa o petrecere, acum am febra musculara.....Capul imi trecea a doua zi dimineata, picioarele ma dor si acum...Concluzia e ca e mai buna bautura decat basketul. Ai fost la o petrecere la care s-a jucat basket???? Ce ti-e cu tineretul asta!!!! Bine ca n-ati fumat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Ai fost la o petrecere la care s-a jucat basket???? Ce ti-e cu tineretul asta!!!! Bine ca n-ati fumat! Parjolisera campul de langa noi razesi lui Stefan, pt ca altfel fumau astia toata iarba si nu mai aveau atata vivacitate. Eu nu am fumat ca oricum au trecut pe acolo mama si tata si eu inca ma ascund ca sunt micut. Zuzu are poze asa ca sariti pe el......Avem si noi vreo 6, cine le doreste sa dea un semn, a ramas acelasi pret 50 lei poza:)). Am unele cu Claudiul in maieu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 sal,un service de schimbat cauciucuri in ZONA Militari stie careva.....MERCI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 La multi ani Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate