Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ii place ... lip-gloss-ul A marturisit asta Pe buze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Nu, transferat de pe buze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 shinule nu ai toate doagele la locul lor Uite cine ma crede Nu fac eu d-astea mai, sunt cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Nu, transferat de pe buze.. Kinky!! Uite cine ma crede Nu fac eu d-astea mai, sunt cuminte Daaa!! nu se da shinu' duar cu 180, ce dracu'!! 180 e pentru fraieri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 @ Kali....ti l recomand cu mare caldura pe Pustiu' alias Shinu......ca si el se chinuie cu nebuna lui....se cearta intr-una.....si plus de asta cica e idolul femeilor @buburuza and Cosmin_sn.......va recomand unu' altuia faceti team bun...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Chinui, nu ma chinui, daca-ti aduci aminte ce mi-ai zis ieri... Sa ma gandesc, merita sau nu... Puii mei, tu o stii cum o stii ca nu te suporta. De fapt nu suporta sa se faca misto de mine sau sa fiu jignit Dar cum e cand suntem noi 2... Well, e misto si merita, trust me Ca doar nu-s masochist Editat Iunie 16, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Eeee, nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Eeee, nu.. Si tu tii cu ursu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 @ Kali....ti l recomand cu mare caldura pe Pustiu' alias Shinu......ca si el se chinuie cu nebuna lui....se cearta intr-una.....si plus de asta cica e idolul femeilor @buburuza and Cosmin_sn.......va recomand unu' altuia faceti team bun...) Cupidon unde erai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 m-a fumat si shinu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Shinule daca te desparti mergem la agatzat la azil,Gasim noi doua babe viloete in cap.....Ce mai vrei?Nu te duci tu primul in explorare sa ne zici si noua cum e?Daca esti nemultumit de relatia ta cu Alexandra spunei ei........TE rupe Kali cand te prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Uite cine ma crede Nu fac eu d-astea mai, sunt cuminte shinule daca mai faci dastea io te bat cu mina mea. vorbesc serios (si nu mai zice ca nu te-ai dat cu 180 ca ai facut-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 shinule daca mai faci dastea io te bat cu mina mea. vorbesc serios (si nu mai zice ca nu te-ai dat cu 180 ca ai facut-o) asta cred ca vrea "sa-l tina motocicleta pina moare" si nu in sensul bun al expresiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 shinule daca mai faci dastea io te bat cu mina mea. vorbesc serios (si nu mai zice ca nu te-ai dat cu 180 ca ai facut-o) neg tot asta cred ca vrea "sa-l tina motocicleta pina moare" si nu in sensul bun al expresiei. cred ca bag cateva mobre in mormant inainte sa ma duc si eu.. si nu planuiesc sa ma duc in urmatoarele 3 decade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Sper ca te-ai dat cu 180km/h in timp ce visai. Ca, sa moara vecinii mei, te bat de te rup. Stii ca-s cu capul. Daca vrei sa te doara, atunci stai asa, sa vezi ce omor iti iei. Oricum o sa fiu blanda cu tine, nu te las in scaunul cu rotile, cu poate face motorul. (cuvant jignitor)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Sper ca te-ai dat cu 180km/h in timp ce visai. Ca, sa moara vecinii mei, te bat de te rup. Stii ca-s cu capul. Daca vrei sa te doara, atunci stai asa, sa vezi ce omor iti iei. Oricum o sa fiu blanda cu tine, nu te las in scaunul cu rotile, cu poate face motorul. (cuvant jignitor)! Mami, visam si eu frumos, de ce ma trezesti ? Editat Iunie 16, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Lasa Pustiulica ai backup..... a....era sa uit vezi ca vreau sa am o discutie cu alexandra ta pustiulica ,,...si acum vb serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Lasa Pustiulica ai backup..... a....era sa uit vezi ca vreau sa am o discutie cu alexandra ta pustiulica ,,...si acum vb serios HuH?? WTF??!! Depinde de tematica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Mami, visam si eu frumos, de ce ma trezesti ? shinule ai mers tare. nu mai zice ca visai sau chestii din asteam, lasa vrajeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 shinule ai mers tare. nu mai zice ca visai sau chestii din asteam, lasa vrajeala unde-si tine asta motorul sa-i fac cadou un DiskLock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Nu stie nime' ca l-am mutat aseara stiind ca ma omoara Kali, apasu si pantera ma vaneza (apasu are dragan de cauciucurile mele ) mai nou serban propune discklock E hidden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 unde-si tine asta motorul sa-i fac cadou un DiskLock? mai bine ii taiem franele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Nu stie nime' ca l-am mutat aseara stiind ca ma omoara Kali, apasu si pantera ma vaneza (apasu are dragan de cauciucurile mele ) mai nou serban propune discklock E hidden repet shinule, tu ai toate doagele la locul lor? Editat Iunie 16, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 mai bine ii taiem franele Uite o idee buna! Alea-s total inutile, cu motoru' se merge in blana, nu cu frane repet shinule, tu ai doate doagele la locul lor? Mare parte din ele.... NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 repet shinule, tu ai doate doagele la locul lor? Lasati-l fratilor daca i s-a urat cu viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate