NeBuN@Ke Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 adevarul este ca daca intrebi in Rodell de 'Pisoi' stiu cine e dar poate ca ar trebui sa stie lumea ca e vorba de Goicea Petre. [/quote e si mai usor sa te duci la ei si sa le spui ca vrei sa faci scoala moto, ei oricum iti vor spune de Pisoi pentru ca el e sinurul instructor de la rodell cat. A... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Vaca este un mamifer. Are Âşase părți. dreapta, stânga, deasupra si dedesubt. La spate are o coadă de care atârnă o perie. cu aceasta alungă muÂştele pentru a nu cădea în lapte. capul are ca scop creÂşterea coarnelor Âşi pentru ca gura să-Âşi găsească loc undeva. Coarnele sunt pentru a lovi Âşi gura pentru a mugi. Sub vacă atârnă laptele. Este aÂşezat aÂşa pentru a putea fi muls. Când oamenii mulg curge laptele, care nu se mai termină, întotdeauna este de ajuns. Cum face asta vaca, încă nu am înțeles. Dar dă din ce în ce mai mult lapte. Vaca masculină se numeÂşte bou. Nu este mamifer. Vaca nu mănâncă mult, dar când mănâncă, mănâncă de două ori ca să-i ajungă. Când îi este foame, mugeÂşte Âşi când nu spune nimic este pentru că înăuntru este plină cu iarbă bei...vazusem undeva cabluri de ambreiaj....dar am uitat unde @kali, sa-mi spui lungimea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 MANDIBULA!!!! ASA SI??? CARE E FAZA??? ZI-NE SA RADEM SI NOI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ehh, asa e el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ehh, asa e el Hello Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Iesim azi pe undeva sau nu.Daca nu vreti la baraj merge cineva arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Err eu sunt echipat.. Vii la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 in principiu da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Nu afli si tu azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 trec pe acolo dar nu stiu cand:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 trec pe acolo dar nu stiu cand:) Buu Eu se pare ca ies cu blondina-mea la suc... Din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 vesti proste, sau ...... gratarul se amana pe weekendul viitor ( pana atunci se ma fragezeste carnea, vinul se invecheste ceva idei pt sambata duminica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 vesti proste, sau ...... gratarul se amana pe weekendul viitor ( pana atunci se ma fragezeste carnea, vinul se invecheste ceva idei pt sambata duminica?? Un paintball...un peste...ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Choparica, merem la Naipu? Copiii astia au chef de balta. Mergem, da' stam cu cortu' si cu batu' in balta. Va convine? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 de ce nu mergeti cu noi la lehliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 sau la Valea Plopilor. Se prinde peste mare fata de Naipu.La fel si la Prunaru.La Valea Plopilor este 700 de mii(70 ron) balta.Cam scump dar merita.La Prunaru e 100 de mii(10 ron),din cate stiu si se prinde mai bine ca la Naipu.Eu ma bag pt oricare dintre locatii. Kali te sun vineri dim sa discutam detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Din motive tehnice gratarul de la Costin s-a sistat.......putem face la mine la tara again....amatorii sa se anunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cred ca cel mai bine vorbim vineri cand ne vedem despre asta. Eu cam am chef de o plecare cu cortul ca n-am mai fost de multa vreme Singura problema...n-am cort Daca ma cazeaza cineva vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 salut! revin cu intrebarea mea de scoala? un nr de telefon , adresa are cineva? raman profund recunoscatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) salut!revin cu intrebarea mea de scoala? un nr de telefon , adresa are cineva? raman profund recunoscatoare. 0722.246.789 goicea petre (e numar bun acu 3 ani, rog sa-l confirmati) cauta pe site-ul scolii adresa si harta si alte chestii, acte, nr tel. http://rodell.ro/ Editat Iunie 11, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 MANDIBULA!!!!ASA SI??? CARE E FAZA??? ZI-NE SA RADEM SI NOI!!! care-i faza cu lungimea ???? sau cu turma de vaci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 So, ce facem in vichend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 0722.246.789 goicea petre (e numar bun acu 3 ani, rog sa-l confirmati)cauta pe site-ul scolii adresa si harta si alte chestii, acte, nr tel. http://rodell.ro/ Serbane.....cam saritor tata.......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 AM GASIT ACTELE .... ASTEPT POZELE DIN SEARA ASTA...SPER SA NU MI SE LUNGEASCA PREA MULT URECHILE ASTEPTANDU-LE. MECIUL IL VEDEM TOT LA NEST? P.S.EXPORT TZANTZARI INFOMETATI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Cosmine, imi pare rau sa fac ca maica-mea, da... ti-am zis io ca "este" puse bine? Am reusit sa ma tin de promisiune si am ajuns la capela. Acum m-am intors si incerc sa dorm un pic.. de parca as putea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate