cosmin_sn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Boris nu mai zice de table in casa spanzuratului,o sa trezesti antipatii.Pt cei interesati,pot gasi in librari o carete intitulata Arta de a da cu zarul ,semnata guru......Daca Boris innoata cum alearga o sa-l decoram cu Manutza de aur clasa 3.Nu alerga el degeaba,vrea sa-si expuna fizicul meserias,Neaparat insa uns cu ulei in prealabil...de Shinu...... Cartea e pt o singura persoana.....se stie ea......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) SHINU-LE UITE AICI CE INSEAMNA SA MERGI CU VITEZA SI FARA SA CONSTIENTIZEZI CA NU STII JOACA!!! EU STIU....AM PATIT-O!!!! shinu daca mai vrei iti mai trimit.dar cred ca astea iti ajung Editat Iunie 19, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 SHINU-LE UITE AICI CE INSEAMNA SA MERGI CU VITEZA SI FARA SA CONSTIENTIZEZI CA NU STII JOACA!!!EU STIU....AM PATIT-O!!!! shinu daca mai vrei iti mai trimit.dar cred ca astea iti ajung de curiozitate ce protectii aveai la astfel de tranta//.......ram air?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Uhh, yuch?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) blugi,tricou,adidasi,casca si manusi!!!! Shinu fi atent!!! Dupa accident u mai aveam decat casa in cap si o lectie dureroasa ivatata! Editat Iunie 19, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Nu mai pune poze,ca mi se ridica parul in cap.......Pe mine unu m-ai convins nu mai ies fara incaltzari solide...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) TREAA VOSTRA CUM IESITI EU UUL U MAI IES ICI LA 45 DE GRADE FARA GEACA,MAUSI,CASCA SI GHETE MIIM!!!!!! DOARE AL DRACULUI!!!! Editat Iunie 19, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 TREAA VOSTRA CUM IESITIEU UUL U MAI IES ICI LA 45 DE GRADE FARA GEACA,MAUSI,CASCA SI GHETE MIIM!!!!!! DOARE AL DRACULUI!!!! deci baitu are: casca manusi geaca ghete protectii genunchi + tibie imi lipseste doar plasticul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 deci baitu are: casca manusi geaca ghete protectii genunchi + tibie imi lipseste doar plasticul ) Vezi ca-ti fac si tie topic "baietii"* * ca de fapt "e" fete Propun sa-l sabotam pe Hammeru' din timp, pana n-ajunge ca mine. Strong the Dark Side within him is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vezi ca-ti fac si tie topic "baietii"* * ca de fapt "e" fete Propun sa-l sabotam pe Hammeru' din timp, pana n-ajunge ca mine. Strong the Dark Side within him is bati campii baiete, nu o sa ies pe strada fara permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 bati campii baiete, nu o sa ies pe strada fara permis Betmen, betmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 iesiti ma ca poate nu aveti "norocul" meu sa va ierte cosasul si dupa aceea umplem forumul cu R.I.P-uri pt voi shinule usor cu pianul pe scari ca il dezacordezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 iesiti ma ca poate nu aveti "norocul" meu sa va ierte cosasul si dupa aceea umplem forumul cu R.I.P-uri pt voi shinule usor cu pianul pe scari ca il dezacordezi! de ce vb la plural?? te refereai cumva si la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) deci baitu are: casca manusi geaca ghete protectii genunchi + tibie imi lipseste doar plasticul ) crezi tu asta??? cum ii ziceam si buburuzei: CASCA OCHII INAINTE SA DESCHIZI GURA!!! POZELE SUNT FACUTE ANUL TRECUT SI AMM VRE-O 40 DE MII KM PE 2 ROTI NU SUNT CA "ALTII" BIKER DE WEEK-END VEZI CAZUL DE FATA! A VORBI DIN SPATELE TASTATURII E USOR! A STA IN SA MAI INVATA! costin_hammer Editat Iunie 19, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Hai sa incercam sa nu-i zicem nimic azi lu Domnul Shinu despre permis....Putem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) costin te simti implicat??? iti tre plastic si tie? nu ii mai zicem nimik dar maine-poimaine dam cu R.I.P ??? nu o zic cu rautate dar am invatat o lectie pe pielea mea. si a durut tare al dracului! Editat Iunie 19, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 costin te simti implicat??? iti tre plastic si tie? da, dar spre deosebire de "altii" stau in banca mea pana il am si cu moto in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Hai sa incercam sa nu-i zicem nimic azi lu Domnul Shinu despre permis....Putem? Ieeei! Oricum mai am de plans pana in liuie, hai sa ne laudam cate femei fuXXm sau alte aberatii d-astea Cosmin, ai cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ieeei! Oricum mai am de plans pana in liuie, hai sa ne laudam cate femei fuXXm sau alte aberatii d-astea Cosmin, ai cuvantul shinu nu ai ce "FUXX"??? Atentie la bataturi! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Mai zi tu mult de femei (plimbate) Shinule, ca o sa mai manaci numai cu paiul...Vezi ca in zona Iash intonului se cultiva intens ciomege si chetrishele.....Sti pe cineva din zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Curiozitate:. Cel din poza asta /index.php?...t&id=338326 a facut cumva liceul la T.V. ? Daca da, inseamna ca e lumea f mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Da,am terminat pe bulevard .......Lumea e prea mica pt a te putea ascunde......Mai suntem din TV cu moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 shinu nu ai ce "FUXX"??? Atentie la bataturi! =)) Nenea, ti se pare ca ne stim destul de bine incat sa faci misto de mine? Vezi de drum Oricum, am ce futche, cand vrea muschiu' meu Mai zi tu mult de femei (plimbate) Shinule, ca o sa mai manaci numai cu paiul...Vezi ca in zona Iash intonului se cultiva intens ciomege si chetrishele.....Sti pe cineva din zona? Hai mai ca-ti mai dau si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Acu nu inteleg ce-mi da Shinu....femei.........sau imparte cu minein mod egal bataia pe care o sa o ia de la Alexandra....Nu te incurc in nici o situatie,baietelul e prea crud pt o lumea atat de haina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Nenea, ti se pare ca ne stim destul de bine incat sa faci misto de mine?Vezi de drum Oricum, am ce futche, cand vrea muschiu' meu ce??? elementii de la calorifer? Editat Iunie 19, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate